Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 164.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ST niespodzianka , wystawiam by nie ukrywać swoich potężnych dochodów moon na nowej planecie zaczął działać i zerknąłem odświętnie co u nowych sąsiadów, stało 1 us obok Sam dzis grillowałem od rańca ale bez alko i stwierdziłem po wszystkim że to dobra pora sprawdzić komu się nie powiodło tak jak mi xD Fukasz zalogował pare min po wlocie i przewiosłował raz 2300~ reców, ciekawostka taka że jego drugie wiosło wg obliczeń dolatywalo dokładnie o tej samej godzinie minucie sekundzie co moje rekiny (a…
-
Krucjo [Minionki] + OCHRONA tom & pavciosz & trampek [Minionki] vs. AURELIA [BoSS] ~ 20.126,04% wyliczony z pz + moonkilling [TOP 3 SOLO]
revoutz - - Starcia Uriel
Postwowowo krucek no w koncu miales przewage taktyczna bo nikt sie po tobie takiej profeski nie spodziewal akcja 10/10 przekokszona nawet , skorzystam z twojego pieknego st by przy okazji pochwalic wszystkie minionki, tyle starc ostatnio nawaliliscie a do zadnego sie nie wpisalem (no bo nie gram nie ) , dlatego gratuluje - widac ze wiosna sie zaczela i duzo mlodych wypada z gniazd i kosicie zostawione flo jestes jedna z moich ulubionych postaci w tym urielowym anime dlatego gogo do przodu i widzimy …
-
siema xd dedykacja dla 3 muszkieterow, ktorzy debiutowali (dzis?) w ST, jest to bowiem (z tego co pamietam) moje 1sze ST na idlaku wiec rowniez czuje sie rozdziewiczony 2dni temu po imprezie dzielnie walczylem by w nocy, zgonujac nad telefonem w drodze powrotnej, puscic fsa nosem xdddd true story xd wszystko dobrze sie skonczylo wiec nadal jest czym latac , chwilowo koczuje u kochanych tesciow wiec nie jest latwo choc w zasadzie nic sie nie zmienilo oprocz chlanska no ale dzis rano sie podniosle…
-
Siema xd myslalem ze to 200% i ze lece po paliwko i ze nie bede wystawial bo az wstyd sie ujawniac po tak dlugiej nieaktywnosci, ale to jednak 2k % wiec niech i tak sie stanie. Wczoraj skonczylo mi sie badanko i nie mialem za co odpalic kolejnego , a ja nie lubie jak nic mi sie nie bada, nawet miszczowi sie pozalilem ("ey bida taka ze nie mam za co badac , mowie ci jutro wstane i wkoncu sie przelece cos 7-8 rano moze pijusa dorwe jakiegos") historia i te slowa oparte na faktach! Zrobilem jak ost…
-
straszna lipa z tym tel sporo napisales, na 2 razy to ogarnialem xD wspolczuje krucek bo przesympatyczna z ciebie persona i mocno trzymam kciuki za odbudowe hahahaha rotfl co za smietanka,prosta i wymarzona robota az zzera zazdrosc, zauwazyl na czas ,mial pod reka flo xd nawet zaklecie rzucil na telefon krucka(pewnie cruciatus?), gratuluje xdd mimo beki to zysku serio gratuluje xd a ty krucek nie plakaj bo krazki to kazdy moze nastukac -20dni i masz je z samego eko, 10 jak sie przylozysz 5 gdy p…
-
xKaMiKaZe [RedBaron] & szerszen [BoSS] vs. Deko [GEN] 37800% włamanie na konto
Postgratulacje xd top3 acs to cos co z pewnoscia sie pokazuje na forum rozumiem ze czas minal i agresorzy nie wystawili starcia ? przeczytalem ale wiekszosci nie kumam albo nie chce kumac xd chyba wlasnie dlatego odechcialo mi sie gale przegladac a szkoda bo ogame wciaz fav game
-
Cytat od halszka: „Nie potrzebujemy napadywaczy graczy, chcesz rozrabiac to idź gdzie indziej rev wybrałes urlop to na nim zostań, piwek jest duzym chłopcem i potrafi grzecznie powiedzieć za siebie Ufam w rozdądek naszych Urielowców, że nie poświęcą fajnej zabawy dla pyskowania i dogadywania Piwku aby moje wejscie na forum nie zostało źle odczytane pogratuluje Ci znowu , bo właściwie flote masz bardzo fajną a dla takiego zysku kazdy by poleciał Pozdrawiam wszystkich Biciu dla Ciebie osobne pozdr…
-
a wpisze sie tu jeszcze bo ladny % i nie chce mi sie w kazdym st sie wpisywac ty starciowy spamerze z [ciach] czcionka wycinaj chwasty ale zostaw pare dla mnie na wypadek gdybym wrocil do aktywnej gry pelen zapalu i pinindzy a poki co zycze Ci zebys osiagnal marzenie kazdego flotmistrza na ogame - naklepal taka flote ktorej nie trzeba fsowac Moderator Ruda:Pseudocenzura
-
Brawo stary widze ze nie przestajesz latać po kolędach mimo że okres świąteczny już się skończył rozgłaszasz dobrą nowinę, zbierasz ofiary, wszystko się zgadza-nie trać zapału Jak wrociłeś z polrocznego urlopu to we 2 mieliśmy flote jak b1t solo, a teraz ja ze zlym b1ciorem mamy taka jak ty hahahaha ou hejterzy, piwka nie znacie i nie poznacie pewnie stad ta zazdrosc, nie dostał żadnego bana i potrafi grac jak nikt inny przypominam ze niektore namacalne pushe zostaly juz nagrodzone banami na uri…
-
siema :p ktos nie dopilnowal (chyba bo 99% xd) pushoweczki, wiec skorzystalem uczciwie legalnie i fajnie, stało od ranca moze i noc całą xd a ze 100baniek tez pieniadz to sie pochwale u mnie wegetacja, maniacze w co innego , ostatnio od niechcenia skanowalem bo sie dex odlozyl po katach i braklo mi 7min do niezlego buum 10k+ no ale peszek nie siadlo xd pozdrowienia dla znajomych, bez honorów bo % marny nawet jak na takiego zuczka jak ja:) Dnia 10-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w…
-
Reaver [RedBaron] & khz [RedBaron] & Papa Midnite [SPACE] & Puper [RedBaron] & Maratonczyk [RedBaron] vs. Piwek [Minionki] & Sumi [Minionki] & Krucjo [Minionki] & Gru [Minionki] & Osama [Minionki] ~ 120.069,42%
Postwjazd piwka po urlopie youtube.com/watch?v=oRM-myGGZTE brawo brawo akcja to zlote olimpisjkie, % nawet calkiem spoko, szkoda ze na chwale minionow piwek ty [czcionkooczorażący//Neferet] trollu piekniezes posterowal brawa tez dla szarego kontrolera lotu showka
-
noo moje potwory wlot konkretny ale czekam na danie glowne az mi sie jojca trzesaxD siedzik szo! niech wqurfF doda ci sil jak saiyaninowi, potrafisz grac powycinasz leszczy edit: myslalem ze mniej % dopiero dojrzalem xD graty za top3 acs % bardzo konkretny piwek wiesz ze uni psujesz miales 50 lat spac
-
mila pogawedka to ja pomoge wam i modom zrozumiec siedzika boli nielegalne zasiadanie, sytuacja w ktorej gracza A nie ma i kiedy dostaje gonga , to jego koledzy ktorzy juz sie polapali co sie dzieje i maja dostep do konta gracza A poprostu loguja i wiosluja za niego (kiedy sam nie moze tego zrobic) i jezeli nie tu to w wielu innych starciach taki myk sie powtarzal psuje to rozgrywke i balansuje na granicy fair play edit: xD zapomnialem o starciu, gratulacje, % bardzo ladny i wypatrzone samotne p…
-
B1TTOR [RedBaron] & Puper [RedBaron] & khz [RedBaron] & Reaver [RedBaron] vs. Dewey [Cazador] 48564.19% TOP 1 ACS
Postlo matko boska co to sie stanelo sie pogratulowac % i zgrania , szkoda ze nie 50k to bylby wiekszy tytul wiecej jak ochlone do konca i przebadam ofiare xd dewciu szO pare stateczkow ledwo toba w top targnelo xd