Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 164.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
i jak oni teraz odkreca ta akcje z kulfixem, powinnismy medal od go za 'zalatwienie' sprawy dostac ... ale i tak chcialbym wiedziec co to za naduzycie falangi godne banicji bez urlopu, bo to co sie wczoraj odjaniepawlilo nie powinno miec miejsca w dzisiejszym ogame. i odpowiedz go ktora nic nie tlumaczy, mozna dostac bana bez u na godzinke (pewnie jak znajomy lecixd) za cos czego nawet go nie wie ? bo jak poszkodowany pyta o dowody za co dostal banicje to powinien je otrzymac a nie ze teraz grac…
-
ja bym nie dolatywal, wiadomo ze cos jest nie tak skoro ban bez urlopu i bedzie odkrecanie tego bledu(i think?) a top1 solo to hammer vs szakul a kulfix po 15h juz odbanowany?a z pewnoscia zaurlopowany lol z przedzlomowego bana bez u xD rozumiem ze gf przyznalo sie tym ruchem do bledu i jestem ciekawy rozwiazania tej calej akcji
-
jak najbardziej jestem za zmianami...tymbardziej ze dzis? wychodzi nowe uni o parametrach doslownie jak uriel a nawet mniej pol bo chyba +15 ale to juz wuteva, wiec wg mnie ogolnie lepiej juz zaczac na takim jeszcze zywym urielku i korzystac z urodzajnych idlakow niz cisnac znow na tak wolnym uni z jakimis nubami bo co uni to slabszy poziom a tam to nie wiem kto poleci xd uszanowalbym to ze niektorzy zaczeli tu czysto dla eko i 0% z obrony by spokojnie pograc w ogame i derbisu z obrony nie dawal…
-
przyznam ze kanzas byl jednym z najlepiej pilnujacych sie targetow , pare razy brakowalo mi od 3 do 8min do wlotu, az wkoncu wylecielem na (tutaj cenzura by nie przestraszyc innych potencjalnych ofiar) szczerze...ostatni stejk z 14czerwca to byl ostatni raz kiedy zapalony polowalem...az po dzis dzien, cisnienie mi spadlo i zaczalem klikac eko/nic nie farmic nawet, no ale kazdy kto gral w ogame wie o czym mowie ofc zalogowal z minute? po starciu (po pw naprawde spok gosc zaluje ze wrzucil urlop, …
-
na tego zaś dostałem cynka i podwalilem ofiare krwizerczej nefci Dnia 24-06-2018 08:33:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor rev4fun [NEMESIS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 600 Krążownik 300 Okręt wojenny 600 Pancernik 600 _________________________________________ Obrońca Cotton-Eyed Joe ________________________________________________ Mały transporter 448 Duży transporter 76 Lekki myśliwiec 1.846 Ciężki myśliwiec 20 Krążownik 82 Okręt wojenny 54 R…
-
male zaleglosci... ten wpadl niechcacy pod noz Dnia 21-06-2018 11:17:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor rev4fun [NEMESIS] ________________________________________________ Pancernik 500 _________________________________________ Obrońca Zefir88 [AxP] ________________________________________________ Mały transporter 26 Duży transporter 240 Krążownik 81 Okręt wojenny 83 Recykler 36 Sonda szpiegowska 71 Niszczyciel 5 Pancernik 68 Wyrzutnia rakiet 100 Lekkie działo laserowe 3 _________…
-
to wam sie udalo xd no i hammer stracil targeta a ja nie wiec podwojne korzysci
-
dziekuje za zaproszenie to byl zaszczyt przeleciec taka laseczke (się z taką laseczką) omg jak to edytowac dalszych sukcesow
-
jedyne czego zabraklo w tym starciu to 1000% brawo hammer sorry za tak pozny wpis oby ci faza na latanie nie przeszla bo jestes solidnym uczciwym graczem
-
stary wlot ale wypada pochwalic tylko sie pilnujcie bo szkoda patrzec jak inni zbieraja znajome mordy
-
lot dlugi kosztowny, sporo opozniany bo znalazlem obca flo z reckami w tym samym us xd utknalem w okolicy bo rogale nie wchodza xd paru bidakow kosztowalo to zycie choc nigdy nie mam intencji zniszczyc komus gry na amen, radze probowac nie poddawac sie i wyniesc z tego uni i upadkow jak najwiecej nauk na przyszle czasy ; ) wypatrzony wypatroszony Dnia 14-06-2018 19:29:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor rev4fun [NEMESIS] ________________________________________________ Okręt wojen…
-
target prosty i pewny dzieki zaprzyjaznionej fali, dla ktorej wyrwe 30% z tego zysku i podaruje, pozdrawiam ps dodam ze to byl fs na ekspedycje xd flota mogla wogole nie wrocic dlatego czuje sie jak bohater ze ja uratowalem xd Dnia 11-06-2018 13:55:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor rev4fun [NEMESIS] ________________________________________________ Mały transporter 504 Krążownik 477 Okręt wojenny 997 Pancernik 477 _________________________________________ Obrońca Hajker [ZLOMIARZ…
-
lol, przez caly lot oreo dzielnie skanowal i farmil idlaki , widocznie ktos glosnik wylaczyl pare dni temu probowalem na szpieguj, teraz zwyczajnie odebralem stacje synchronizujac pod koniec dlatego w tym odcinku pragne pozdrowic wszystkie boty, ale orac na bocie i wyrwac gonga to musi byc podwojnie zalosne wiec nie polecam EDIT a ze w ogame napatrzylem sie juz na boty,pushe i miliard multikont do handlowek, to spotkanie botiera nie robi na mnie zadnego wrazenia (a powinno) no ale taka polityka …
-
cos wieksze % pod kola mi nie wpadaja, za to mam farta do drobnicy, bo krecac sie po chacie zauwazylem to (i stalo juz od 37min) obronca zalogowal pare min przed dolotem moich reckow i wrzucil urlop, zaluje ale nic nie poradze taki urok ogame w rolach glownych czyscioch 3;1 brutal dofarm x5 Dnia 08-06-2018 20:52:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor rev4fun [NEMESIS] ________________________________________________ Pancernik 210 _________________________________________ Obrońca oaza…