Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 65.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Loteria - Edycja 1
kemoT - - DiD Himalia
PostFruzelinka bo moony sciaga
-
Cytat od Art: „Cytat od Yossar: „Proponuje proste rozwiazanie: mimimalny odstep miedzy skanami. ” Na chwilę obecną to jedyne rozsądne rozwiązanie, które można przetestować. Jeśli macie inne sensowne pomysły, chętnie przeczytam. ” Nie zgodzę się z tym, bo czesto mi się zdarza, że przypadkiem dwa razy klikne skanowanie bo strona nie zdąży sie odświeżyć i mam 2 skany w odstepie 1s i wtedy też jest ban? Chyba, że wprowadzona byłaby automatycznie blokada skanu i przypadkowe klikniecie nie powodowałob…
-
Proponuje porobić testy na takie sytuacje: 1) testy z wysyłaniem floty bez juakichkolwiek skanów i otrzymujemy średnią prędkość wysyłania 2) testy z wysyłaniem floty przy spamowaniu sondami lokalizacji na której jest flota i otrzymujemy średnią prędkość wysyłania 3) testy z wysyłaniem floty przy spamowaniu sondami innej lokalizacji niż ta z ktorej wysylana jest flota i otrzymujemy średnią prędkość wysyłania Przyrównujemy otrzymane średnie prędkości i przyrównujemy je i raczej będzie widać czy kt…
-
Tomee [REC] & Dr Zgon [REC] & Famek [REC] & podglaznik [REC] & Fruzelinka [COMA] vs. Jiren [Eko] ~ 7176.18%
kemoT - - Starcia Himalia
PostSzkoda ze siadlo jak na u jestem a mowilem zebyscie zloma nie dostali. SzO i czekam na jakiś odwet zeby RECe sie nie czuli zbyt bezpieczni.
-
Ja proponuje ludziom którym nie podoba się jak wygląda obecny ogame i to że za kasę mogą zrobić antyrecki czy antyobrone, żeby nie grali i nie płakali jak to ktoś za kasę sie wyzbierał. Ogame zezwala ludziom na to więc nie widzę problemów. Nazywanie kogoś złodziejem za to że zgodnie z zasadami gry zbudował sobie recki i pozbierał złom jest naprawdę nie na miejscu.
-
Dobre STarcie. Gdyby obrońca miał czas to wynik mógłby wyglądać nieco inaczej, także Venomowi SzO, a Tobie życzę mniej pychy. Co do wyrzucenia z sojuszu to było ono przegłosowane przez większość członków sojuszu(widocznie nie przypadłeś im do gustu) tak jak każde usunięcie nieaktywnego gracza. I tak dobrze, że jest to poddane głosowaniu, bo złamanie regulaminu sojuszu do którego zostało się przyjętym często karane jest od razu usunięciem bez możliwości powrotu. Pozdro.
-
Lobby nie działa!
kemoT - - Błędy w grze
PostCytat od Ruda: „Przedłużono blokadę do 22:00. ” A co z tymi którzy mają przygotowane PMy na event księżycowy?