Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 65.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gargamel [N-D] & ALF [N-D] vs. gogol [PIRACI] & Shade [Sprite] ~ 26607.43%
kemoT - - Starcia Xanthus
PostWidzę @gargamel, że złomujesz na innym uni. Gratki akcji, bo zysk jest chociaż mogło wyjść lepiej. Zebranie kilku osób na taką akcje też nie jest łatwy więc gratki również za to. Kiedy wrcasz na Himalie złomować?
-
TOP2 ACS - kemoT [Eko] & Analkin [Eko] vs. Wodzirej [EVIL] ~ 16597.71%
kemoT - - Starcia Himalia
PostNa początku pozdrowienia dla górników/górniczki z soja Eko oraz gratulacje dla Analkina, że po długim urlopie wrócił z wielkim hukiem i niebANALnie zapisał się na kartach historii tego uni.Krótka historia: Moja pierworodna właśnie poszła w krótką drzemkę, więc pomyślałem, że odpocznę sobie i pofarmię trochę szaraków. Odpoczynek nie trwał długo, bo wtenczas Analkin udostępnił RS i musieliśmy szybko działać. A teraz kilka słów od współtwórcy tego starcia: Cytat od Analkin: „Jakoś weszło. Wczoraj …
-
TOP1 ACS podglaznik [EVIL] & DukeNuken vs. MICHAS [AFERA] ~ 21752.16% MOONKIL + ZAWRÓCONE STACJONUJ
kemoT - - Starcia Himalia
PostDobra akcja podglaznik chociaz latanie ze Zgonem nie dodaje prestizu. Mam nadzieje ze Michas sie odbuduje coby bylo wiecej frajdy na tym uni i moze kogos z EVILow sie wreszcie sciagnie.
-
Jak zawsze pozdrawiam górników i górniczki z sojuszu Eko - może coś da się jeszcze ugrać na tym uni. Jako, że w południe wszelkie plany farmienia popsuł podglaznik to zdecydowałem spróbować wieczorkiem. Flota zeskanowana na moonie bez aktywek, aż oczy przecierałem ze zdziwienia , że ponad godzinę sobie stoi bezpańsko. Szybki lot i bum Na dofarm obrońca już się zalogował, ale i to weszło. Całkiem spoko gość z tego Marshala Heliosa i z tego co napisał to SzO będzie. Dnia 13-09-2019 23:31:10 nastę…
-
Na początku chciałbym pozdrowić wszystkich z sojuszu Eko. A teraz krótka historia: Po kilku starciach w których obrońcy się wyzbierali postanowiłem zrobić turborece i od nowa postawić stateczki. Najpierw zezłomowałem całą flotkę i wrzuciłem wszystko w Eko. Później już były badania i od nowa stawianie floty. Szukanie celów nie jest łatwe, bo czystki porobione, a floty które zostały są nieraz 3 razy większe od mojej. Jako, że prędki miał planety w dwóch układach obok siebie postanowiłem częściej …
-
Loteria - Edycja 1
kemoT - - DiD Himalia
PostCytat od Arth: „To nie są usługi - to wola ludu. Kemot nie psuj zabawy - wybieramy publicznie , rownie dobrze moge cie wybrać odrazu bez żadnego tematu na forum : ) Wiec nie ma za co ” Cytat od Absynt: „Aha, głos ludu, ale nie można na RECe głosować, bo nie ? Mi to pod usługiwanie wojska podchodzi ” No dokładnie tak jak Absynt napisał: wola ludu jest taka ze Fruzelinka ma najwiecej glosów a wykluczanie kogokolwiek z RECa podchodzi pod usługi wojskowe
-
Loteria - Edycja 1
kemoT - - DiD Himalia
PostCytat od kasai: „Oferty specjalne typu: - Szukam najemnika - Sprzedam informacje o lokacji planety - Oferuje usługi wojskowe są ZABRONIONE na mocy aktualnych zasad gry. ” Hmm czy to się nie wlicza przypadkiem do ostatniego punktu? NIe wiem nie znam się. Może jakiś GO, SGO się wypowie. @Ruda, @Art?