Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 381.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Punktacja do Hall od Fame za konkurs Sezon na Grafika zostanie uaktualniona po zakończeniu ostatniego etapu.

• Leniwiec! Nie wiem, czy wiesz, że dzisiaj jest już sobota. :. Do niedzieli mało czas, a.. ja pamiętam. c; Nad może chcę Ci się jechać? A do Łodzi? Czo Ty tu tyle czasu robisz.. na tym padole łez? Nie znudziło Ci się? Co najlepsze do kawy?! Co robisz, gdy masz czas, a gdy go nie masz? .me głask Supcio.

• Art

Indestructible - - Członkowie Teamu

Cześć, mogę Cię zjeść? Plany na wakacje już są? Powiedz! Bardziej luksusowo, czy bardziej 'spartańsko'? Jak COMA spędza weekendy? Co jest Twoim motorem napędowym? Co daje Ci motywację.. do wszystkiego w sumie. O czym myślisz otwierając rano oczy? Na Twój szacunek trzeba sobie zasłużyć, czy dostaje się go z automatu, a później można go tylko stracić? Jesteś komcią wielu projektów, czy znajomość angielskiego i polskiego wystarczy, czy możesz się pochwalić jeszcze jakimś językiem? Czy jako CM niepr…

• Hej. Jesteś na Pyrkonie! Jak wrócisz napisz jak było! Do Niemców jedziesz? Jak nowa praca? Dostałaś? Kiedy ostatnio zrobiłaś coś dla siebie? Śniadanie, o którym marzysz? .me wróci.

• smoki

Smok. c; Czy smok jest bardziej humanistyczny, czy bardziej ścisły? Co każdy smok musi zrobić swoim życiu? Ile ludziów zjeść? Ostatnio spełnione marzenie? Której wieży, z którą księżniczką pilnujesz? Plany na majówkę? /me cmok smok. ;*

• By By Sid

Indestructible - - Oceń mnie

No jak na moje oko, to postać• trochę za słabo wtopiona i się strasznie 'odkleja' od reszty, ale nie jest zue. Szkoda, że nie wziąłeś udziału w konkursie na grafika.

• Cytat od Lioness: „Jesteś zawsze mile widziana Miło mi to słyszeć. Zobaczymy jak wyjdzie z pracą, bo jeśli wypali mi jeszcze jedna, to pojawię się na pewno. Czy tygrys głodny będzie kiedyś najedzony ? Niestety, ale odpowiedź Cię tu raczej nie zadowoli.. Nie. Tygrys będzie na zawsze głodny. <3”

• Cytat od Lioness: „Cześć Tygrysiątko Heeej Lewkuu! :* Czym jest dla Ciebie szczeście ? Szczęście.. hm, to coś ulotnego, coś co możesz mieć tylko przez chwilę. Moment, kiedy niczego Ci nie brak, smutki nie są zmartwieniem, a ludzie na których Ci zależy są blisko. (; Być czy mieć ? Zależy gdzie być i co mieć. W zasadzie jedno z drugim się dopełnia, więc lepiej i mieć i być. Cytat od Indestructible: „Cytat od smoki: „./me gryz Gryzek .me gryz smoka! Gdzie zaplanowałaś wakacje? W zasadzie to.. nie w…

• By By Sid

Indestructible - - Oceń mnie

A ta babeczka jakaś znajoma mi się wydaje. Niemniej, praca kolorystycznie mi się podoba. Przyjemne dla oka.

• Cytat od Syndro: „2. Czasem przy robieniu linku z tekstu w kilku linijkach, tekst dzieli się na dwa, trzy linki.” Skasuj po prostu te komendy [url][/url]. Patrzyłam w kod i wygląda na to, jakbyś wkleił 2 razy bezpośredni link do danego wątku. Być może też opcjonalna nazwa była zbyt długo, ale raczej to wytłumaczenie irracjonalne.

• Cytat od Mind_war: „Ale to są pytania przecież Tak, ale pojedyncze o charakterze spamu, więc nie do końca zgodne z Regulaminem. :P Jajecznica ze śmietaną na śniadanie? Jajecznica? Z boczkiem/kiełbasą, do tego pieczarki i cebula. Smażona na maśle! Ale ze śmietaną? ;x Nie jadłam nigdy! Albo omlecik A też dobry! Co wolisz? Jeśli zrobisz mi jajecznicę po mojemu, to zdecydowanie wybieram jajkooo! Omlet? Zależy jaki. Jeśli jest dobry, to chcę spróbować! :D”

• Wybacz, ale zestawienie Top powinno znajdować się w pierwszym poście, a nie da się tego zrobić inaczej, niż nie zamieniając Waszych postów. Ewentualnie można by założyć drugi, nowy wątek, ale uważam, że to bez sensu. W postach ppowyżej Twój nick jest wymieniony, więc nikt Ci autorstwa pierwszego podsumowania nie zabierze. To tak tytułem wyjaśnienia.

• maaarcik! Dlaczego lepiej upijać, niż być upijanym? Obudziłaś się kiedyś obok kogoś, obok kogo nie zamierzałaś? Jakie są skutki picia wódki? Najlepszy sposób na kaca? Najlepsza sałatka owocowa? Najlepsza pora roku? Najlepsza więź między ludźmi? .me głask marcik. ;*

• maaarcik! Dlaczego lepiej upijać, niż być upijanym? Obudziłaś się kiedyś obok kogoś, obok kogo nie zamierzałaś? Jakie są skutki picia wódki? Najlepszy sposób na kaca? Najlepsza sałatka owocowa? Najlepsza pora roku? Najlepsza więź między ludźmi? .me głask marcik. ;*

• Toadie

Dzyń dobry! Jeszcze mnie tu nie było.. pszypadek? Najgorszy koszmar? Obudziłeś się z krzykiem? Masz stalowe nerwy? Jak Twoja psychika reaguje na horrory? Czo to za seriale tam oglądasz? Czemu to nie jest AHS?! Bziumf.. czym jest zazdrość? .me roahhr - uciekam!

• Po prostu Valefor

Indestructible - - Archiwum CT

Vafel! Masz tatuaże.. Mrum! :3 Jakie? I gdzie? I gdzie i jakie planujesz jeszcze mieć? Co do tego opowiadania.. świat fantastyczny - nie ograniczam Cię, przeczytam wszystko, co mi wyślesz. Miałeś mi pomóc z grą.. I nadal nie widzę tam żadnego Twojego posta! Czemu? Co robisz w nocy, gdy nie możesz zasnąć? Czego nigdy w życiu byś się nie zgodził zrobić? Fetysze? Pa!

• Cześć Leniu nad leniami! Nadal nie wrzuciłeś zdjęć, a święta już minęły.. Czy mam się stać niedobrym tygrysem? Tygrysem-supcio-jadem? Najdroższe piwo, jakie sobie kupiłeś? Bardziej butelkowe, czy bardziej z beczki? Jak często pozwalasz sobie na piwne wypady? Czemu Elrond to Lama? Masz 5 złotych.. co mi kupisz? Lubisz rano wstawać? A późno kłaść się spać? Najlepszy dodatek do kurczaka? .me macu mac Pupcia! ;*

• kruszynka

Pac! Byłaś u mnie - teraz moja kolej. Za co kochamy facetów? A za co mamy ochotę wieszać ich na latarni? Można ich 'wyuczyć', coby nie trzeba się było denerwować, czy to raczej gatunek niereformowalny? <; Najbardziej romantyczna rzecz, jaką zrobił/przygotował dla Ciebie facet? Jesteś romantyczna? Czy bycie wrażliwym, to.. słabość? Czym się różni miłość od zauroczenia? Uciekam!

• HypnOS

Indestructible - - Archiwum CT

Hyp, Hyp! Co tu się tak zdrowo opierdzielasz? Chyba Ci trzeba tyłek przetrzepać! A, i odpisuj mi różowym. ;3 Pewne jest, że wyjeżdżasz i nie zobaczymy się w maju? To kiedy następnym razem? W Posen? Pójdziesz ze mną do Ice Baru, prawda? Kupiłeś sobie białą koszulkę? Taką jak mówiłam? Chcę drinka z limonką, co polecisz? <; .me całuje hyp - Ty wiesz jak!

• smoki

Buu! Odwdzięczam się z wizytą. Idzie ciepło! Tygrys się chowa - smok się pokazuje! Więc.. upalny wieczór, skwar za oknem - co smok pije? I ile? I gdzie? I przy czym? Metoda na ładowanie baterii? Co ostatnio przeczytałaś? Godne polecenia? Kiedy ostatnio zrobiłaś coś dla siebie? Wakacje zaplanowane? .me cmok smoka.