Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 381.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Toadie
PostOgrze mój! Czo tu za jakieś nieznane osoby robią Ci krzywdę? Czemu tak sobie pozwalasz? Chciałbyś zostać moim testerem żywności? Wyczuwam dzisiaj 'dłuuuugie posiedzenie'.
-
smoki
PostCytat od smoki: „Mam wieżę, ale nie mam książniczki. /me łypie na Gryzka” Czo na mnie łypie? :x Mam Ci sprowadzić księżniczkę? .me idzie po ceza.. Najcięższe decyzje jakie musisz podjąć jako GA? Rygorystyczne przestrzeganie zasad, czy czasem podejście 'user-frendly'? .me ma koktajl bananowy - smok chcieć?
-
Toadie
PostCytat od Toadie: „Żebym to ja wiedział I nie masz już kogo chcieć poznawać?” No wiesz co? Pewnie, że mam, ale chcę też poznać tego boczusia. Czemu na świecie są ludzie i taborety? ;/ Lepiej wejść w dyskusję, czy odesłać kogoś stanowisko wyżej? Co Ogry robio jak nikt nie paczy? ;O .me naciera Toadie cebulą.
-
Cytat od sanecrossek: „W jakich konkursach można zdobyć więcej znaków/obrazków?” W każdym, w którym oferowana jest ranga 'Zwycięzca konkursu". A to znaleźć można (albo i nie, zależy, czy dany konkurs oferuję tego typu nagrodę) w regulaminie zabawy. Cytat od ciap: „Link prowadzi do jej profilu - z punktu widzenia moderatora jest to rzecz zbędna.” Nie wprowadzaj użytkowników w błąd, ja w przeciwności do Ciebie, zamiast spamu w profilu mam całą rozpiskę moderacji.
-
Cytat od sanecrossek: „W regulaminie są podane tylko maksymalne wymiary obrazka w sygnaturze a nie całej sygnatury np. 729px(maksym szerokosc) X 300px” Nie jest to chyba do "podania". Co znaczy szerokość i wysokość sygnatury? Jest pewna ilość znaków do wykorzystania w sygnaturze (muszę się zapytać FA ile dokładnie - niestety teraz jest na urlopie) i po jej przekroczeniu sygnatura się nie doda, trzeba będzie coś usunąć. Codo wysokości nie jest wskazane, żeby była jakoś specjalnie długa - żeby nie…
-
Hej! Cytat od sanecrossek: „A jak jest z obrazkami ,jest bezwzględny zakaz używania więcej jak jednego obrazka?” Cytat od sanecrossek: „Jeżeli nie to można uzyskać jakieś pozwolenie - na przykład zrobie sygnaturę i wtedy zapytam czy może zostać, lub podać kod moderatorowi,a on sprawdzi czy może zostać?-Czy bezwzględnie nie? <-jak to często czytam na forum” Niestety, ale użytkownikowi przysługuje tylko jeden obrazek w sygnaturze i nie ma od tego wyjątków. ujęte jest t zresztą w Regulaminie Forum …
-
Toadie
PostCytat od Toadie: „A na serio, lubię i to nawet bardzo, psy to przesmaczne! zwierzaki.” Ach, co te Ogry. A mówią na kiciusia, że kanibal.. Czy Ogry umiejo pływać? Muehuehe. Nie masz ochoty na grę.. W moderowaniu wolisz wykorzystywać tygrysie.. to na co masz ochotę? Czy na następnym zlocie będzie dane mi Cię poznać? Lubisz być o coś proszonym? Najgorsza kara dla Ciebie? .me chlast Toadie, pilnuj się, bo zostaniesz moim obiadem.
-
Toadie
Post*bziumpf* Jedna, najlepsza piosenka? Taka do której wracasz zawsze? Co każdy facet musi zrobić w swoim życiu? Czym jest tolerancja? Kiedy trzeba przestać walczyć? .me ucieka.
-
By By Sid
PostO, a to mi się podoba. Tylko te 'rozmycia' albo bym umieściła na całej przestrzeni, albo zrobiła je mniejsze, bo trochę dziwnie wygląda ten lewy górny róg.. taki pusty, oderwany od reszty pracy.
-
Art
Post.me paca Arta. A mój post?
-
No dobrze Panowie. Rozumiem, że musieliście wyrazić swoje poparcie dla Mari`ego, ale to nie jest jednak temat o doborze czcionki, więc już więcej bez offtopu proszę. I fakt, prowadzący temat ma prawo do każdej czcionki/koloru jaki jest dostępny na forum, byle by nie łamały Regulaminu. A te nie łamią. Pozdrawiam, Tygrys
-
Cytat od kruszynka: „Ee to jak już gifkujemy to ten bardziej pasuje Hrhr, to tygrys Enzo. <; 916f475be6382059bca17b33277d0d1f.gif Tygri czy po przebudzeniu też wyglądasz tak uroczo czy raczej masz ochotę wszystkich pożreć? Poddajesz w wątpliwość to, że nie zawsze wyglądam uroczo? Trzeba zapytać tego, kto ze mną spał. :D” Cytat od Mind_war: „Wyjdziesz za mnie? No nie wiem.. A będziesz mi gotował? I co? Co będziesz gotował? ” Cytat od Pan Święty: „bedziesz matka moich dzieci? Chcesz mieć pręgowane…