Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 381.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No to spytam FA o zgodę i coś przygotuję. Mam nadzieję, że będzie więcej chętnych niż było w ostatniej edycji..

• Toadie

Indestructible - - Członkowie Teamu

Cytat od Toadie: „Nie mam brata bliźniaka (choć lekarze powiedzieli mojej mamie, że będą bliźnięta, a tu zonk przy porodzie, tylko ja się pojawiłem), więc zestaw genów mam całkowicie unikatowy.” Teraz już wiemy, dlaczego jesteś taki gruby. :D Zjadłeś swojego brata bliźniaka. :D Do czego nie masz szczęścia, a do czego masz rękę? (Jej, jak to fajnie brzmi. :E ) Jeśli Polska awansuje i wyjedzie do Francji - jedziesz ze mną? Mam to w planach. O co poprosisz pręgowanego Mikołaja w tym roku? :D Pa foc…

• Proszę państwa, bez zbędnego spamu w temacie.. I niech Wasze posty coś wnoszą do wątku, bo spam i offtop będzie usuwany. Pozdrawiam, Tygrys

• Cześć. :) Miło mi poinformować, że za prowadzenie tematu wzięła się Ruda - no bo kto, jak nie kobieta. :P Myślę, że nie będzie problemów - a jeśli już, to zapraszam na priv. ;) I powodzenia! (; Tygrys

• Cytat od Drakensang: „/me drapie tygrysa za uchem Znowu? :P Lepiej karmić! Czemu Tygrys jest naughty? To słowo mi się niezbyt dobrze kojarzy. Ale mnie się dobrze kojarzy. :D Zwłaszcza jak zwraca się tak do mnie pewna osoba. :D Ulubiony język obcy? Francuuski. Ogr czy smok? Tygrys. Czemu patrzysz na mnie podejrzliwie jak przychodzę z darami? Każde dzikie zwierze jest nieufne wobec człowieka. :>”

• No to zaszła mała zmiana.. Nowym prowadzącym zostaje Gabbana. Życzę przyjemności z prowadzenia tematu i w razie problemów - zapraszam na priv. Tygrys

• Patrzymy na progi, przy starcie S&D. Z reguły są one dostosowywane do poziomu uni, więc proszę się nie martwić.

• Cytat od Drakensang: „/me drapie Tygrysa za uchem. .me paczy podejrzliwie! Lubisz historię? Pewnie, od zawsze. Najbardziej starożytność. :P Wolisz napisać 10 stronnicowe wypracowanie, czy udowodnić coś matematycznie. Zdecydowanie wolę pisać - nie mam z tym absolutnie żadnego problemu. Matematyczne dowodzenie.. hm, nie, to nie dla mnie. Angielski czy niemiecki? Nienawidzę niemieckiego, no język jest po prostu okropny! Łacina czy greka. Łacina, uczułam się jej nawet kilka lat. :> Będzie Tygrys we …

• Bryk! Ponieważ temat jest już nieaktywny, a autor nie pojawił się na forum dawno temu - nowy temat znajdziecie tutaj: Rekordy: Populacja graczy w Universach Przejęła go ciap.

• Hej-ho! Byliby chętni na kolejną edycję Sezonu na Grafika?

• Cytat od Drakensang: „/me drapie tygrysa za uchem .me paczy na Draka i zastanawia się, jaki ma interes. :> Ave Ave ja. Czemu Tygrys ostatnio ciągle głodny? Niech zje jakiegoś trolla albo inną paskude. Taka już moja natura. Był, jest i głodny będzie. <; Ulubiony przedmiot w szkole? Język francuski. :> Tygrys jest ścisły czy humanistyczny? Oczywiście, że humanistyczny. c; Do ścisłowca mi daaalekoo. Co sądzi o smoku? Tym z bajki o Szewczyku Dratewce? ”

• Zmiana układu forum.

Indestructible - - Forum

Hej, widzę pewną przeszkodę.. Mianowicie opieka moderatorska (moderatorzy) nie stanowią takiego samego składu w ST, czy w DiD. Te dwa działy różnią się zasadniczo i moderator ST nie jest przeszkolony w takim samym zakresie, jak moderator DiD i odwrotnie.

• kruszynka

A ja tylko przypominam, że ten temat nie służy do swobodnego spamu. I proszę to uszanować.

• Już pytamy prowadzącego.

• Temat przeczyszczony, bez zbędnego offtopu. Indee

• RevenGee

Indestructible - - Archiwum CT

Ooo, czo on tutaj robi! Przyszedłeś mi psocić w dziale, co? Myślisz, że to tak ładnie? <; Jak było na wakacjach? Zdjęcia porobiłeś? Pa!

• By By Sid

Indestructible - - Oceń mnie

Cytat: „no_sleep_by_darthu-d8zhd98.png” Mój faworyt. Widzę, że ciągle się rozwijasz, widać też progres. Może niktóre prace wypadałoby trochę podrasować jak np. nr. 3 i 9, ale generalnie jest bardzo dobrze! Wytrwałości!

• Cytat od Munio_Uni 1: „- coś się tam przy top 5 speed x 1 zrobiło jakieś /align - nie umiem tego usunąć jakaś jakiś mod ogarnia to będę wdzięczny ;-)” Proszę bardzo, poprawiłam.

• Toadie

Cytat od Toadie: „A z tą szlachetnością tygrysów to pojechałeś po bandzie” Chyba się smrodzi zapomniałeś! Kto jest gorszy? Ja czy Mati? Czemu on? Czemu nie chcesz zostać zjedzony? Czemu ludzie uważają Cię za leniwego? Czemu słuchasz brzydkiej muzyki?

• Cytat od Drakensang: „Kiedy pojawi się avatar odpowiedni do pory roku?” Jak Indee zrobi. Kasaja! Czy cośkolwiek mi pomożesz przy zestawie? ;x Czemu kobiety muszą być takie wybredne? Dlaczego dostają od mężczyzn kwiaty? Czekoladki nie byłyby lepsze?