Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 381.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Temat przeczyszczony. Pozdrawiam, Tygrys
-
Drodzy gracze! Proszę respektować Regulamin działu i nie offtopować w temacie. Ppozdrawiam, Tygrys
-
#3 ZeroJedynkowy [PonyClub] & #1 Sythe [PonyClub] & #1 kamo [PonyClub] vs. Witek [LEGION] - 11.88%
PostCytat od david2695: „Proszę o bardziej rozbudowane odpowiedzi-za 3...2...1.. ” Dokładnie. Cały gratkospam wylądował w koszu. Proszę zdecydowanie przyłożyć się do pisania komentarzy.
-
Dobry wieczór, po raz trzeci. Niestety, nie będę się bez końca powtarzała. Temat zamykam, ponieważ nie potraficie się zastosować do moich próśb i Regulaminów obowiązujących w tym dziale. Wszelkie niejasności proszę zgłaszać do mnie na priv lub do FA kasai. Pozdrawiam, Tygrys
-
16 postów w koszu, życzę doobrej nocy.
-
Dobry wieczór. Myślę, że tyle w temacie starczy. Chyba każda ze stron napisała wystarczająco dużo. Wyjątkowo postów offtopowych nie skasuję. Proszę natomiast o przestrzeganie regulaminów w sferze szacunku do siebie. Dalszą dyskusję proszę kontynuować na supporcie lub w dziale DiD. Pozdrawiam, Tygrys
-
Dżem dobry gracze! Zostałam przez Was - w pewnym sensie - zmuszona, żeby się tu udzielić. Po pierwsze - może zabrzmi to trochę brutalnie, ale nie takie mam zamiary.. - bardzo zasmuca mnie fakt, że gracze zamiast trzymać się razem (bo sami są bronią przeciwko GF) wzajemnie obrażają się w temacie i budują nieprzyjemną atmosferę. Wiadomo, ile ludzi tyle zdań, ale chciałabym, aby jeden drugiego szanował. Inaczej nic nie osiągniecie. Po drugie - faktycznie podbijanie tematu - musicie uszanować fakt, …
-
Dzień dobry! Tak czytam i czytam ten temat - drodzy gracze, edyne co mogę napisać - myślałam, że czas spędzony na Ogame - znieczulił Was już na 'drooobne opóźnienia' w ogłaszaniu informacji, czy podejmowania działania przez GF. Niestety, ale polski Team, czy nawet sam Art nie jest w stanie przyśpieszyć procesu, czy przekazywać Wam informacji, który nie dostał od GF. Zaognianie sytuacji, poprzez odgrzebywanie i wałkowanie tematu, moim zdaniem, nie ma sensu, bo tylko bardziej się denerwujecie. No …
-
Cytat od Kobrowski: „Jeżeli są chętni to bardzo proszę o przekazanie tematu.” W takim razie, informuję graczy Vegi, że nowym prowadzącym tematu zostaje slimakk. Życzę powodzenia w prowadzeniu tematu i w razie problemów - proszę o pw. Cytat od Kobrowski: „Jeżeli chodzi o aktualizacje to pojawiła się ona z dniem dzisiejszym.” Dziękuję.
-
By By Sid
Post.me się zakochuje! Jaaa, mega są te prace! przejrzałam nawet DA! I to jest boskiee! ask_by_darthu-d8vuayt.png