Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 381.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Po prostu Valefor
Post.me gili gili Valefor To mówisz, że lubisz tutaj pisać? Powinnam to odebrać jako zachętę i częściej molestować Cię w tym temacie? Czemu akurat piszesz czerwonym? Łososiem jesteś! Czy być pod hypciem jest zue? Gdzie kończy się mokre, a zaczyna wilgotne? c: Narysujesz mi coś w paincie? :3 .me gryzie Valefor w lewą kostkę!
-
Cytat od Gootek: „\o Tigerusek Hejo Goociu! Twój sposób na przetrwanie zimy ? Ech, nie mam sposobu, o to właśnie chodzi.. Na zimę zawsze popadam w depresję i nie wychodziłabym spod kołdry, a kakao przynoszą mi do łóżka. ;c Zimno odbiera mi siłę i ochotę do życia. Jestem wrakiem, a nie tygrysem. :c Jaki jest Twój ulubiony cytat ? Wszystkie te, które mam w sygnie. :> Myślisz, że odwiedzi Cie św. Mikołaj w tym roku ? A czy Mikołaj przychodzi do małych tygrysków? Hum, jeśli tak, to na pewno znajduję…
-
Cytat od Marvin: „ Byłoby dobrze, gdyby nie to, że... kłamałem Wcale mnie nie zaskoczyłeś. To było do przewidzenia. Mogę Ci zaśpiewać "ona tańczy dla mnie", oczywiście jak zatańczysz. If you know what I mean. Je ne comprends pas anglais. Est-ce que tu parle francais? Nie w tym sensie; ja nie proszę, ja wydaję rozkazy Żyj w kłamstwie dalej. o/ Tak? Wczułeś się?”
-
Cytat od Banshee: „Pozwoliłem Ci komentować każde moje zdanie, oprócz tych zakończonych pytajnikiem? ;p Wybacz, ale skoro nie zapytałam o pozwolenie, to uznałam, że nie jest mi konieczne. To logiczne chyba? Jak tak dalej pójdzie, to zaczniesz jeszcze odpowiadać na nick, rangę, sygnaturę i godzinę wpisu, droga Pani redaktor. Generalnie to chciałabym wyrazić swoje obiekcje względem godziny Twojego wpisu. Mógłbyś się następnym razem postarać bardziej? Czy leży to poza Twoimi możliwościami? ” Cytat …
-
Cytat od Banshee: „Kebab, nie pajacuj, bo 6-latki na osiedlu Cię w wała robią. A Banshee stoi w krzakach i Ci zazdrości. :P A Tygrys głupi naiwniak, to w ogóle chyba z 5 lat ma. Ech, chyba mnie przeceniłeś.. Niecałe 4,5! Ale za rok już zakuma i też Cię będzie na lizaki grzmocił. A można na batoniki? Co słychać? Morza szum, ptaków śpiew. :D”
-
Cytat od Marvin: „Cytat od Indestructible: „Wolisz stracić na szczerości czy zyskać na kłamstwie? Oczywiście, że wolę stracić.. Nie raz już straciłam, ale myślę, że wyszło mi to na lepsze. Życie w kłamstwie jest jak czar, który prędzej czy później pryśnie jak bańka mydlana. (;” Jak się nie umie kłamać to owszem Chciałbyś potestować swoje umiejętności na mnie? <; postID=16866969 No zaszalałaś. Hm, widzisz? Fajnym trzeba się urodzić. Napisałeś post nr. 96, prawie jak 69, to znaczy, że.. jesteś na …
-
smoki
Post.me puk puk - można smoczku? Tutaj mnie jeszcze nie było, czy to bardzo zue? No dobrze, skoro już mi wybaczyłaś, to przejdźmy do sedna sprawy. Czo aktualnie czytasz? Jak wygląda Twój normalny dzień? Czo robisz, gdy jesteś niesamowicie zdenerwowana? Co daje Ci siłę do życia? Co jest dla Ciebie szczęściem? Ile % ciała jest już ozdobione? .me cmok smoczka
-
Cytat od Mati: „Cześć Tygrysie! Cześć Myziuu! :* Opisz mi Twój wymarzony Tygrysi obiad Co by się znalazło w menu, kto miałby być kucharzem, a kto towarzyszem posiłku! Opisz też miejsce w którym miałoby to miejsce Wiesz, że hm.. to trudne pytanie, bo nad takimi aspektami jak kucharz, to się nigdy nie zastanawiałam? Tak naprawdę uwielbiam wiele rzeczy, a co jest akurat wymarzonym jedzonkiem, to zależy tylko i wyłącznie od dnia.. Na pewno musi być mięso, bo bez tego to nie obiad. Niech więc będzie …
-
Mati
PostMyziu? ;* Coraz, coraz.. zimniej jest! Czo zrobić, aby było cieplej, kiedy szron pokrywa szyby? Czy to zimno odbiera Ci siły witalne i przestajesz walczyć z obezwładniającymi mackami łóżka wcześnie rano? Czy Twoje życie studenckie wygląda jak życie studenckie w internetach? Czym jest dla Ciebie altruizm? Czo tkwi w Tobie takiego, co najchętniej ukryłbyś/ukrywasz przed drugim człowiekiem? Czasami warto odpuścisz.. wiesz kiedy nadchodzi ten moment? .me tuli Myziaqa Kyziaqa!
-
Cytat od Banshee: „Cytat od Indestructible: „Myślę, że jeśli mowa o samym forum/internecie, to człowiek nie może człowieka zranić, tzn. nie ma 'tejże broni', by przebić się do serca.” Niekoniecznie właśnie mi chodzi o to negatywne "trafianie do serca". To mam garstkę osób (i innych zielonych stworzeń), które trafiły w moje serce. Czy to zue? A propos muzyki, to schabowe serwowane w nieznany mi sposób też lubię. Lubisz eksperymentować w kuchni? Ten podany przez Ciebie brzmi dobrze. Czyli co? Zapr…
-
Cytat od Banshee: „Cytat od Indestructible: „Czy oceniasz mnie tylko jako moda?” Jako człowieka/tygrysa nie mogę. Za mało informacji. Zresztą w ogóle nikogo nie oceniam, bo nie czytam w myślach i nie chcę. Też nie chcę, dowiedziałabym się pewnie tyle rzeczy o sobie, że moja wiara i siła zamieniłyby się proch, a to co zostałoby ze mnie, nadawałoby się jedynie do pustej wegetacji. ;o Cytat od Indestructible: „nie postępuję wbrew sobie działając na forum , nie kreuję innej osoby” Żebyśmy się dobrze…
-
Cytat od Banshee: „Cytat od Indestructible: „Hm, opinia może się w trakcie poznawania zmienić.” Dlatego napisałem "wydajesz się". ; ) Zapomniałem też dodać, że "jak na moda". W takim razie, czy to, że jestem modem, pokazuje to jakim jestem człowiekiem/tygrysem? Czy oceniasz mnie tylko jako moda? <; Cytat od Indestructible: „Tak naprawdę jestem niedobrym tygrysem.” Jak my wszyscy. Ja też jestem inny jak się mnie naprawdę pozna. Ale w wielkim świecie trzeba się otoczyć pewnym polem ochronnym. I to…
-
Cytat od Banshee: „Wiesz, wydajesz się być w porzo. Hm, opinia może się w trakcie poznawania zmienić. Tak naprawdę jestem niedobrym tygrysem. Tak mnie ujęła Twoja dyplomatyczna reakcja, na mój głupi post, że postaram się nie robić w CT dymu i wyjątkowo przestrzegać rega. Ojej, to super. To znaczy, że liberalne metody tłumaczenia, jakie stosują, przynoszą pozytywny efekt? Nawet nie wiesz, jak mnie to ciesz! (; Ale jeśli chodzi o to...Cytat od Indestructible: „Staram się nie poddawać i osiągnąć sw…
-
Cytat od Gootek: „Bry ponownie No cześć. :) Uważasz, że na szacunek czy raczej brak szacunku trzeba zasłużyć ? Odpowiedź leży po środku. Jak poznaję człowieka, to jest to w pewien sposób 'poziom zero', chyba, że jestem do niego uprzedzona (na przykład, hm.. widziałam jak się zachowywał, ale jako tako nie miałam z nim styczności). Poziom zero, czyli naturalne podejście, nie neguję człowieka, poznaję go takim, jakim daje się poznać. Natomiast na taki szacunek, poważanie, czy autorytet trzeba dobie…
-
Cytat od Mati: „Dlaczego przypisujesz cezarowi to co nie cesarskie? Gif znaleziony przeze mnie [18:36:11] <@cezarcfc> Tygrys`glodny kwejk.pl/obrazek/2124742/morderca.html HL`ował jako pierwszy, i jako jedyny. Skąd miałam wiedzieć, że też mnie w dzieciństwie obserwowałeś? :( Oddasz kocurowi co kocurskie? Puszkę Whiskasa? Ale dzielimy się do spółki. 6/9 części dla mnie. Dlaczego jeszcze nie śpię? Hm, nie wiem.. może rozmawiasz z cezarcfc? :> Dobranoc! Dzień dobry. I smacznego. :D Edit do tego poni…
-
Cytat od Gootek: „\o/ ;* Dobry masz filmik z dzieciństwa Też mi się podoba, do piaskownicy mi się śpieszyło, po prostu.. :D Uważasz się za osobę odważną ? Wydaje mi się, że tak. Hm, ale to zależy jeszcze w jakich aspektach. Smyru smyru, tutaj i tam czy gryzu gryzu po kostkach ? Jak będziesz grzeczny, to posmyramy. W każdym innym wypadku będziemy gryzkować. Czy cierpliwość jest Twoją mocną stroną ? Nie mam problemów z cierpliwością. Jedynie co mnie irytuje, to czekanie na autobus. Zimą. W nocy. N…
-
Cytat od Gootek: „Cze Hej, Gucio. :) Czemu uważasz się i Jesteś tygrysicą ? Hm, ciężkie pytanie. Po prostu jestem. <; Mam nawet filmik z dzieciństwa, chcesz zobaczyć? cezarcfc kręcił! Jesteś pod ochroną ? Tak, jestem wpisana do Czerwonej Księgi oraz jestem objęta konwencją CITES. :) Jaki jest Twój ulubiony napój ? Kakaooo. <3 W czym zwierzęta są lepsze od ludzi ? Zabijają, bo muszą. Nie, bo lubią. Wierzysz, że koty widzą duchy ? .me jest kotem, tylko trochę większym niż domowy kot. I żadnych duc…
-
Nowym opiekunem tematu został NoName. Link do starego tematu: Rankingi największych złomiarzy i aktywistów OGame.pl Enjoy!