Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 381.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No kolejny z nieaktywnym tematem. Łojesu, co ja z Wami mam. Hej Hyyydziu! ;* Jak się mieszka ze swoim współlokatorem? Co należy do Twoim obowiązków domowych i czy jesteś zadowolony ze sprawiedliwego podziału? Jaka jest potrawa, przy przyrządzaniu której, czujesz, że jesteś mistrzem? Znienawidzony prezent z dzieciństwa? Byłeś w tym roku grzeczny, by Mikołaj mógł być dla Ciebie łaskawy? (Nie oszukuj, mam Twoje zdjęcia - zweryfikuję odpowiedź! :D) Dostałeś od życia to, czego oczekiwałeś? Warto zmie…
-
Xyrusek - Świrusek
PostCześć Xyrusku. Gdzie Cię wcięło? Proszę mi tu żyć i dbać o temat, bo będziemy musieli po męsku porozmawiać.. Masz jakieś długi? ( z podstawówki na przykład, 30 gr za gumę? :D) Jak często się golisz? Co robisz, gdy nie możesz zasnąć w nocy? Najładniejsza część Twojego ciała? Jak o siebie dbasz? c; Dobrą masz kondycję? Myślisz, że dasz radę mi uciec, gdy będę Cię gonić? To tyle, leniuszku, wrócę - proszę odpisać!
-
Uwaga! Ostatni post w tym temacie był napisany 468 dni temu. Temat może być już nieaktualny. Proszę rozważyć rozpoczęcie nowego tematu. Nie no, Panie SMrodzie, że co to ma być? <; Czemu to się o swój temat tak nie dba? Skąd Ty bierzesz te papiery w pracy, że zawsze masz co robić? Czy bieganie to pasja życiowa? Jak tam moje zgłoszenie? 48 godzin minęło, a nie widzę nałożonej kary na Kotka! Jak wygląda Twój wymarzony wieczór? Ulubiony trunek? Mocną masz głowę, króliku? Widzimy się za rok, czy szyb…
-
Cytat od kruszynka: „Tygrysku czy zawsze jesteś taką pozytywną i zwariowaną kocicą jaką miałam przyjemność poznać czy miewasz też chwile wyciszenia? :> Ojej, to tak pozytywnie mnie odebrałaś? To cudownie w sumie, bo uchodzę za strasznie zuego i zuośliwego tygrysa. <; cezio potwierdzi! W każdym razie, wracając do pytania - oczywiście, że mam. Ba, nie dość, że czasami jestem cicho jak mysz pod miotłą (rzadko, bo rzadko), to są momenty kiedy bywam strasznie rozkapryszona, poirytowana i jedyne co mo…
-
Uwaga! Ostatni post w tym temacie był napisany 2188 dni temu. Temat może być już nieaktualny. Proszę rozważyć rozpoczęcie nowego tematu. :O:O:O Puk puk, czy ktoś tu jeszcze żyje? Hm, po komunikacie widzę, że chyba nie bardzo. Życie Ci się po myśli poukładało? Spełniasz marzenia z listy? Jeśli miałbyś wytatuować sobie jakieś motto/cytat, to co by to było? Miewasz zue sny? .me gryzie Eurynomos w lewą kostkę.
-
Po prostu Valefor
PostJak to jeden menszczysna łosoś? ;o A Ty to co? Widziałam! Masz taki śliski, czarny dres.. mru! Na następnym otrzymam swoje 69 przytulasków? Będziesz liczył? Książki czytujesz? <; Lubisz siedzieć w pokoju z zapalonymi świeczkami, tak po prostu, bez okazji? Czo w tym roku chciałbyś dostać od Pana w czerwonym skafanderku z czarnym, seksownym pasem? Obgryzasz paznokcie? Buuuziak? ;*
-
Cytat od Banshee: „Pomarańczowy to jest sok, albo pokój pomalowany na #ff6600. Serio farby w sklepach mają oznaczenia z htmla? ;o A tygrys jest rdzawo ognisto rudy. Rudy to jest lis. I cwaniakowaty w dodatku. Tyle że ja miałem na myśli tego co masz w sygnie po lewej. No widzisz, podzieliłbyś się ze światem tym, co Ci siedzią pod tą kopułą wcześniej i nie byłoby żadnych niejasności. Zawaliłeś. ;o Bo takie Tygrysy jak Ty, to chyba tylko z Himalajskiej choinki się mogą urwać. Skoro ja się urwałam z…
-
Cytat od Banshee: „Nie szukaj jej czapki w pręgi, bo będzie się zlewała z pasami na jezdni i ją przejadą. Przecież tygrys jest pomarańczowy w czarne paski, a pasy na jezdni są białe.. To niemożliwe, żebym zginęła w ten sposób. ...ej, ale zara, przecież to jest myśl. Poszukaj takiej czapki. Jasne.. i kto Cię będzie buziaczkami witał na kanale, co? Wiem, że to lubisz!”
-
Cytat od Witcher: „Od czasu do czasu mi się zdarzy i już wytyka... Myślałeś, że będzie inaczej? Że Ci przepuszczę? Ja? No way. <; To tam też masz zęby? A sprawdzałeś? Nie powiedziałam, że Cię pogryzę.. c; Co najwyżej poślinię. Chciałem jakoś skomentować kwestię czapki, ale bardziej mnie dziwi, że w tym mieście przepuszczają pieszych na pasach :P Widzisz.. powiedziałabym Ci, czego to jest zasługa, ale.. ugryzę się w język. I.. co Ci nie pasuje w mojej czapce? Poszukam Ci pręgowanej czapki. A jak …
-
Cytat od Witcher: „Słucham zatem, co tym razem? Musisz być taki suchy? Jeśli taki masz być to w sumie nic nie chcę. :D Gdzie Tygrys chowa ogon, jak wychodzi do ludzi? Phi, myślisz, że tak Ci od razu powiem? Chodź i sprawdź. Tylko uważaj na ręce! Jak Tygrys wytrzymuje w klimacie umiarkowanym? Przyzwyczaiłaś się chłodu, czy zawsze Ci zimno? Nie przyzwyczaiłam się i się nie przyzwyczaję. Nienawidzę zimy. Nie cierpię. Już od dłuższego czasu mykam w kurtce zimowej, rękawiczkach i czapce! Ha, i dzisia…
-
Cytat od Gootek: „To mówisz, że masz darmową wyżerkę z Kebaba Pewnie, kebab o mnie dba. Nie wiem w sumie czemu, ale.. :D Czym dla Ciebie jest życie ? Życie to czas dany nam, który w każdej chwili może zostać zabrany. Nie wiem, nie umiem tego określić. Życie to krew, pot, łzy ale i chwile szczęścia, uniesień i namiętności. To czas, kiedy możemy się spełnić. Jaką cechę u siebie chciałabyś zmienić, a jaką wzmocnić ? Hm, dobrze mi jest ze sobą. Wiem, że mam wady - nawet sporo wad, ale właśnie one mn…
-
Cytat od Gootek: „\o/ Tigerusek Czeeeść Gooociu. ;* Czy uważasz, że pieniądze psują ludzi ? Zdecydowanie tak. <; Zbyt wielu takich w swoim życiu widziałam, żeby twierdzić, ze jest inaczej. Fakt, nie wszystkich, tylko tych.. hm, słabych. :D Jaka szklana kula jest najbardziej wiarygodna ? Stłuczona. Masz pewność, że Ci kitu nie wciśnie. Wolisz nocne spacery czy romantyczne kolacje ? A to nie można jednego z drugim połączyć? W tym przypadku się nie wykluczają. Jeśli jednak muszę wybrać jedno, to ch…
-
Cytat od Shax: „No jak nie chodzą ? ''tygrysice'' chodzą Udowodnisz? c: ja ? W którym miejscu dokładnie? Albowiem nigdzie nic takiego nie widzę, a na wzrok nie narzekam. :P Odpowiedź odnośnie wieku wymijająca dlaczego ? Myślisz, że to mijanie się z prawdą, ale może tak naprawdę powinieneś zaufać odpowiedzi, chociaż pewności, czy nie kłamałam mieć nigdy nie będziesz. A jeśli nie daje ? No to długo nie pożyje. Już ja się o to zatroszczę. c; Na pierwszym spotkaniu rzucasz się od razu na ofiarę ? ;o…
-
Po prostu Valefor
PostSerio? To łosoś to męszczysna? Pierwsze słyszę, hueheu. No, wreszcie ktoś, kto chodzi w dresie! W szarym? W życiu popełnia się różne rzeczy, żałujesz czegoś tak bardzo, bardzo? O której zazwyczaj chodzisz spać? Słone przekąski czy 'zdrowe jedzenie'? Ile kostek czekolady musisz zjeść, żeby dostać głupawkę? Typ leniwca, czy sportowca?
-
Cytat od Marvin: „Mów tak, żeby Ci nie było smutno. Prawda jest taka, że czasem dla sportu lubię gdziekolwiek wpleść jakiekolwiek kłamstwo. Nigdy nie wiesz, czy mówię prawdę Więc mówiłam, że to dobrze! Nigdy w życiu nie jest tak, że wiesz coś na sto procent. A Ty, zamiast być nietypowy i stanąć oko w oko z życiem i mówić zawsze prawdę, to się z nim utożsamiasz. Gdzie tu indywidualność kebabowa? Non. A szkoda, bo francuski, to.. język miłości. /me szykuje kajdanki... Oho, no to szybko żeśmy zalic…
-
Cytat od Shax: „Czemu taka chuda prezentacja ? Chuda, hm.. chuda to jest szynka. Moja prezentacja jest mała, bo w sumie od niedawna tu jestem. :P Imię ? Mila. :P Kolor oczu ? Piwny wpadający w czerń.. to czeba zobaczyć. <; Numer ... buta ? 39. <; Lubisz leginsy ? A co mam nie lubić? Ładnie wyglądają u szczupłych dziewczyn. <; Ja wolę jednak czarne rajstopy i spódniczkę. <; Gdzie foto ? Zapisane na dysku? :P O wiek nie zapytam, bo i tak nie odpowiesz Kto nie ryzykuje ten nie.. ten nie jedzie. :D …
-
Po prostu Valefor
PostNo dobrze, to skoro masz czas, to jeszcze pomęczę. Łososie są łososiowe, nie różowo - patrz na swoją rangę, chociażby! Czy o wszystko co zapytam, to odpowiedź będzie, że nie w temacie? Jak przygotowujesz kurczaka? Czym złapać faceta za serce? Szczypcami? Masz skarbonkę? 3 prośby do złotej rybki? W koszuli, czy bez?