Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 381.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Shax: „Restauracja czy bar ? Zdecydowanie bar. Hotel czy pole namiotowe ? Pole namiotowe. Deszcz czy słońce ? a może śnieg ? Nienawidzę śniegu. Słońce. Idziemy na lody i Ty stawiasz OK, jeno czekoladowe.” Cytat od kruszynka: „Tygrysku czy marzną Ci teraz łapki? Nie, w tej chwili jest mi aż zbyt gorąco.”
-
Cytat od Shax: „Prewencja ? tam to dopiero się dzieje Pytanie czy byłabyś na tyle wytrzymała, żeby dać sobie radę Nie sądzę.. wolę jednak co innego w życiu robić. Egipt czy Grecja ? a może Chorwacja... jako kurort wypoczynkowy ? Muszę wybierać aż tak ciepłe kraje? Tygrys ma grube futerko, wolę chłodniejsze miejsca. :X W Bułgarii było nieznośnie, po prostu nie dało się wyjść w godzinach południowych.. nigdzie. Morze czy góry ? Plackiem leżeć nie lubię, a w górach chodzić trzeba. Może jeziorko? Pe…
-
Cytat od Banshee: „Dobrze, że nie wchodzisz w zażyłości z tą napaloną pusią. A może powinnam? Masz jakieś "ale"? :D Tak czy inaczej wybacz mu. Miłościwa żem jest, czasami. Ledwo po maturze, to hormony szalejo. Oho, ten stary i z doświadczeniem się odezwał. :D Btw, pokaż jakiś ołówkowy rysunek, który Ci się podoba. Hm, a czemu tak? Nie mam, nie jara mnie to. :X Chyba, że jakiś tattoo znajdę. c; Może nawet jakiś swój? Hyhy, tygrys i zdolności artystyczne? No way!” Cytat od Shax: „Niech się wstydzi…
-
Cytat od Shax: „Pokaaa Pokazywałam jak byłam mała, a teraz się wstydzę. :D Już Ci mówię, co się liczy... niski prześwit w bmwicy Eee.. jeść? :> Poza tym, nie proszę o pokazywanie publiczne Możesz wybrać : Priv ? Tryb urlopu włączony! gg ? Nie mam. :D mms ? Jestem na minusie. :D Hrhr, przykro mi? :D Wreszcie jakiś członek teamu, który nie wie co to skromność, cieszysz się ? Trzeba swoją wartość znać, tylko tyle. A skromność, to mam dopiero na czwarte imię. :D”
-
Cytat od Shax: „Ulubiony przebój disco polo w takim razie to ? A nie wiem, ja z reguły tytułów nie pamiętam. :X Wiem, że ostatnio śpiewałam "Ruda". :X Poznaję teamowca Od tyłka strony? Dokończ przysłowie : jak się nie ma co się pragnie ... To się kradnie co popadnie. :D” Cytat od Banshee: „Wiesz jak się mówi na IRC Supportera? Nie wiem, Teamowcy mówią na nich Łososie.. Ale czy ktoś jakiegoś, ostatnio, żywego widział? ”
-
Cytat od Shax: „Pytanie czy możesz sobie pozwolić na to by mi nie wierzyć Ja sobie mogę tutaj pozwolić na.. bardzo dużo. Łatwa ? z czym to się wiążę ? A co Cię tak te sprawy interesują? Nie interere, bo kici kici. :D Jest jakaś muzyka, która wybitnie Ci nie podchodzi, a w stanie upojenia alkoholowego Twego poprzedniego wchodzi z przyjemnością ? Właściwie, to każda. :X Discopolo też, nad czym niezmiernie ubolewam. :X I czy jest coś jeszcze co łatwo wchodzi wtedy ? Hhyhy. Pewnie, nieograniczone il…
-
Cytat od Banshee: „Ej, nie buzi ten. No. Am.. że co? :D - Co najczęściej kupujesz w sklepie, jeśli chodzi o produkty żywnościowe? Zdecydowanie kakao, które przy tej pogodzie piję litrami. c; - Twój ulubiony deser? Mokre ciasto czekoladowe z kawą z lodami i bitą śmietaną. :X - Twój ulubiony sposób zaskakiwania innych? Jestem nudnym tygrysem, nie potrafię nikogo zaskoczyć! Dajesz, może się czegoś nauczę. Hueh, chcesz się czegoś ode mnie uczyć? Zuy adres, Słoneczko, oj zuy.. ”
-
Cytat od Banshee: „Co tam sapiesz, smokozordzie? A sapię, bo zmęczona jestem, a tu jeszcze pół godziny w robocie siedzieć muszę. Gdzie tu sprawiedliwość? :c Weź przetłumacz ten napis pod swoim nickiem, bo mi Internet nie działa.Łeh banshee, aż taki leniwy jesteś? :x Dwa posty wyżej wyjaśniałam, c znaczy moja ranga tekstowa.. Cytat od Indestructible: „`la louve rebelle - nieposkromiona wilczyca. ” ”
-
Cytat od kruszynka: „Jesteś duża? taa...jesteś dużym krasnoludkiem hyhy Dzięki, to miłe kruszku. Haha, a tak naprawdę, to gdy ktoś każe mi się pisać to piszę: mały, zuośliwy skrzat. Więc coś w 'byciu małym' się zgadza. :D Hmm podejrzewam że nigdy nie nastąpi zdjęcie nadające się do publikacji.. pewnie dziwnym trafem aparat się zepsuje, telefon rozładuje albo klisza prześwietli Nie, czemu? Ja tam nie mam z tym aż takiego problemu. Czasami ładne zdjęcie wyjdzie, ale są dni, że lepiej faktycznie, a…
-
Cytat od kruszynka: „Miałaś tyle siły aby chłopaka jakiegoś na płocie wieszać? Czy oprócz piłki nożnej trenowałaś podnoszenie ciężarów? A dlaczego miałabym nie dać? Przecież jestem duża! Nie, nic prócz piłki nie trenowałam. :P ulala...czy scenariusz był taki że sciągasz koszulkę a oni jakoś dziwnie się ociągają aby ściągnąć swoją? Jeżeli tak to węszę tu podstęp z ich strony Hm, nie - jeszcze wtedy chłopaków cycki nie interesowały, a ja byłam jedną z nich. :P Widocznie boi się zadzierać z Tygryse…
-
Cytat od kruszynka: „taa chyba w cyckach Trafiłaś w czuły punkt. No niestety.. cóż poradzić. :( No to jednak siedzi w Tobie mały diabełek Nigdy temu nie przeczyłam. Ba, z reguły zawszę wszystkich uprzedzam, że jestem szatańskim pomiotem. Czy po faulu, który zrobiłaś na kimś tenktoś miał ochotę Cię bić? Pewnie, ale się przecież nie odważyli. Szczególnie jeśli chodzi o chłopaków. Ha, ale mi się teraz przypomniało, jak w 6 klasie podstawówki powiesiłam chłopaka na płocie, bo mnie z górki zrzucił. O…
-
Cytat od Shax: „Podziękował Ci ktoś kiedyś za dobrze wykonywaną pracę ? Tak. Na moim pierwszy forum jest masa użytkowników, z którymi maiłam bardzo dobry kontakt i od których regularnie słyszałam słowa podziękowania. ;) Wręczał jakiś drobiazg ? Pewnie, dostałam paczkę - słodycze i trochę alkoholu. ;3 Kurcze, mega miłe to było! I smaczne. baj baj! ;)” Cytat od kruszynka: „A to mnie zaskoczyłaś! Takie małe, niewinne kociątko w piłkę grało O, a to Ty mnie teraz zaskoczyłaś! Przecież ja nie wyglądam…