Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 381.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Hop, hop, Leniwcu! Ładnie to tak długo nie odpisywać? No wybaczam! Ale żeby mi to było ostatni raz, cwaniaczku jeden. Wierzysz w fatum? Jaki jesteś znak w chińskim kalendarzu? Internetowa charakterystyka się sprawdza? Uzdolnienia kulinarne są? Sprzątać lubi? Tak? Cudownie, mogę wychodzić za mąż. Ulubiony tygrys na forum? .me gryzie Supcio w.. mięso!
-
HypnOS
PostJak mówiłam, tak wróciłam! Bardzo proszę o różową odpowiedź, bo mi się ten kolor spodobał! Hm, pogoda jakby się ostatnio poprawiła - tzn. śnieg nie padał, przynajmniej w Łodzi.. Udało się polatać? <; A gdyby pogoda nie była problemem, to jak często możesz sobie pozwolić na podróże w przestworzach? Czego jeszcze prócz polskiego deszczu nie cierpisz? Dzień zaczynasz od? A czym go kończysz? (hm.., poczekaj, zastanów się, pamiętaj, że odpowiedź musi być zgodna z Regulaminem :D) .me ucieka.
-
Mati
PostMyź Kyź! Jeszcze raz gratuluję - jestem dumna, kocie Ty jeden! to znaczy panie inżynierze! To teraz w planach zdobycie magistra? A później co? Własne biuro projektowe? To mówisz, że do jutra nie pijesz? Będę mieć okazję wyściskać Kocura niedługo? Dostanę whiskasa? C;
-
Cytat od Gootek: „A hoj Tigerusek Czeeeść Gootku! Znowu przepraszam, że tak długooo.. Ale wiesz, jak jest. :( Najważniejsze dla Ciebie święto w roku ? (dlaczego ono) Walentynki! Mueehuehueeh! Żartowałam. Hm, jakie święto - nie wiem, nie zastanawiałam się nad tym. Są dwa najważniejsze: Boże Narodzenie i Wielkanoc. Dla mnie oba są ważne, bo to najbardziej rodzinny czas w moim życiu. (; Jaką piosenkę byś poleciła na zły humor ? Ja niestety preferuję, albo mocne klimaty.. jak na przykład Behemoth, a…
-
Niestety, ale wszystkie działy zostaną uaktualnione o nowe uni w momencie, gdy zostanie ono otworzone dla graczy, nie wcześniej - ewentualnie chwilę później, bo jak wiadomo nikt online cały czas nie jest. Nie widzę sensu zakładanie Prezentacji Sojuszu, skoro fizycznie go jeszcze nie ma. Zdążymy ze wszystkim, trochę cierpliwości.
-
Cytat od Gootek: „Cytat od Indestructible: „a Wy jak się dorwiecie do mojego jedzonka to nic nie zostaje! A później chodzą i się dziwują, że tygrys cały czas głodny! Paskudy jedne!” O.o To zróbmy akcję: 1 - Podziel się posiłkiem z Tigeruskiem. Ta akcja bardzo mi się podoba, mniam! 2 - Nakarm (dokarm) głodnego Tigeruska w zimie. A ta podoba mi się jeszcze bardziej! :P neko.jpg Ojejku, jaki ryżasty kotek! Mniam! Zjeść takiego chcę! :D” Cytat od cy_siu: „ok próbki zbadane możesz jeść No faktycznie …
-
By By Sid
PostWolałam wcześniejsze motywy, jakoś za pastelowymi kolorami/technikami niespecjalnie przepadam, ale wyglądać wygląda ładnie.
-
Cytat od cy_siu: „My wszystko wiemy! Oho, no w to nie wątpię. :D Jeszcze jedno. Nie zarekwirują tylko pobiorą próbki do analizy. Trzeba sprawdzić czy pądżki nie są mdłe, czy nie zatrute. Za grosz współczucia dla nas i naszej ciężkiej pracy tygrysie niewdzięczniku Tak, tak - mówi mi cyśku, jakim to niedobrym tygrysem jestem, lubię to. Co do Waszych analiz.. O ile się nie mylę do analizy wystarczy zaledwie kawałek, a Wy jak się dorwiecie do mojego jedzonka to nic nie zostaje! A później chodzą i si…
-
Opuss, ale mi się przysnęło. Wybaczcie, że tak długo, ale.. życie nie pieści. Cytat od Gootek: „Cytat od Indestructible: „Widzisz? Nikt mnie nie kocha. :<” Jak to nikt, a kto Ci spam rozsiewa Fakt, drugiego takiego facebookowego spamera to nie ma, ale to niekoniecznie znaczy, że mnie kochasz, hrhr. :D Bry Tigerusek No hej, Goociu. :* Przypominasz sobie jakąś sytuację ze swojego życia, kiedy czułaś euforię szczęścia, spokoju i radości ? Hyhy, nie wiem, czy mi wypada pisać o takich rzeczach, ale t…
-
By By Sid
PostCytat od DarthSId: „skull_abstract_by_darthu-d8cqok1.png ” Ooo! To jest po prostu piękne. Niesamowicie do mnie przemawia! Zakochałam się.
-
HypnOS
PostMisiu Pysiu! Czy pamiętasz, co będzie 24.01? Pamiętasz może, co, z kim i gzie będziesz robił? Zostało już niewiele czasu, więc proponowałabym Ci skołować biały podkoszulek, bo.. to mnie mega jara. Tylko wiesz.. tym razem ja się zajmę swoim chłopakiem, bo jakoś po wyjściach z Tobą mam wrażenie, że nie jest sobą. Gotowy jesteś na stały związek, czy wolisz być niezależny? {; Drogi jesteś w utrzymaniu.. bo tak się zastanawiam.. przez Matiego zbankrutuję. Może Was podmienię? <; Idę sobie, ale wrócę j…
-
Po prostu Valefor
PostValefor! Odnotowałam spadek Twojej formy! Chyba będziemy się musieli policzyć! Co słychować w Wielkim Świecie? Dużo czasu poświęcasz na przygotowania do wyjścia? Dbasz o swoją cerę? Szczególnie zimą, kiedy łatwo o popękane usta, wysuszone dłonie i twarz? Myślisz, że dbanie o skórę ciała jest mało męskie? Oczywiście, nie pytam tu o przesadne zabiegi pielęgnacyjne stworzone z myślą o kobietach. <; Dużą wagę przywiązujesz do ubrań? Jest coś, czego w życiu nie założysz? {; Często wybierasz się na za…
-
Marciku, wpadam z wizytą po długiej nieobecności! Czemu taki szary, smutniawy z upadłym aniołem komplecik? Czy jakieś postanowienia noworoczne były? Myślisz, ze wyznaczanie sobie celów jest dobra, a nawet potrzebne? Czy motywacja i doping ze strony bliskich nam osób pomaga osiągnąć to, co założyliśmy sobie, że osiągniemy? Człowiek uczy się na błędach? Warto wierzyć w ludzi i służyć im swoim ramieniem? Warto.. mimo, że czasami bywa tak, że nas po prostu wykorzystują? Kiedy Marcik zdejmuje różki i…
-
smoki
PostSmoku! Smoku! Dzisiaj może będzie trochę kulinarnie, bo Gryzek głodny jest. Danie z dzieciństwa, które uwielbiałaś? Często chodziłaś do babci na obiadki? Twoje popisowe danie? potrafisz ugotować coś, czego zawsze jesteś pewna, wiesz, że wyszło znakomicie, a rodzina i przyjaciele rozpływają się przy stole, kosztując Twojego dzieła? Otwarta jesteś na nowe smaki? Próbujesz eksperymentować? {; Myślisz, że powiedzenie 'przez żołądek do serca' jest prawdziwe? Wolisz jeść na słodko, czy bardziej na sło…
-
Mati
PostMyzia! Ja przepraszam, że tu ze swoimi pręgowanymi łapami się wbijam w temat, ale też bym chciała się tutaj rozepchać z pytaniami! Co sądzisz o ludziach niekompetentnych, ale starających się, takich po których widać, że im zależy, tylko może nie do końca wiedzą jak mają działać? Myślisz, że należałoby ich piętnować, czy wskazać odpowiednią drogę działania? A o ludziach kompetentnych, ale zwyczajnie mówiąc leniwych i zupełnie niezaangażowanych w to co robią? Jesteś osobą szczerą i nie boisz się s…
-
Cześć Pupciuu! Tęskniłeś? Jak bardzo? <; To co tam ostatnio uratowałeś z opałów? Wiesz, że męczę i męczę tą wstrętną Lamę, żeby w końcu coś ogarnęła, ale on pozostaje głuchy na moje groźby. Może przejmiesz inicjatywę? Bo to już styczeń mamy! Co Cię najbardziej pociąga w kobietach? Pytam całkowicie o walory estetyczne. Cytat od Superman: „Cytat od Indestructible: „Ulubiony język obcy? mhy...no raczej angielski” ” Powiem Ci szczerze, że się zawiodłam.. Myślałam, że wybierzesz język miłości.. Ale d…
-
By By Sid
PostO, tu mi się mega kolory podobają! Generalnie ja bym popracowała nad napisem, bo w niektórych miejscach go nie widać - a na tym punkcie mam cholernego bzika.