Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 381.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@Soviecki Sojuz, widzę brak umiejętności czytania ze zrozumieniem. Krytyka krytyką, ale gdy ktoś nie potrafi pisać konstruktywnie, tylko od razu atakuje inne osoby - to niestety, ale nie ma tu miejsca na jego posty. I chcę, żebyś wiedział, że nie ma tu również miejsca na Twoje manifestacje opinii, gdzie będziesz kogoś od narkomanów wyzywał. I to jest moja ostatnia "delikatna uwaga" tego typu. Kolejne posty offtopowe/obrażające/prowokujące z automatu będą kasowane.
-
Bojkot? Nie wydaje mi się. Jak pisałam wyżej - znalezienie miejsce do trollowania na forum i wyśmiewania innych ludzi jest bardzo proste, ale w tym temacie nie będę tego tolerować. Nie podoba Ci się konkurs? To nie bierz udziału. Przestań również komentować zgłoszenia/zdjęcia innych ludzi w taki "krzywdzący" sposób. Wystarczy, że ktoś raz napisze, że mu się konkurs nie podoba i udziału brać nie będzie - dalsze ciągnięcie tematu i flameowanie uczestników jest niewskazane. I mam nadzieję, że w koń…
-
Ja też nie rozumiem o co w ogóle chodzi? Tak jak dzewczyny wyżej napisały czas na zgłoszenia jest do 3.03 co znaczy, że i nawet 3 marca mogą dodać swoje zdjęcia - ja tu nie widzę żadnego problemu. Prowokacje w stylu "że ktoś jest odważny tylko w pisaniu, a zdjęć dodać nie może" są totalnie zbędne i niepożądane. Ważne, żeby przed końcem etapu zgłoszeń wszystkie posty/zgłoszenia były kompletne. Nie widzę tez sensu zgłaszania tych postów, bo ja ich po prostu nie będą kasować - jest termin, to się g…
-
Czy to ja nie potrafię czytać ze zrozumieniem, czy ktoś z Was? Temat ten nie służy do polemiki na temat tolerancji względem osób homoseksualnych, ani też do ich krytyki. Na forum jest miejsce na tego typu posty, więc jeśli nie chcecie mieć pociachanych postów, to proszę się jednak trzymać głównego wątku. Pragnę również poinformować, że wszystkie obrazy tych osób, jak i innych, będą karane zgodnie z Regulaminem Forum, więc uprzedzam, gdyby znowu znalazł się ktoś, kto chciałby wyrazić swoje zdanie…
-
Temat przeczyściłam i przypominam, że nie służy on do pustego nabijania postów. Jeśli nie ma się nic miłego/kreatywnego/zabawnego czy konstruktywnego do dodania to lepiej ugryźć się w palce. Zgodnie z regulaminem spam jest zakazany, a na Forum jest jedno miejsce, gdzie można się sprawdzić w spamowaniu. Co do głosowania Teamu - ma to na celu wyeliminowanie sztucznego nabijania głosów. Niestety, ale z tym co piszesz Czekoladowy się nie zgodzę, bo Administracja nie ma prawa wykluczać osób, które ni…
-
toFF18I.png Drogie Panie! Team Ogame.pl postanowił zorganizować konkurs, podczas którego nasi drodzy Panowie będą mieli okazję do zaprezentowania swoich wdzięków. Nie oszczędzajcie więc swoich gardeł, piszcząc na ich widok! Drodzy Panowie! To idealny moment by ukazać się w całej, swojej okazałości naszym drogim Forumowiczkom! A może znajdą się chętne, które spróbują zawalczyć o Wasze serca! SraJCo5.png - Aby wziąć udział w konkursie wystarczy posiadać zarejestrowane konto na forum. W zabawie nie…
-
Cytat od Gootek: „Bleee. Phi, ja Ci tu dam bleeeować! no niedoczekanie Twoje! /me rzyga różową tęczą A rzygaj, rzygaj - lubię tęczę. ;3 Kogo chciałabyś chronić ? Wszystkich tych, na których mi zależy, proste. (; Współczułaś kiedyś komuś ? A bo to mało razy? Jestem tygrysem, ale czasami mam też ludzkie uczucia. :{ Bogata i nieszczęśliwa czy biedna i szczęśliwa ? Teraz jestem biedna i szczęśliwa i niech tak zostanie. (; Jakie skrywasz tajemnice ? Nie mogę Ci powiedzieć, bo nie byłyby już tajemnica…
-
Cytat od Chocolate: „Pochwal się kolekcją. Pokażę Ci, jak przyjedziesz do Kato! Obecnie pochwalić się mogę jedynie tygrysem na prawej łopatce i metalem w jęzorze. Ale miałam jeszcze navel i sternum. Niestety ze względów zdrowotnych musiałam wyjąć, ale.. zbliża się dzień urodzin i już sobie prezenty wybrałam. Co niestety baardzo zaboli mój portfel.. W każdym razie do zlotu będzie gotowe! :D Jakbyś mogła wybrać dowolne miejsce na ziemi do życia, gdzie byś mieszkała? Było już takie pytanie.. o ile …
-
smoki
Post.me boooo smoka. Oupss, zapomniałam odpisać, że Twoja propozycja na naszą romantyczną kolację bardzo, bardzo mi się spodobała! To.. kiedy i gdzie! będę na pewno! Obecnie.. ulubiona czynność domowa? Pewnie usypianie smoczusiów. Chciałabyś mieszkać na statku? takim luksusoooowym! Masz manię robienia zdjęć? Komuś? Sobie? Czy raczej od aparatu z daleka? Jak zdobyć serce teściowej? (.me czeka na jakiś iście smokowy sposób! ) Smok lubi się pluskać w wooodzie? A w jakiej najbardziej? .me dzieli się ze …
-
mar-cik! buuuu - w marcu będzie? Ostatnio widziałam taki ładny obrazek z rudą panią karmiącą lisa - od razu przypasował mi do Twojej obecnej sygny, ale gdzieś go zgubiłam. Jak bardzo marcik nie lubi zimy i jak bardzo czeka już na lato? :3 Plany na wyjazdy po świecie na obecny rok zaplanowane? Masz cierpliwość i zamiłowanie do pielęgnacji paznokci? Swoje czy bardziej przedłużane? Wolisz kolory pastelowe, czy "żywe"? .me głask mar-cika!
-
Znowu odświeżamy! No to proszę wymienić trunki, których nie lubisz. A to co wakaty lubią najbardziej? Często wstajesz lewą nogą? Jaka jest wtedy rada na to, by dzień nie skończył się fatalnie? Koszmary budzą Cię w nocy? <; Za co tak bardzo nie lubisz (tak samo jak ja, ow kors ) cebulastego Toadia? Ciągle ni ma.. i ni ma! Gdzie jest jak ni ma?! .me nie męczuje już!