Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 801-820 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Geograficzny!

Cezarcfc - - Nauka

I tak chyba zamarł w miejscu Przełom antecedentny.

• O jakim państwie mowa?

Cezarcfc - - Nauka

Państwo wyspiarskie którego najwyżej położony punkt uległ obniżeniu w ostatnich 25 latach o około 40 metrów.

• O jakim państwie mowa?

Cezarcfc - - Nauka

Brunei

• Sportowy

Cezarcfc - - Sport

Dokładnie tak. Zadajesz

• Sportowy

Cezarcfc - - Sport

Lendl" Australian Open W (1989, 1990) oba na twardej. Roland Garros W (1984, 1986, 1987) wszystkie na mączce. US Open W (1985–1987) oba na twardej. Więc nie pasuje nijak. Szukać należy w okresie wcześniejszym niż zwycięstwa Lendla ale już w Erze Open.

• Sportowy

Cezarcfc - - Sport

A no nie chodzi ani o Wilandera ani o Australian Open

• Bo to cezar zamieścił rzeczonego GiFa pierwszy I tak w ogole to to filmik z dzieciństwa? Myślałem że aktualny ;/ Przecież ty takie niegroźne tygrysiątko.. W sumie... dlaczego mnie tu jeszcze nie było?

• Sportowy

Cezarcfc - - Sport

Tak. Ale nie chodzi że on wygrał te 3. On wygrał jako jedyny jeden z nich na 3 różnych nawierzchniach

• O jakim państwie mowa?

Cezarcfc - - Nauka

A no Singapur, zadawaj

• O jakim państwie mowa?

Cezarcfc - - Nauka

Jak kulą w plot - to przecież w ogóle nie jest państwo.

• O jakim państwie mowa?

Cezarcfc - - Nauka

Nie o Panamę pytam. Podpowiedź hmm: Jest to jedno z najmniejszych i najgęściej zaludnionych państw świata.

• Liga typerów - dyskusje

Cezarcfc - - Piłka Nożna

Kolejka 8 podliczona. Nowa dodana do typowania. Jako, iż mamy już piątek nie obejmuje ona żadnej kolejki weekendowej, a mecze 5 kolejki ligi hiszpańskiej z wtorku, środy i czwartku. Mecze specjalne z weekendu dałem normalnie - pierwszy jutro wieczorem następne w niedziele więc mam nadzieje, iż specjalnego problemu to nie sprawi. Przepraszam za drobne niedogodności ale prowadzący nie miał głowy ostatnimi dniami do LT

• Sportowy

Cezarcfc - - Sport

Sportowiec, jeden z najznamienitszych w swojej dyscyplinie. Jako jedyny w historii wygrał jeden z najważniejszych turniejów w tym sporcie na trzech rożnych nawierzchniach.

• Sportowy

Cezarcfc - - Sport

Golf

• O jakim państwie mowa?

Cezarcfc - - Nauka

Państwo którego tereny zostały początkowo wydzierżawione, a 7 lat później kupione przez pewną organizację handlową. W okresie międzywojennym obszar ten stanowił najważniejszą bazę wojskową pewnego kraju w pewnym rejonie świata.

• Podklejam i mam nadzieję, iż chęci starczy na dłużej niż poprzedniemu właścicielowi

• O jakim państwie mowa?

Cezarcfc - - Nauka

Paragwaj.

• Liga typerów - dyskusje

Cezarcfc - - Piłka Nożna

7 kolejka podliczona, 8 gotowa do typowania. Jednocześnie informuje, iż ze względu na wyjazd mogą nastąpić opóźnienia w podliczaniu kolejek 8 i 9.

• Sportowy

Cezarcfc - - Sport

Dokładnie tak Zadawaj.

• Sportowy

Cezarcfc - - Sport

Hmm... został zbudowany na mistrzostwa świata.