Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 701-720 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Geograficzny!

Cezarcfc - - Nauka

Szczyt będący najwyższym w pewnym kraju. Znajduje się około 900 mil od stolicy tego kraju. W jego okolicach znajduje się uskok który był przyczyną poważnego trzęsienia ziemi w tejże stolicy.

• Geograficzny!

Cezarcfc - - Nauka

Pewno o te z Suwalszczyzny pytasz.

• Geograficzny!

Cezarcfc - - Nauka

Si. Zadawaj

• Geograficzny!

Cezarcfc - - Nauka

Za długo przysmrodziłem więc dam coś prostego na ruszenie.. W Polsce nie ma lodowców górskich ale występują pewne mniejsze obiekty o podobnej "budowie" mające podobną "przetrwalność" jakie?

• Sportowy

Cezarcfc - - Sport

Zadawaj. I płoń ze wstydu żeś nie widział

• smoki

Cezarcfc - - Członkowie Teamu

Ludzie? :o A co to się ma do smoków? Masz do wyboru 3 kolory powiedzmy... pomarańczowy, zielony i łososiowy. Który wolabyś zobaczy u siebie na ścianie, który na samochodzie... a który na sobie? Że na profilu forumowym chcesz zielony wszyscy wiemy. Poza tym pragę okresowo przypomnieć, iż zielone szeregi czekają na skrzydlate. /me odchodzi osłanijąc wiadomo co wiadomo czym

• Toadie

Wstyd Toadie... wielki wstyd A tak było pięknie gdy żaden ze smodów działowych nie miał tutaj tematu... Wstydzisz się przynajmniej swojego występku? I nauczyłeś się ze z mendą nie należy się nigdy zakładać? Masz na pocieszenie Jak często jadasz cebule? Wolisz smażoną czy surową? Jaka jest twoja ulubiona potrawa z cebula? Ile znasz odmian cebul? Jako geograf... w jakim klimacie i na jakich glebach są najlepsze warunki do uprawy cebuli?

• kruszynka

Ja coś mówiłem? Nie przypominam sobie nic takiego Mówiłem też, że w jutro masz egzamin na moda wojen tego słuchałaś równie gorliwie? i myśle że to jednak kwestia koloru - zielonych tam userzy kochają zwłaszcza Ci pobanowani A na pytanie znowu zamiast odpowiedzieć to jakieś herezje głosisz

• kruszynka

Cytat od kruszynka: „Przyznam się, że ja też widocznie jestem mało interesującym człowiekiem” Czujesz się samotna i opuszczona? Wytłumaczenie jest proste - jesteś pomarańczowa - pomarańczy nikt nie lubi wystarczy, że zzieleniejesz i od razu się poprawi Ja się tu w sumie nie powinienem pokazywać... złe pomarańczowe chciały me łapać i przypalać A pytania nie wiem po co Ci zadawać skoro i tak potem nie odpowiadasz.... np. tu: Cytat: „Czym przejawia się wyższość zielonego team nad wstretnymi pomarań…

• Geograficzny!

Cezarcfc - - Nauka

Nikt się już w to nie bawi Jukon oczywiście z dopływem Klondike

• kruszynka

Toadie ukradł moje pytania Jaka jest twoja ulubiona potrawa z cebulą? Jak dział chciałabyś moderować i dlaczego Wojny? Czym przejawia się wyższość zielonego team nad wstretnymi pomarańczami? Kiedy odchodzisz z tych złych pomarańczy? Kto jest góru tego team? (Lepiej przemyśl odowiedź ) Z ceza GO nie będzie ale z kruszonki mod jak nakbardziej I w ogóle masz zły tytuł... proponuje: mięsko GO kruszonka

• Geograficzny!

Cezarcfc - - Nauka

No to tu też spamuj tzn. zadawaj

• Biologiczny

Cezarcfc - - Nauka

Dużo ładniejszy niż szczury nie? Zadawaj

• Sportowy

Cezarcfc - - Sport

Stadion sportowy użytkowany obecnie przez pewien klub piłkarski powstał 28 lat przed rzeczonym klubem, który to powstał z braku innych możliwości na zagospodarowanie stadionu.

• Sportowy

Cezarcfc - - Sport

Estadio Azteca

• Biologiczny

Cezarcfc - - Nauka

Gatunek psowatych o dwóch typach ubarwienia zależnych od pory roku. W okresie zimowym często podróżują za innymi dużo większymi drapieżnikami.

• Biologiczny

Cezarcfc - - Nauka

Słodziutki Szczurek wędrowny wedrowny.jpg

• Geograficzny!

Cezarcfc - - Nauka

Liczące około 1000 km długości pasmo górskie działa w nim największa na świecie kopalnia cynku.

• Geograficzny!

Cezarcfc - - Nauka

Hmm węglik krzemu wykorzystywany w elektronice uzyskuje się z krzemionki i węgla, a krzemionka w rożnych formach występuje raczej wszędzie...

• Geograficzny!

Cezarcfc - - Nauka

Avalonia! Trochę optymizmu w odpowiedzi Zadawaj