Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 681-700 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zgadza się. Zadawaj.
-
smoki
PostZŁY! Pamięta skrzydlate jeszcze co to znaczy być gnębionym przez zielone? Bardzo smok umiera z nudów z powodu braku 200 losowych wiadomo czego do sprawdzenia? Śni Ci się czasem takie coś? i.imgur.com/wmRNRFl.png To pozostanie w strefie snów Kiedy emerytura? Zielonego!
-
Geograficzny!
PostCoś prościutkiego. Jaka skała najczęściej powstaje w wyniku wulkanizmu subdukcyjnego?
-
Kraj o trójkolorowej fladze. Bez dostępu do morza, najwyższy szczyt nie przekracza 800 m n. p. m. Bardzo ubogi w wodę.
-
Urugwaj.
-
Geograficzny!
PostAle wali trupem nek czyli po ludzku rdzeń wulkaniczny
-
Liga typerów - dyskusje
Cezarcfc - - Piłka Nożna
PostMajówka więc tak Kolejka pojawi się dziś wieczorem zacznie się Ligą Mistrzów i obejmie kolejkę ligową z przyszłego weekendu. Dodatkowo proponowałbym trochę zmienić mnożniki przy meczach LM i LE. Co prawda w regulaminie jest, iż maksymalny mnożnik do x2 ale bardziej zasadne byłby biorąc pod uwagę rangę tych spotkań mnożniki x3 dla półfinałów LM i finału LE, a także mnożnik x4 dla finału LM.
-
Zgadza się. Zadawaj
-
Komory: Cytat: „Skrajne punkty: północny 11°00'S, południowy 13°00'S, zachodni 43°00'E, wschodni 45°00'E.” Więc obie rozciągłości tylko po 2° Cytat: „Na największej wyspie leży czynny wulkan Kartala o wysokości 2361 m n.p.m” Więc znowu zdecydowanie za wysoko. Podpowiedź: To państwo ma w nazwie dwie litery z nazwy "Komory" i też ma "rozproszoną" powierzchnie.
-
Nie. Mozambik ma zdecydowanie za dużą powierzchnie, no i różnica wysokości wynosi tam ponad 2km, a w kraju o który pytam mieści się w granicach 200m.
-
Kraj o rozciągłości południkowej 16° i rozciągłości równoleżnikowej 41° i stosunkowo niedużej w powierzchni jak na te zasięgi, a także niewielkich różnicach wysokości.
-
Geograficzny!
PostNo w końcu. Zadawaj
-
Geograficzny!
PostNo pierwsza odpowiedź dużo bliżej - wulkan o który pytam znajduje się w kraju sąsiadującym z Hiszpanią.
-
Chlie
-
Geograficzny!
PostTeż nie - nie ten ocean i nie widzę żeby spełniało jakikolwiek warunek. Ten o który pytałem jest normalnie największą górą w tym kraju [nad poziomem morza].
-
Liga typerów - dyskusje
Cezarcfc - - Piłka Nożna
PostCytat od Mati: „A spóźnianie się przez użytkowników jest regularne i niemal co kolejkę można zobaczyć, że ktoś zatypuje mecz który się już rozpoczął (albo nawet zakończył ) - i często są to typy kompletnie nietrafione. cez zapewne jednak czuwa i wyłapuje takie sytuacje, pewnie podobnie ma się sprawa jeśli ktoś edytuje posty” Takich typów po prost nie liczę i tyle - nigdy tez nie zauważyłem aby to były przepisane wynik rozegranych meczy. Co do edycji natomiast to szczęśliwie jeszcze się nie zdarz…
-
Liga typerów - dyskusje
Cezarcfc - - Piłka Nożna
Post6 czerwca jest finał Ligi Mistrzów czyli pozycja w LT obowiązkowa, mecze eliminacyjne są raptem tydzień później więc i je będziemy typować - będzie to ostatnia kolejka. Swoją drogą wyjdzie trochę więcej niż 40 kolejek które początkowo planowałem
-
Geograficzny!
PostNie o to pytałem. Acz przedmiot zagadki tez jest wulkanem - znajduje się jednak na oceanie.
-
Mati
Cezarcfc - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „ Co sądzisz o hitach rosyjskiej muzyki rozrywkowej, tych do których linki lubi wysyłać pewna osoba? Nie otwieram linków z youtube od pewnej osoby, a jak już otworzę to wyłączam od razu. To chyba najlepiej poświadczy o mojej opinii na ten temat.” A co ci się nie podoba w rosyjskiej muzyce rozrywkowej? I skąd wiesz, że CI się nie podoba skoro nigdy nie otwierasz linków? Jesteś dumny z noszonego obecnie avka? A może wolałbyś mieć w nim zamiast tego pewne przedstawicielki "rosyjskiej…