Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 741-760 z 802.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tak jest. Graty wytrwałości, bo w tej ustępowałeś tylko pokonanemu Dla pokonanego życzenia wszystkiego dobrego. Pamiętamy, że niewielu było normalnych członków CNP (kosmitę pomijam, bo to inna liga), ale Ciebie można było do nich zaliczyć Dla Ciebie, RBA, to nie pierwszy raz po tej stronie ST i nie wątpię, że gdybyś tylko chciał, to jeszcze nie raz byś tu zawojował. Każda decyzja będzie dobra Jeszcze raz graty dla Diabla za samodzielne złożenie ostatniego fightera CNP. A teraz wszyscy dobudowuje…
-
Procent z obrony na PZ
bobro - - Zadawanie pytań
PostCytat od Mind_war: „ To na czym polega problem? (...) ” Nie mam pojęcia. Nie lubię grać bez pz z obrony
-
Procent z obrony na PZ
bobro - - Zadawanie pytań
Post"Bo nie umią grać" jak mawiał klasyk Ze zniszczonej obrony % trafia na pz i dlatego każdy porządny chłopak leci na każdy bunkier... sześciokrotnie... rozbija go i zbiera złom (swój i z obrony)... i jest do przodu Obrona odbudowuje się normalnie i dzięki temu znowu ją można przeorać i zebrać kolejny % z pz.
-
Dość, bo zaglądać się odechciewa youtube.com/watch?v=ltFEy8C9aCI
-
Wreszcie i mnie się jakieś ziarnko trafiło. Na spółę z Virem, żeby nie złapać zielonych punktów, bo obrońca żółty był dla mnie. Tradycyjnie pozdrowienia dla sojuszu, dla członków buddy-listy i dla pozostałych, którzy chcieliby być pozdrowieni. Dnia 02-01-2018 07:33:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zly boobr [Amigos] ________________________________________________ Pancernik 5.844 _________________________________________ Agresor Vir [Amigos] ____________________________________…