Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 721-740 z 802.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Monku, wracaj jak masz ochotę, szybko się awansuje - wszyscy w dwa tygodnie po rejestracji są już w Top 100
-
Znów ACS z Diablem. Dzięki, Diablo, za pancerną sondę. Wyłapany powrót z Atakuj na fali. Podejrzewam, że to specjalnie na próbę moonową było zrobione, bo po co atakować taką flotą idlaka W ostatniej chwili wycofałem dołączone pance, bo obrońca zlikwidował stojącą flotę i stosunkowo by mi uciekł Wobec powyższego straty troszkę większe, ale cel osiągnięty. Pokonanemu gratulacje z powodu powstania księżyca - to już trzeci i będzie się znowu lepiej grało (pokonanemu). PS. Na fali jeszcze widać atak …
-
Nie ma o czym mówić, zawsze chętnie pomogę w przejściu na ciemną stronę Gratulacje po raz kolejny. Marescowi szybkiej odbudowy i wyciągnięcia wniosków.
-
Cytat od looke87: „Przetapiaj ” Trochę wstyd przyznać, ale już wszystko poszło w kopalnie. Za tydzień powinienem Cię przeskoczyć w ekologii
-
Dobitka po ostatniej akcji gremlinka. Dzisiaj przyleciało do pierwszej gali i przypadkiem moja sonda się tam zawieruszyła, i to wykryła. Efekt jest taki, że cukieras znowu musi odbudować i zbierać. Życzę szybkiej odbudowy, pozdrawiam sojuszników i członków buddy-listy oraz tych, którzy by sobie tego życzyli. Dzięki, Diablo, za sondę Dnia 15-04-2018 15:14:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zly boobr [Amigos] ________________________________________________ Pancernik 1.444 ________…
-
Dzięki za zaproszenie i gratulacje z powodu sporej ilości ładnych czerwonych, trudnych do zdobycia, punktów marescowi życzenia kolejnej szybkiej odbudowy
-
Pamiętam, kto mi na początku trochę pomagał, pamiętam. Niewiele się dzieje, dlatego wklejamy wszystko tutaj Pozdrowienia
-
Kolega wstydzi się poprosić o próby moonowe, więc zbudował sobie spory bunkier. Kmlody już go tam kosił kilka razy ze skutkiem takim, że się obłowił, a księżyca nadal nie było. Po naszych dwóch atakach bunkier coraz mniejszy, ale nadal nic się nad planetą nie pokazało. Pozdrowienia dla współagresora, który powrócił po latach do gry, dla pozostałych Amigos i dla członków mojej buddylisty. Pokonanemu, oczywiście, odbudowy bunkra, bo zawsze to jakiś, niewielki, ale zawsze, zysk. Raz: Dnia 24-03-201…
-
Było już, ale i tak wreszcie coś innego niż disco polo youtube.com/watch?v=5iC0YXspJRM