Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 681-700 z 802.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Jest zemsta za nieupilnowane i zniszczone bombki Samufa i moje w tym ataku. Nie polowałem, zwyczajnie zeskanowałem, po pół godzinie zobaczyłem, że nikogo nie, poleciałem i zniszczyłem. W tak zwanym międzyczasie poprosiłem El_Diablo o pomoc, bo sam nie dałbym rady. I tak, dzięki pomocy Diabla, jest zysk w postaci 58k pięknych czerwonych punktów, a przy okazji odkucie się Ponowne pozdrowienia dla Amigosów i dla nie-sojuszników z Betelgezy. A dla pokonanego życzenia szybkiej odbudowy Samo starcie: …

• Wczoraj wrócił i wyzerował bunkier, na który się wybrałem z Ramzesem.

• Miało być za pierwszym razem, ale wtedy pepacem się zająłem i zrobiłem go tradycyjnie. Tym razem znowu popełnił błąd, może i specjalnie, i wysłał flotę na Transportuj. Została złapana falangą i po długich rozważaniach, ocenie ryzyka i kilku bombardowaniach obrony (słabo udanych) zdecydowałem się zaryzykować i przypuścić szturm samymi małymi transporterami. Dwa lata temu powziąłem postanowienie, że nie spocznę, póki nie wykręcę STejka samymi małymi Szkoda tylko, że nie obyło się bez zdobycia tych…

• To i dobrze, i źle. Jeśli 1., 2. i 3. gala są całe zajęte, to nas wywali daleko w kosmos. Byle chociaż rozstawienie po galaktyce pozostało podobne do obecnego. Tak, będę grał dalej, choć nadal mało aktywnie

• Czyli rozumiem, że to system nam wybiera nowe lokalizacje, a jeśli będą się różniły o 30 układów lub więcej, to będzie darmowa możliwość relokacji (max 5), tak?

• Wesoło tak... Ja już się przyzwyczaiłem do tego cmentarza, ale jeśli nadal miałoby tak być, to można sobie samemu taką grę zrobić i grać solo Skończy się bfs-owanie i zatykanie slotów, w końcu znowu będzie trzeba czasem urlop odpalić i za dwa lata zrobi się podobnie do tego, co mamy teraz @ciapko, jak to jest z tymi przenosinami? na docelowym uni 7 moich lokalizacji jest zajętych - przenoszę tylko te 7, tak? na dowolną pozycję, czy jestem czymś ograniczony?

• Dziękujemy za pozdrowienia. Gratuluję ładnego wlotu. Wczoraj też już chciałem lecieć, ale uciekł na urlop

• Posucha na Starciach, więc wkleję chociaż jeden ze swoich wybryków Wczoraj już to wypatrzyłem, ale nie poleciałem, bo coś innego odwróciło moją uwagę. Dzisiaj jednak wykorzystałem fakt, że Discory nie pilnował i bezczelnie zdobyłem kilka kilo czerwonych punktów. Pozdrowienia dla wszystkich grających na Betelgezie, zwłaszcza dla sojuszników, a także dla tych, którzy już na Betelgezie nie grają, ale zawsze mogą Aha, przy trzecim ataku, na inną planetę Discory'ego ulepiłem mu księżyc - niech mu słu…

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

bobro - - Spam

youtube.com/watch?v=rhf0Q5rGAVI cały album zresztą

• A dofarmy gdzie? Ładnie Gary'ego skasowałeś. Zapomniał już jak uciekać i bronić się, bo miał za dużo spokoju Gratulacje z zysku, resztę złomu ja zwinąłem, bo leżał Gary, odbudowuj i graj dalej.

• To to ja też już teraz wiem. Napisałem jak wyglądało z mojej perspektywy, a nie jak naprawdę było I dlatego wyszło lamersko

• Noo, to grubsza historia była, szkoda, że nie dopisałeś Atakowałem również ja i też zostałem rozbity, bo w końcówce nie patrzyłem, co się dzieje. Jak skanowałem, to nic nie było widać, a tu nagle, z ukrycia, podczas bitwy znalazło się trochę floty. Pewnie za anty zbudowana naprędce Z tym złomem to nie do końca tak, jak napisano w raporcie, bo ja zebrałem tylko po 5 baniek, bo tyle miało leżeć razem z przeoranej obrony. Skończyło się zupełnie inaczej. Gratulacje z okazji udanej obrony, a Amigosom…

• Było wysłać go do nas, też byśmy potrzebujących obdarowali, bo mamy kilku słabszych Gratulacje podjętej decyzji, szkoda wydanej kasy na antymaterię Powodzenia

• Kolejna nauczka dla JotAeNa - nie zasypiać podczas grania Gratulacje dla sojusznika i dla tego, który zauważył bfs-a JotAeNowi gratulacje niestracenia wszystkiego i życzenia szybkiej odbudowy.

• Tak, ledwie się odzielenił i od razu w reckach Vira - od razu widać czyja pushówka Graty szybkości, a obrońcy szybkiej odbudowy i powrotnego zażółcenia się.

• Zmiana parametrów uni

bobro - - DiD Betelgeuse

Zauważone. Dziękujemy.

• Jest kilku takich graczy, którzy bardzo lekko grę traktują i nie przejmują się niczym. Niby ciągle złomy zbierają, a są w czołówce, jeden nawet w top10

bobro - - Spam

Cytat od ^Rece ktore lecza^: „ Cytat od JDevil: „Dla mnie za "kolorowo" ” rozumiem ze nie każdemu się podoba bo każdy słucha czegoś innego, ale czy tu albo ktoś inny mi może wytłumaczyć albo pokazać jakiś filmik jak tańczyć z dziewczyną przy takiego typu muzyce co podałeś? .Dużo osób narzeka na disco polo ale np wesele myślę że łatwiej zatańczyć przy disco polo niż przy tym ” Daj spokój... muzyka jest do słuchania, a nie do tańczenia Te "kolorowe" straszne rzeczy się do tego nie nadają Posłuchaj…

• Ja nie wiem, czy to gupi ma zawsze szczęście, czy szczęście sprzyja lepszym... Gratulacje kolejnego obłowienia się... sporo mu tego zabrałeś Cukierkowemu odbudowy i dalszego sponsorowania.

bobro - - Spam

youtube.com/watch?v=b9foH_OeITA