Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 802.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Starrk [WINTER] vs. androg [WarriorS] & Therion [WarriorS] ~ 185 845.23% czyli lameriada na całego
bobro - - Starcia Libra
PostJaka piękna katastrofa Normalnie tu nie wchodzę, ale trudno było przejść obojętnie koło czegoś takiego. Wstrząs był odczuwalny na innych uniwersach Gratulacje Panowie, wszyscy trzej. Piękna walka. Do odważnych świat należy. [brawa i ukłony]
-
luca brasi [C S] & Czekoladowy [C S] & tyskie1 [C S] vs. Ramzes [Amigos] & MnichBuntownik [Amigos] & zly boobr [Amigos] ~ 11040.13%
bobro - - Starcia Taurus
PostPiękna akcja, nie ma co. Ramzes płaci frycowe za trzymanie floty w takim układzie. Ten ukradziony złom, oczywiście oddam Ramzesowi, jak odbuduje dt-ki. Nieładnie tak w nocy skrytobójczo działać. Zabrakło kilku minut do obrony. Potem był plan, żebyśmy to my Ramzesa zniszczyli i spakowali, ale też nie zdążyliśmy Gratulacje dla Was za udaną brzydką akcję, wiksy dla Ramzesa za błąd. I wieczorem rewanż u Was
-
Ramzes w akcji Całkiem ładny wynik w procentach i w zysku - z tych lamek i niszczarek tyle wyciągnęliście - magicy Nadal nie mogę się przyzwyczaić do tego, że, żeby kogoś złoić, trzeba się przebijać przez tysiące gaussów i plazm Gratulacje, Muchachos! Pokonanemu i nie przejmuj się, bo z nimi przegrać, to jak wygrać
-
Cytat od ackra: „Cytat od bobro: „Te 13 przenosin może się okazać za mało ” Nie wiem na jakim uni grasz, jeśli grałbyś na Librze to te relokacje byłyby zupełnie bezużyteczne, bo nie ma gdzie przenieść, wszystko zapchane od 1 do 6 gali, tylko 7 i 8 w miarę wolne ” Na Taurusie. W pierwszej gali kilka miejsc sobie znalazłem, ale w trzeciej nie ma szans się nigdzie wcisnąć... Jeszcze żeby można było się na 13. pozycję w us przenieść, to można by kombinować, ale nie można Nie wyszedłem dobrze na tych…
-
Przeniosło mnie. Niezła katastrofa Wszystkie planety z galaktyk 1, 2 i 3 zostały przeniesione do tych samych układów w galaktyce 4. Teraz mam czwartą obstawioną co kilkadziesiąt układów, a w pozostałych nic brawo algorytm Te 13 przenosin może się okazać za mało Aha, szybki edit - i okradziono mnie z nocnego wydobycia na większości planet, nie dodając żadnej kopalni w zamian.