Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
To może mu się niedobrze zrobiło Szybkiej odbudowy życzę. Nie przejmuj się, Ragnarze SS, Ramzes już się wielokrotnie odbudowywał Gratulacje, oczywiście.
No ładnie... niby nic nie rozbite, a STek wyszedł Graty, Faraone, czujności i dobrego telepka; pokonanemu lizak i życzenia nie wiem czego, bo krążki już pewnie uzupełnione...
Zdawało mi się, że ktoś mnie wspomniał ale nie pamiętam gdzie Gratulacje, Panie Ramzes i Panie Diabło. Ładnie to zrobiliście. A ile to się nadziamgał przy okazji, że się tak strasznie boi i nie wie, czy lepiej nie zawrócić... To ja idę spać. Obrońcy SzO.
Wcale nie takie niemożliwe. Przecież ktoś mógł się pomylić i wysłać fsa - na Transportuj zamiast na Kolonizuj... zawiózł, zostawił, nie zdążył zabrać z powrotem
Kurczę, ale pieprzło Gratulacje, chłopaki, przede wszystkim za to, że Wam się chciało i zrobiliście coś takiego Obrońcy wszystkiego dobrego i nie za szybkiej odbudowy
Ja, jako naukowiec, wypowiadam się pozytywnie względem ostatniego pomysłu... najlepiej x12 te badania zrobić, bo teraz byle popierdółka trwa tygodniami
O, w mordę, taką ilością owiec potraktować kogoś... Dobrze, że ja się zalogowałem w porę, bo faktycznie byłby hattrick. Gratulacje, ładne stadko się najadło Obrońcy SzO.
Cytat od lasica: „Widzę że sporo CM masz.... Chyba jako jedyny tutaj... Ciekawe rozwiązanie ” Właściwie jedyna skuteczna broń przeciwko małym trampkom.