Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 802.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
AntiGameReborn
PostNie jest tak źle. Nie mówcie nikomu, ale mam odpaloną grę na pracowym komputerze i nie mogę na nim niczego samodzielnie zainstalować. Nie ma w związku z tym możliwości gry z AGR i gram bez. Da się. Wystarczy sobie przypomnieć jak to drzewiej było
-
BoT-LAND
bobro - - Zadawanie pytań
PostNie kupuję antymaterii. Znajduję ją.
-
Sojusz
bobro - - Błędy w grze
PostTo faktycznie dziwne. Które to uni? Może ktoś z niego się wypowie.
-
Sojusz
bobro - - Błędy w grze
PostWidocznie są pozamykane i nie pozwalają na składanie podań.
-
Sojusz
bobro - - Błędy w grze
PostA jaśniej?
-
Teoria wzglednosci
PostTak. Na przykład ja, widząc, co ludzie wyprawiają ze sobą i z innymi, mam wrażenie, że znalazłem się między nimi przypadkowo i ten świat nie jest tym, na który miałem trafić
-
AntiGameReborn
PostDzięki za info. Nadal jednak słabo to wygląda. Niby pojawiły się nowe typy statków, ale jeszcze nie można ustawić wszystkiego tak, żeby fsy wysyłać samym Enterem (a było tak drzewiej)
-
Rynek - dyskusje
PostNa Taurusie gra małżeńśtwo, które jest w jednym soju - oboje są wysoko w statach - szkoda by było, żeby musieli przestać grać
-
Cytat od Art: „(...) nie możemy dłużej tolerować 'handli', które są non stop z niekorzyścią dla jednej ze stron. Handel powinien być wymierny, tak jak jest to w rzeczywistości, jeśli konto A 'dotuje' konto B tracąc przy każdym handlu, to jest coś nie tak i konto A winno być wzięte pod lupę prawda? (...) ” Przywożę z ekspedycji masę niepotrzebnych statków i sprzedaję je po minimalu człowiekowi, który dzisiaj jest ode mnie niżej w statach, ale za jakiś czas może być wyżej. Nie przestanę mu sprzeda…