Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 481-500 z 671.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• znalezione skanami: Raphael - uni 68 - 12.350.000 pkt.(23.09.2017) Wyrzutnia rakiet : 1.400.000 Lekkie działo laserowe : 1.400.000 Ciężkie działo laserowe : 97.000 Działo Gaussa : 7.000 Działo jonowe : 92.000 Wyrzutnia plazmy : 38.300

• Błąd z energią?

zefir - - Zadawanie pytań

Bo dymek do energii dostępnej dolicza bonus z mechanika oraz ze sztabu dowodzenia. Ty nie masz wykupionych tych dodatków, więc i rzeczywista ilość energii jest mniejsza i wynosi zero (czyli wykorzystujesz całą energię, którą aktualnie produkujesz). Niestety nie potrafię odpowiedzieć, czy jest to błąd w grze, czy też zamierzony sposób wyświetlania.

• Niestety moja wiedza o skryptach jest znikoma

• Używam Firefox + Greasemonkey EDIT: Dodam jeszcze, że skrypt jest niemal identyczny z tym, który daje jego autor. Aby raporty wczytywał stary speedsim v0.9.8.1b (ten z 2008 roku, którego można było pobrać sobie na dysk) zmieniłem wpis w jednej linijce: w oryginale jest: $(value).find('.detail_msg .msg_title').prepend('sur ').append(' ('+$(value).find('.msg_content .compacting:eq(0)').html()+')'); a u mnie: $(value).find('.detail_msg .msg_title').prepend('Surowce na ').append(' ('+$(value).find('…

• obserwator - nie sądzę, żeby to był problem skryptu - też go używam i mi wszystko działa jak wcześniej (łapka podświetla, ctrl+c kopiuje)

• wyskanowane na planecie: lasvegas parano - uni 68 - 19.817.012 pkt.(08.09.2017) Wyrzutnia rakiet : 1.029.000 Lekkie działo laserowe : 1.100.000 Ciężkie działo laserowe : 227.114 Działo gaussa : 144.500 Działo jonowe : 11.700 Wyrzutnia plazmy : 72.400 Aktualizacja - księżyc: zefir - uni 68 - 2.505.000 pkt.(08.09.2017) Wyrzutnia rakiet : 170.000 Lekkie działo laserowe : 200.000 Ciężkie działo laserowe : 10.000 Działo Gaussa : 10.000 Działo jonowe : 10.000 Wyrzutnia plazmy : 9.500 Nowe zgłoszenie (…

• Rekordy Uni68

zefir - - DiD U68

Obi: Obrona na Planecie * Wyrzutnia Plazmy=72.400 lasvegas parano

• Agresorowi gratulacje za wypatrzenie i wykorzystanie okazji. Szkoda, że padło na sojusznika. Właściciel konta (ten, który zbudował tą flotę) wiedział czym ryzykuje, przekazując tymczasowo konto innej osobie na czas swojego urlopu. Jak widać zaufanie, którym obdarzył saszkę, było zbyt wielkie. Szkoda. Qla, saszka nie wyleciał - odszedł sam, zaraz po tym, jak przeprosił za wtopę. Mam nadzieję, że postara się od razu rozpocząć odbudowę, a z doku dostanie do tego ładny zestaw startowy. Choć przyznam…

• World Top Ogame !!

zefir - - Poradniki i Narzędzia

Yeah, now it work's Good job

• World Top Ogame !!

zefir - - Poradniki i Narzędzia

Hi I try to use this status search modul, but it seems to be work only on french universes. When I chose Universe 1 FR everything works fine. But when I try to do this same on polish Universe 68 or Nekkar, data don't show.

• Cytat od JTR: „przeznaczenie zysku nie bardzo dla mnie zrozumiałe ” Zaraz po wybadaniu Astro 24 sprawdziłem, że aby móc zabrać się za 25 poziom, muszę spełnić 3 wymagania. Pierwsze mam już z głowy, drugim jest technologia nadprzedstrzenna na 20. Tak jak pisałem w pierwszym poście, na tą chwilę udało mi się ją dociągnąć z 9 na 17 poziom, czyli 3 poziomy jeszcze przede mną (ich koszt to nieco ponad 3,6 miliarda kryształu oraz niecałe 1,9 miliarda deuteru ).

• #74 Pomimo początkowych problemów (pierwotnie posłałem atak na nie ten księżyc obrońcy, co trzeba , na szczęście zorientowałem się już 2 minuty po starcie, że coś jest nie tak i szybko dokonałem właściwej korekty celu, choć kosztowało mnie to przetop 100 plazm na paliwo) jestem zadowolony z efektów. Zysk zostanie przeznaczony na 16 i 17 poziom technologii nadprzedstrzennej Obrońcy życzę standardowo szybkiej odbudowy. Pozdrowienia dla Dagusi, Selenki, Xtro i wszystkich członków United. Specjalne …

• polaczone silosy rakietowe - PSR

zefir - - Gra

Wg mnie o ile pomysł, aby przeciwrakiety z pozostałych planet obrońcy w danym układzie broniły atakowanej rakietami planety, jest do zaakceptowania. Ale już rozciągnięcie tego na planety członków własnego sojuszu nie wygląda tak dobrze. Choć być może i to by mogło przejść, ale pod warunkiem, że sojusznik a zarazem właściciel silosa, którego przeciwrakiety w danym momencie nas bronią, nie dostawał informacji (w sensie wiadomości w grze) o tym, że jego silos jest w tej chwili opróżniany. Duże akcj…

• #73 Padło stadko recków znalezione na jednej z kolonii El Gigante. Speedsim dawał 98% szans na wygraną, ale nie mógł uwzględnić, że w czasie gdy leciałem, stocznia obrońcy będzie wypluwać kolejne recyklery. 500 sztuk, które wybudowała w tracie mojego lotu, zmniejszyły tą szansę do zaledwie 28%, w efekcie czego nie udało mi się ubić gwiazdki. Nic to jednak nie szkodzi, bo w sumie niewiele tam było do sfarmienia Obrońcy życzę szybkiej odbudowy. Pozdrowienia dla Dagusi, Selenki, Xtro i wszystkich c…

• Rekordy Uni68

zefir - - DiD U68

Budynki na księżycu * Stacja Księżycowa= 13 zefir * Teleporter= 6 zefir Budynki na księżycu sumaryczne * Teleporter= 18 zefir (6 + 12x1) Obrona na księżycu * Wyrzutnia Plazmy=9.242 zefir Obrona na księżycu sumarycznie * Lekkie Działo Laserowe=991.725 zefir * Wyrzutnia Plazmy=11.582 zefir

• #72 Nieodebrane stacjonuj. Niestety sił starczyło tylko na jeden wlot, dlatego nie ma dofarmień. Niewiadoma zawartość ładowni obrońcy przyjemnie mnie jednak zaskoczyła, więc jestem zadowolony. Paler'owi pozostała spora ilość surowców, dodatkowo będzie miał wsparcie w Doku, więc zapewne odbudowa będzie błyskawiczna. Pozdrowienia dla Dagusi, Selenki, Xtro i wszystkich członków United. Dnia 30-07-2017 19:44:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zefir [UNITED] __________________________…

• Cytat od Lucy&Luna: „znajdzie się taki paź jak kefir i strzeli z uszka, żeby liznąć dupkę ” Pewnie Cię to zdziwi, ale działam we własnym, szeroko pojętym interesie. Jak pisałem, z 384 gwiazdkami bym sobie nie poradził, ale z 115 sztukami, które powinien zwrócić Dok, już tak To uni to zbieranina największych flot i aktywnych graczy z kilkudziesięciu wymierających uniwersów. Większość latających tu flot jest dla mnie za duża. Wprowadzenie Doku jeszcze pogorszyło sprawę. Dlatego zanim sam choćby po…

• Cieszę się, że mój skan okazał się pomocny. Gdyby tych gwiazdek było o 300 mniej, to być może mógłbym pomyśleć o locie, a tak znalezisko okazało się za duże do ogarnięcia. Gratulacje. Obrońcy odbudowy.

• Szansa na księżyc

zefir - - Zadawanie pytań

Jeżeli nie będzie się brało pod uwagę eventu, podczas którego szansa na otrzymanie księżyca okresowo wzrasta do 40%, to od wersji 6.3.4 maksymalna szansa na księżyc w normalnym trybie na każdym uniwersum waha się od 20 do 23%, w zależności od... fazy naszego ziemskiego Księżyca Tutaj można znaleźć schemat, który GF udostępniło 28 października 2016 roku na swoim FB: scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net…2ca335da9f924&oe=5A041FA6

• No cóż, wyniki zabawy zostały opublikowane i całość zakończyła się dla mnie tak, jak się tego niestety obawiałem Wydaje mi się, że początek miałem dobry, pechowo końcem zabawy brak czasu na latanie spowodował, że o ile dobrze liczę, zabrakło mi 1.75 starcia, aby załapać się na nagrodę drużynową. Tym razem nie wyszło, trudno, może następnym razem będzie lepiej Gratuluję wszystkim laureatom