Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 111.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam i pozdrawiam pana kawę Dzięki wielkie Dnia 07-12-2020 23:55:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee [SKY] ________________________________________________ Reaper 56.030 _________________________________________ Obrońca SPAWACZ36 ________________________________________________ Mały transporter 2.500 Lekki myśliwiec 1.110.311 Ciężki myśliwiec 75.604 Krążownik 129.137 Okręt wojenny 65.152 Bombowiec 32.120 Satelita słoneczny 2.063 Niszczyciel 43.312 Pancernik 44.71…
-
szacun wlotu !!!! Akcja konkretna , planowanie ....obserwacja....i bum!!!!!!!konkretny wlot Zysk powalający! Dla maniaka - odbudowy i chęci do maniakowania na ogame (odrobisz to moment przy twoim eco) Nie to co ja Latte !!! - zastanawiam się dlaczego ty nie jesteś top 1 Jak tak znasz się na rzeczy .. i ci to wychodzi Co robisz z surka z lotów? Przepijasz ja? Bo nie widać żebyś przetapial
-
Dnia 05-11-2020 22:46:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SPAWACZ36 [RoG] ________________________________________________ Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca cukierkowy [witam] ________________________________________________ Duży transporter 60.827 Recykler 17 Wyrzutnia rakiet 5.658 Ciężkie działo laserowe 800 Wyrzutnia plazmy 73 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor SPAWACZ3…
-
Dzięki Turek za miłe słowa ... Miałem zakończyć już grę Ale stwierdziłem ze poddanie się ... To nie w moim stylu.... Zakończę grę jak latte wpadnie wreszcie w ( rog) reckach A tym czasem .... Spawacz nie pruznuje i nabiera siły do kolejnego ataku na modelki z sky- haha Dnia 05-11-2020 22:46:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SPAWACZ36 [RoG] ________________________________________________ Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca cukierkowy [witam] ______…
-
Graczu (to ja) Gratulacje !!! Tak to bywa jak się lata po pijanemu 3 złom w mojej kadencji na taurus i to z własnej winy Nie wysłany fs!!! I po flocie W sumie nic trudnego panie latte : urlop włączyłem w środku nocy po przebudzeniu się Na śpiąco !!!! Nie chowam się i się nie poddaje Czekam aż mi się skończy urlop I wracam do gry Troszkę chudszy ale na pełnej .... bo straty duże do nadrobienia pozdrawiam wszystkich Którzy chcą być pozdrowieni przez spawacza i przepraszam kolegów z sojuszu za to z…
-
Gratki wyczucia !!! No szkoda ze to kolegę spodkalo I życzę szybkiej odbudowy dla kolegi Ale to tylko gra ., nie ma się co załamywać tylko grać dalej Ja sam po dwóch zlomach od kartofla Ale nie włączyłem urlopu Upadłem i się podniosłem I mam nadzieje panie latte ze pan tez nie włączy urlopu po porażce Która nie długo może nastąpić I już zawczasu pisze Bądź facet i graj dalej
-
Witam ponownie !!! Pozdrowienia dla sojuszu ROG Dla obrońcy szo! Gratuluje podebrania trochę złomu Recki długo leciały i z 30k reckow Obrońca podebrał na 9 k reckow złomu Trudno , ale po paliwko w sumie był locik Lot był długi i daleki , ale się udał !!!!!! Dnia 03-10-2020 xx:33:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor PoznaskaPYRA(spawacz) ________________________________________________ Pancernik 250.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Bardzo nie…
-
[i][/i] następujące floty spotkały się w walce: Agresor PoznaskaPYRA [RoG] ________________________________________________ Krążownik 15.500 _________________________________________ Obrońca cukierkowy [witam] ________________________________________________ Duży transporter 24.268 Wyrzutnia rakiet 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor PoznaskaPYRA [RoG] ________________________________________________ Krążownik 15.500 ( -0 ) _________________________________________ O…
-
witam ! Pozdrawiam sojusz ROG zagapił się spawacz u wujka Nic się nie stało ... sędzia pokazuje grać dalej !!! Dnia 20-09-2020 20:59:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Spawacz1984 [RoG] ________________________________________________ Pancernik 150.000 _________________________________________ Obrońca Cheaterskyyy [IRA] ________________________________________________ Duży transporter 9.703 Lekki myśliwiec 419 Ciężki myśliwiec 429 Krążownik 5.565 Okręt wojenny 16.324 Recykler 375…
-
Gratki wujek !!! Ja się zagapił a ty wykorzystał , Ale już straty odrobione Dnia 20-09-2020 20:59:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Spawacz1984 [RoG] ________________________________________________ Pancernik 150.000 _________________________________________ Obrońca Cheaterskyyy [IRA] ________________________________________________ Duży transporter 9.703 Lekki myśliwiec 419 Ciężki myśliwiec 429 Krążownik 5.565 Okręt wojenny 16.324 Recykler 375 Gwiazda Śmierci 8 Pancernik 1.189 …
-
to masz tutaj dokładniejsze rw :) Dnia 16-09-2020 xx:41:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Spawacz1984 [RoG] ________________________________________________ Krążownik 15.000 _________________________________________ Obrońca cukierkowy [witam] ________________________________________________ Duży transporter 20.566 Recykler 6 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Spawacz1984 [RoG] ________________________________________________ Krążownik 15.000 ( -0 ) _…
-
Nie ma się czym chwalić .... Ja skromny chłop Były pancerniki ....ilość nie ważna - zrobiły swoje A i mt zrobiły swoją robotę w dofarmieniu... dla chatersky !!!! Życzę szybkiej odbudowy I szacun za pilnowanie Bo długo trwało za nim wbiłem się w te 30min nie obecności Udało się dziś , fajnie pieknie !!! Dzięki za uwagę , Dobranoc !
-
Dnia 15-09-2020 xx:53:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Spawacz1984 [RoG] ________________________________________________ Pancernik xxx _________________________________________ Obrońca Cheaterskyyy [IRA] ________________________________________________ Mały transporter 13.998 Duży transporter 26.155 Lekki myśliwiec 1.130 Ciężki myśliwiec 1.157 Krążownik 15.000 Okręt wojenny 44.000 Recykler 1.011 Bombowiec 1 Niszczyciel 1 Gwiazda Śmierci 22 Pancernik 3.207 Pathfinder 299 _____…
-
No tak , ja się przyznam ze sobota wieczór była , Na sucho tego starcia nie komentowałem, Teraz widzę dopiero ze pz było całkiem nie złe I kapitan zwracam honor .... Dla tych co nie zrozumieli mojego posta : To nie pisałem tego żeby kapitana obrazić czy wyśmiać, Tylko bardziej zmotywować ,bo gramy razem w sojuszu i dobrze się dogadujemy Kapitan pewnie przyjął ta na klatę pozytywnie . A co do tej płaczącej dziewczyny berbeć czy jak tam ona ma Która mi wytyka ze flotę postawiłem z expedycji To chc…