Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 111.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ładnie dzikusie ładnie A dla kawy odbudowy

• Gratki sąsiad Fajna ilość gs! Obrońcy swetrowi nałożenia golfa i do przodu

• Ta! Sobiech Wczoraj wziąłem pierwsza dawkę sterydów na lepsze granie w ogame I patrz jakie wyniki!!!!! Obrońca mi napisał ze to było tak nagle i nie miał kiedy zareagować A prawda jest taka Ze u niego no moon nie było żadnej aktywki ani minutek Nie wiem dlaczego zrobiłem skana wogole Ale zrobiłem Patrzę stoji coś I to dość długo jak już minutek nie było Lot 47 min. Wiec to musiało długo być ze obrońcy nie było A ten mi pisze ze to się działo tak szybko.... nie czaje !!!! Ale jest ok Coś tam się …

• Prawda jest taka ze król latte Nawet tego nie odczuł ! Dziki ma potencjał ..... Ale jeszcze daleko żeby zapakować latte w recki!!! Osobiście jestem za! I pewnie przyczynie się tez do tego I fajny będzie ubaw !!!! Ale ludzie !!! Nie zapominajmy się ze to tylko gra Raz na wozie a raz pod Jest fajna zabawa i tyle Mile spędzam wolny czas po ciężkiej pracy Do nikogo nie mam pretensji Dostałem zloma raz drugi trzeci - trudno Zbieram siły teraz i to szybciej niż generał Bo mam range odkrywcy I to jest …

• WITAM ! Pozdrawiam ziomali co umieją podnieść na duchu Są nowe chęci do gry:) Sobieski,Grzesiek,Motyl,Stoeff Dnia 23-01-2021 19:44:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nagly-Atak-Spawacza ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Vartrox [Smuggler] ________________________________________________ Mały transporter 11.190 Duży transporter 2.427 Lekki myśliwiec 12.784 Krążownik 23.609 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik…

• Nie podoba mi się to starcie ! Nie ładne jest .

• Nie ma co się spinać dzikus Już odrobiłeś straty ..... A cieszyć się trzeba z tego Ze ktoś [ciach] sky pusherom 4 mlrd surki na moonie u redbula i wpadło to w odpowiednie ręce , Zasłużone .... Nie ma co się klucic , to tylko chora gra Skubiemy dalej !!!! Moderator Neferet:Wulgaryzm

• A kto to jest ciokas? Skąd zes bryku go wygrzebał ? Jak woźny z liści ? Pierwszy raz widzę ten nick!!!! Gratki wlotu Dla wygrzebanego z liści szo I sędzia pokazuje ... lecimy dalej I ciągnąć ta karuzele na taurusie Aby nie wymarło uni

• Gratki wlotu ! Fajnie się patrzy na wspólnotę w locie Obrońcy odbudowy a historie tego swetra chyba wszyscy znają Chłopaki nie płaczą Moderator Neferet:Połączyłam posty

• Dnia 12-01-2021 19:32:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nagly-Atak-Spawacza ________________________________________________ Pancernik 45.000 _________________________________________ Obrońca Rauni [Amigos] ________________________________________________ Mały transporter 13.767 Lekki myśliwiec 2.892 Ciężki myśliwiec 1.949 Krążownik 1.197 Okręt wojenny 179 Recykler 327 Sonda szpiegowska 20.057 Bombowiec 158 Niszczyciel 179 Pancernik 161 Reaper 36 Pathfinder 590 ________________…

• Dnia 12-01-2021 XX:XX:XX następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nagly-Atak-Spawacza ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1 Bombowiec 49.888 Niszczyciel 62.808 _________________________________________ Obrońca Faksokrates ________________________________________________ Duży transporter 9.703 Recykler 501 Sonda szpiegowska 30 Gwiazda Śmierci 1 Pathfinder 1.190 Wyrzutnia rakiet 381.299 Lekkie działo laserowe 17.897 Ciężkie działo laserowe 5.868 Działo Gaussa 1…

• Dzięki brachu IRO ! Przez te twoje dobre słowa ... Muszę omijać twoje kolonie bokiem A co do obrońcy , to już sobie sam zafundował pakiecik

• ello wszystkim !!!!! Liczyłem ze będzie zero strat , bo taki był plan, Na moje nie szczęście ... a szczęście obrońcy ,ze moje m.t latają z prędkością Ślimaczą -ale to jest do naprawienia ... Obrońcy długo nie było! Do czasu kiedy pierwszy dofarm mój wleciał 120k mt Z myślą ze już jest pusto ! A tu nagle 1000k krążków przywitało mnie na moonie obrońcy Drugi i trzeci dofarm wleciał już na czysto .... super Ale czwarty i piąty już był spalony ... Graty dla obrońcy bo dzielnie bronił do końca I przy…

• Witam! Podczas podróży do domu , po ciężkiej pracy Musiałem zrobić przerwę w trasie i zatrzymać się na poboczu , Żeby wyszło ... to co wyszło Dnia 08-01-2021 19:29:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nagly-Atak-Spawacza ________________________________________________ Pancernik 114.723 _________________________________________ Obrońca Cheaterskyyy [C E] ________________________________________________ Mały transporter 65.495 Duży transporter 18.724 Lekki myśliwiec 1.456 Ciężki myś…

• ładnie !!! Dzikus szaleje Zostaw coś dla mnie , bo bida !

• Nie ściemniać mi tu ..... Nałogowcy .... Nie ma nikogo, wszyscy świętują .... A każdy gra święta świetami A sędzia. Pokazuje grać ... dalej! Panie , palec ‚ Może 340gs to 100% sukcesu W zniszczeni moona Spytać gracza , wesołych świat ‚ I spróbować w takiej ilości .... Raz a porządnie !

• Dzień dobry bardzo!!!!! Stało coś na księżycu , I już nie stoji Dnia 14-12-2020 16:00:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SPAWACZ ________________________________________________ Pancernik 55.555 _________________________________________ Obrońca Vartrox [Smuggler] ________________________________________________ Mały transporter 8.599 Duży transporter 2.500 Lekki myśliwiec 13.848 Krążownik 14.107 Recykler 100 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 610 ________________________________________…

• Dobrze pamiętasz I dobrze tym razem pilnowales lotu To ja je zostawiłem i poszedłem spać niestety

• O kur... faktycznie za mało reckow wysłałem Na oko strzelałem z tymi reckami bo to była szybka akcja Nawet na symulatorze nie liczyłem ...tylko skan i szybki lot zwracam honor Raport zbioru z PZ na planecie [5:190:11]. 11.12.2020 22:32:44 Od: FlotaTwoje statki typu Recykler (30000 szt.) posiadają łączną ładowność 990.000.000. U celu [5:190:11] znajduje się 681.835.200 szt. metalu i 385.579.500 szt. kryształu. Udało ci się odzyskać 604.420.500 szt. metalu i 385.579.500 szt. kryształu. Ps ! a te r…

• W końcu kur.... w końcu Jaki ten chatersky jest ciezki do upolowania Ale chwila przerwy w pracy Trochę obserwacji ... i siedzi Siadło w końcu Pozdro chatersky I pozdro dla sobieskiego ., nie grającego ale obecnego Nie ma sobieskiego w układzie i chatersky nie pilnowany znowu w moich reckach pozdrawiam. Mściciela latte- za te moje 10k reckow .... oberwiesz zboczeńcu Ty masz coś latte z głowa Poleciałeś mi na planetę Dostałeś w zeby I po sprawie. a ty mi tu teraz latasz po koloniach i skubiesz Wes…