Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 111.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Witam! Nic nadzwyczajnego , Zwykła farma ! Ale plusik zawsze mile widziany Pozdrowienia dla Nawalonego Max55 , Icemen, Nerwusa logusia:) I cały mój sojusz !!! ROG Dnia 19-04-2021 16:16:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Spawacz36 [RoG] ________________________________________________ Krążownik 30.000 Pathfinder 16.953 _________________________________________ Obrońca cukierkowy [won] ________________________________________________ Mały transporter 8.009 Duży transporter 21.163 …

• Gratuluje starcia dzikusie Jednak coś tam się trafiło przy weekendzie , Obrońcy - odbudowy

• Hahahahah- no! Ale może kolejny się złamie Bo zostać ,...zapakowany w recki przez spawacza to podobno zaszczyt dziki coś mnie skanuje często jak by pierwszy raz spawacza na oczy widział Może wpadnie na minę , bo napalony ostro jest No ale tylko w weekend Zaraz znowu na urlop ucieknie Ten mały byczek

• Witam !!!!! Pierwszy lot ......NWOR indigo [3:347:15] - indigo 17.04.2021 19:08:46 jestem - Spawacz36 17.04.2021 19:23:47 Ok jakiś czas później ! Dnia 17-04-2021 20:57:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Spawacz36 [RoG] ________________________________________________ Krążownik 50.000 Pathfinder 16.855 _________________________________________ Obrońca indigo [NWOR] ________________________________________________ Duży transporter 45.900 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 6 Bombowiec…

• Dell i te jego fałszywa śpiewka typu ... nie chce mi się , brak chęci do gry, emeryt, już nawet nie skanuje ..... dużo tego jest A prawda taka ze siedzi 24h na koncie ten emeryt i tylko skanuje i szuka Spoko taka gra flociarza ja tez tak robię ; ale nie kłamie ze tego nie robię Skanuje cały czas ... taka moja rola w tej grze A dla Matta - nie przejmuj się ze zasnales - ja to najlepiej rozumiem Wszystkie moje złomy to przez czekanie do późnej nocy za celem I zaśnięcie - nie spodziewanie Pobudka r…

• Hehe Jak bym ci ostatnio nje napisał „zawroc” To byś teraz inaczej pisał na temat podstawek

• Po to ........! te skany u mnie były od 3 nad ranem ? Odemnie ..........!- gratki wlotu i wyczucia ..........mmhm (zarobku:) dzika nieletnia A tutiemu -szo - pilnować i odzywać się co gdzie i jak i dlaczego i z czym

• Dnia 02-04-2021 00:29:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Spawacz36 ________________________________________________ Krążownik 100.000 _________________________________________ Obrońca to ja [SKY] ________________________________________________ Mały transporter 6.922 Duży transporter 5.215 Lekki myśliwiec 5.260 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 126 Sonda szpiegowska 1.012 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Spawacz36 _____________________________________…

• Fuzja 2021

Spawi - - DiD Taurus

Tak ! Ale jak ktoś przez 10 lat budował sobie konto ... Nie przespane nocki ...zero wakacji Doszedł do top powiedzmy 15 eco I po fuzji z silniejszym starszym uni spadnie na top 200 To czy takieMu graczowi będzie chciało się dalej grać ? Chyba nie ! Jak starsze mocniejsze uni chcą połączyć z naszym to dlaczego naszego nie połączą ze słabszym Chore to jest I żeby czasem nie stracili na tym Bo większość zakończy ta zabawę Tak myśle ...

• Fuzja 2021

Spawi - - DiD Taurus

Ja kończę grę ....... jak odjebja to ... co Taurekgary pisze

• Fuzja 2021

Spawi - - DiD Taurus

Informacja nieoficjalna ale nawet ciap o tym pisała, że chcą te 3 uniwersa połączyć, i nawet nie wiem czemu nas na Ksanthus nie dodali. ciekawe ilu graczy zrezygnuje z dalszej zabawy !

• Marta mi pierwsza skana zrobiła Nawet nie wiedziałem ze taki ktoś istnieje na uni Ale ok .. Jak puściłem ss na nią tez z ciekawości To Nis mi napisał ze mam ja zostawić .:/(Nis) tez ciekawa postać na tym uni Ale po paru dniach puściłem ss na Marta I o to odpowiedz !!!! - Marta 04.03.2021 15:00:54...:) eh przypomniales sobie o mnie - Spawacz36 04.03.2021 15:01:23Tak - Marta 04.03.2021 15:07:02nie ma zabardzo na co leciec... ale rozumie wszystko na obudowę wazne - Marta 04.03.2021 15:07:35mój maz …

• Gratki kapitan

• Piękna akcja !!! Zord który się śmiał ze spawacza co flotę stracił ! Teraz ja się śmieje z ciebie Za to ze nie potrafisz , a się za to bierzesz Wysyłaj te surowce co dzień na innego moona , Bo w tym jesteś najlepszy A loty zostaw flociarza Mat ! Wielki szacun za obronę bracha logitecha- to dobry chłop Dzięki ze się wstawiłeś za kolegę

• Witam ! Pozdrowienia dla sojuszu ROG Dla Logiteka za pomoc w postawieniu nowej koloni... I o to logi efekt Pozdro również sojusz IRA - a w szczególności sobieskiego i dzikiego Nie obrażać się !!!! Dnia 23-02-2021 14:59:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Spawacz36 [RoG] ________________________________________________ Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca Mystery Machine [IRA] ________________________________________________ Duży transporter 65.177 Rec…

• To się zdziwiłem jak zobaczyłem aktywke 6 min przed moim wlotem A potem spojrzałem na pz I już wszystko wiedziałem .... Sąsiad mnie wyprzedził Raport wojenny Cosmo [3:256:9] 21.02.2021 20:33:57 Od: dowódca floty Agresor (Spawacz36): 0 Surowce: 198,399m, Łup: 50% Pole zniszczeń (nowo powstałe): 0 Kto pierwszy ten lepszy ...Proste ! Gratki wyczucia ! A dla obrońcy szybkiej odbudowy I do następnego razu ... Pozdrawiam !

• Powrót na pełnej!!!!! Pozdrowienia dla dzikusa bardzo nie letniego A masz ty............. Dnia 15-02-2021 22:35:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SPAWACZ[RoG] ________________________________________________ Okręt wojenny 41.159 Pancernik 117.560 Pathfinder 16.791 _________________________________________ Obrońca Bardzo nieletnia [OGN] ________________________________________________ Mały transporter 61.838 Duży transporter 134.524 Lekki myśliwiec 90.966 Ciężki myśliwiec 639 Krą…

• Jeeeeeeeaaaaaaaaa

• Dziki? Przynajmniej czysto? Sam matt się sprzedał !!!! I co tu jest czysto ? Obrońca napisał ze jest na koncie i zostawił wszystko Dał mattowi który zapomniał o locie (hahhahahaha) aby sobie matt spokojnie wleciał Po to co mail wlecieć ....... Pierdolenie na sky A robią to samo Push za pushem goni pusha Ja spadam z tego zakłamanego uni Jutro nowe wchodzi i tam się melduje Przy swoim nicku Zapraszam !

• Był na koncie i nie uciekł? Dziwne! Ale i tak graty