Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 761.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ja nie jestem pewien ale nie kojarze takiego widoku od samego początku uni Graty Stachu

• Ale Ty męczysz tego Kubusia xD Gratulacje

• ten osobnik po prawej stronie mnie bardzo cieszy Graty

• Sprawdzenie możliwości nowego stada Pozdro @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Neferet @Marrcuss @Stachu Całe MNS #167 youtube.com/watch?v=LPgFLBs3PZE Dnia 03-01-2021 02:27:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 4.000 _________________________________________ Obrońca Imperator Jakubek [LPR] _________________________…

• gratulacje, widzę że ten dział to chyba dla naszej trójki został xD Przetapiaj na plazmowa

• No Ooo i takie zyski to aż miło się ogląda Graty

• uni umiera A Ty się rozkrecasz, strach pomyśleć co by było jak by na indusie grało 5k. Postrach uni byś był Graty

• Się ładnie przywitałeś z nowym rokiem. Gratulacje

• Klasyka gatunku I Cyk Trójeczka Pozdro @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Neferet @Marrcuss @Stachu Całe MNS #166 youtube.com/watch?v=R0mmvJasAf8 Dnia 01-01-2021 20:00:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.717.463 Okręt wojenny 45.640 Pancernik 322.684 _________________________________________ Obrońca Imperator …

• No i sie trafilo kolejne ziarno ślepej kurze teraz już klasycznie z pozdrowieniami Pozdro @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Neferet @Marrcuss @Stachu Całe MNS #165 youtube.com/watch?v=eF0e29iB6_M Dnia 01-01-2021 18:11:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Pancernik 30.000 Pathfinder 22.455 _______________________________________…

• Numero uno w 2021, tym bardziej cieszy że na tym obrońcy Matrix już nie raz pokazywał podczas lotu swoją ignorancje i buractwo. Mimo licznych wiadomości potrafil tylko kąśliwie odpisywać. Obecne konto kupil/dostał i myślał że coś to zmieni w postaci jego umiejętności no ale jak widać juz porównywalną ilość razy gości po prawej stronie co na starym koncie Dzisiaj dzień jak co dzień, skan matrix stoi nigdzie indziej aktywek wiec wystartowałem, niestety minutki nie siadly wiec ponowny skan a tam ju…

• No ładny zysk na Panu który nie potrafi trzymać czasem nerwów na wodzy Gratulacje

• Nie ma to jak wiara w bunkier Gratuluję sojusznikowi a obroncy dalej takiej wiary

• Twoje stado żniwiarzy rośnie aż miło Graty i oby tak dalej

• - SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU #163 Dnia 30-12-2020 16:22:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Piter40 ________________________________________________ Mały transporter 337 Duży transporter 350 Lekki myśliwiec 17 Ciężki myśliwiec 449 Krążownik 406 Okręt wojenny 546 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 125 Sonda szpiegowska 305 Bombowiec 1.300 Satelita słoneczny 200…

• Znów LPR... Pozdro @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Neferet @Marrcuss @Stachu Całe MNS #162 Dnia 27-12-2020 19:47:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Krążownik 167.258 Okręt wojenny 45.647 Pancernik 373.104 Reaper 37.837 Pathfinder 22.582 _________________________________________ Obrońca KSG [LPR] ____________________________…

• No i kurcze to mi sie podoba, szukałem tej floty bardzo dlugo ale nigdy nie znalazlem. Ładne farmienie Graty

• PUSZ!!! że też musisz być wczedzie tam gdzie ja Graty ;)

• Cytat od Stachu: „co to to całe eko? ” Już Ci pędzę z tłumaczeniem EKO - zbędne wydawanie surowców które zwracają się po baaaaardzo długim czasie więc nie warto w nie inwestować Graty i lecimy dalej

• @Kot na Kacu @Beljal trzeba by chyba znow to rozruszać Kicki [Mns] vs. Imperator Jakubek [LPR] ~ 901.63% Dnia 26-12-2020 11:31:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Pancernik 363.121 Pathfinder 22.582 _________________________________________ Obrońca Imperator Jakubek [LPR] ________________________________________________ Duży transporter 14.178 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agres…