Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 375.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Jim Bean: „Szkoda konta Mad Max, ale skoro oddałeś, to miejmy nadzieję, że nie żałujesz tej decyzji, przynajmniej nie ma już do czego wracać. Nie wypada nie pogratulować. Starcie mega kontrowersyjne, na pewno znajdą się osoby, które będą krzyczeć różne rzeczy, ciekawi mnie czy wśród nich, będzie ta osoba, która właśnie to konto "dostała" Tak jak rozmawiałem z ludźmi na innym uni, jesteście [ciach] sadystami, potraficie wyczaić perfekcyjnie luki w logowaniu czy też na takie perełki się z…
-
Panie dej Pan spokój, żeby wstawiać ten ewidentny wałek. Dopiszcie jeszcze historię, że od zapięcia urlopu konto obserwowane...Śmiech na sali. Nie udało się wałka na koncie Ziela zrobić, tu poprawiliście się. Gratuluje oszustwa i jedziecie dalej. Panie daj Pan spokój
-
Graciochy. Piękny ACS-ik wyszedł, zysk przyjemny dla oka. Będziecie mieć co przetapiać, a dodatkowo w końcu jakiś większy %, niż marne 2k-3k. UG7zdE.jpg
-
To co Art zrobił to kryminał. Proponuję cofnąć się o rok czasu, bo znam takich co swoje konta zbudowali na wysyłce surki na konto supportujące (i nie mówie tu o wsparciu z jednego konta). @buleon kiedyś oficjalne zapytał na forum, czy jest to push? Była jasna odpowiedź na forum, że jest to dopuszczalne i legalne. A teraz dziwią się, że gracze to wykorzystywali. Hipokryci z polskiego GF. Dajcie spokój. Powinniście oddać kasę/kupony za anty wydane przez graczy, bo sami doprowadziliście do "weekend…
-
Zmiana ustawień Xanthusa
abraaa - - DiD Xanthus
PostMyślę, że to zły pomysł. Jak ktoś ma czas i zapał do takiego latania, dlaczego mamy zabierać taką opcję, niech lata. Że ty nie masz, to innym też odebrać. Jesteś jak pies ogrodnika - sam nie weźmiesz i nikomu nie dasz. Wybuduj sobie kilka milionów sond i rób to samo - technologia nadprzestrzenna i ładowność sond ma tu mało wspólnego. (co to za problem dobudować 1-2kk więcej) abraaa
-
Z zasad: 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: [próg musi być liczbą całkowitą, nie mniejszą niż 1 i nie większą niż 100%]. Nie wiem co z matematyki u Was, ale 1000% jakoś się w przedziale nie mieści. Edit: Przydałoby się, żeby zaktualizować zasady wojny, w szczególności możliwe maksymalne %.