Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 375.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dyskusja o odkrywcy
abraaa - - DiD Xanthus
PostWitam Wszystkich, Mniemam, że nie będę pierwszym co taki temat założy. Różnica między klasami jest porażająca. Odkrywca zabija każdego, w każdy możliwy sposób. Ciekawe jak długo jeszce to potrwa, i ile koledzy na tym zrobią .... Ta gra gówniana się zaczyna robić, a nawet nie zaczyna - tylko już jest...
-
Scofield - pożegnanie
abraaa - - DiD Xanthus
PostDecyzja może i słuszna, ale przykro. Sam jak patrzę na ekspy odechciewa się grać. Myślę, że jak nic się nie zmieni to nie ma opcji na powrót. Może się jeszcze spotkamy na jakiś % w Stolycy . Dzięki za zloty. PS. Edit: buli otwiera szampana:) abraaa
-
Juz surki nie ma do przetopu, to wały się zaczynają. Ciekawe ile razy jeszcze się poszczęści.Życzę Ci źeby codziennie tak się szczęściło. Super. Edit: za atak przez galę +1 do kohones. Sięgają juz kolan. Co dalej będzie? edit2: minęło około 3h i juz był u Ciebie w śrubkach. - Nie mam dowodów, zwracam honor. Może i nie wał.
-
Brawo dla Was, że rozbiliście się świadomie. Ciekawe po co więc była próba zdjęcia tego małego moona? Przecież plan od początku był jasny - rozbić się. Hmmmm...sam już nie wiem co o tym myśleć, bo logiki w waszych wypowiedziach w porównaniu do działań nie ma wcale.
-
Piękne starcie, ładny wynik. Gratulacje dla obrońców akcji. Niby wszyscy wiedzieli co będzie, a do końca lecieli...pewnie myśl była, że straszak to może być. Wynik poszedł w świat i myślę, że długo pobity nie zostanie. Pozostaje teraz powolna odbudowa. Brawo WY.
-
Ogólnie starć nie zamieszczam, ale tu zrobię mały wyjątek. Podziękowania dla WSZYSTKICH MINIONKÓW za pomoc w szybkim odbudowaniu floty. Wracam powoli na dobre tory. images PS. Czekamy i obserwujemy, co to się stanie w innej galaktyce. Dnia 30-11-2019 ----- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guras - abraaa [Minionki] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.500.097 Ciężki myśliwiec 894 Krążownik 1.099 Okręt wojenny 3.114 Pancernik 82 ________________________…
-
Czy to ja, czy nie - znaczenia nie ma. Spokojnie będę jeszcze kulał na tym serwerze, bo ekipa jest przednia. Za tydzień wrócę na stare śmieci, za miesiąc może flota jakaś się nawet pojawi. Podobnież trafiłeś z fartem, 3 minuty po złomie odświeżone. abraaa Edit: Jak pisałem - grał będę na pewno. Strata tym razem mniejsza, do nadrobienia. Dobrze że sondy nie padły, to w kilka dni można wyfarmić.
-
Miał być urlop, nie załączył się. Poźniej telefon odmówił posluszenstwa. Co poradzić. SzO nie będzie, myślę że czas zająć się waźniejszymi rzeczami. Dzięki wszystkim za próbę ratowania mojej floty. Miała być na hellmonda poszła do scofielda.
-
Cytat od Raiden: „Brawo Panowie jest złom do przetopu i odpowiedni tag sojuszu po prawej SzO dla Minionka i gratki dla Domków ” zaczynam zastanawiać się, czy ty wiesz co czytasz i piszesz? Przeczytaj jeszcze raz, jak nie pomoże przeczytaj kolejny i następny .... Tak do skutku. Obrońcy SzO.