Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 375.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[Minionki] Minionki 514 555,2% vs. [N-D] Niskie Domki 68 742,94% Zakończona
abraaa - - Wojny Xanthus
PostMinionki do boju. Powodzenia.
-
Ale brednie piszecie. Żadnych ograniczeń nie było. Do tej pory widzę zyski na poziomie 3kkk dziennie, przy 12kk lmach i trochę mt. @Absurd piszesz absurd.
-
Dobra akcja. W końcu przemyślana i błędy z poprzednich prób naprawione. Plus dla Was i walczyć dalej. abraaa
-
abraaa Minionki [Minionki] Kontakt: discord Flota:2411995 Lekki Myśliwiec:2255307 Ciężki Myśliwiec:5721 Krążownik:37765 Okręt Wojenny:112748 Bombowiec:0 Niszczyciel:0 Gwiazda Śmierci:35 Pancernik:159 Rozpruwacz:160 Pionier:100 Miałem pisać, że nie chcę być w sojuszu z "właścicielem klakiera" i kolejnym co smerfów nie lubi...ale w dyskusji ktoś mądrze napisał, że zabawa ponad podziałami jest to. comment_4Ug5zUlmNwbarkwwo5G6bl6QKPH5T7ni,w400.jpg
-
ile jeszcze ? PUSH
PostPiękne przyrosty macie tam na serwerze. Pogratulować aktywności.
-
AntiGameReborn
PostProponuję wejść na discord AGR i poczytać. Nic to nie kosztuje. Streszczę ostatnią wiadomość od RiV: "dopóki GF nie naprawi tego [ciach] w lesie, co nawyprawiali, AGR nie będzie aktualizowane". Super Moderator Ruda:pseudocenzura
-
Cytat od Apofis: „Cytat od abraaa: „Wcześniej jeden handel to mogło być 500kk , więc 20kk to jakieś 25x więcej handli. ” Teraz dzięki temu mogą wyłapać oszustówJuż gościa zbanowali za wystawianie autoofert więc będą wyąłpywać resztę i bucup nie jest ” Teraz to już po filipku. Mogą 100 kolejnych lat łapać. Ja tam jestem za backup-em. Pytanie tylko, o ile się cofnąć?