Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-375 z 375.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Drobnica, ale do przodu. Na odbudowe sojusznika coś będzie. Dnia 31-07-2017 06:34:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor abraaa [Minionki] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 8.280 Okręt wojenny 969 Pancernik 57 Krążownik 2.370 _________________________________________ Obrońca Healucynogenny [RPU] ________________________________________________ Mały transporter 9 Ciężki myśliwiec 9 Krążownik 21 Okręt wojenny 307 Recykler 149 Sonda szpiegowska 278 Bombowi…
-
[Minionki] Minionki 1672,35% - 0% VIPMEN [VIPMEN] ZAKOŃCZONA - WYGRANA - MINIONKI
abraaa - - Wojny Uriel
PostZa sojusznika wklejam: Old loog [Minionki] vs. Boixoholik [VIPMEN] ~ 30.45% Dnia 26-07-2017 23:41:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Old loog [Minionki] ________________________________________________ Mały transporter 300 Lekki myśliwiec 1.717 Pancernik 210 _________________________________________ Obrońca Boixoholik [VIPMEN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 90 Krążownik 40 Okręt wojenny 21 Recykler 40 Pancernik 5 _________________________________…
-
CAZADOR [CAZADOR] & Scream [Scream] vs Minionki [Minionki] 5598 % - 2272 % - zakończona
abraaa - - Wojny Uriel
PostNikt nie mówi o kasowaniu rw, tylko o zgodności z zasadami zamieszczania rw. Proszę o wypowiedź moderatora działu wojen.
-
CAZADOR [CAZADOR] & Scream [Scream] vs Minionki [Minionki] 5598 % - 2272 % - zakończona
abraaa - - Wojny Uriel
PostRaport powyżej nie zalicza się do wojny. Złamanie 5 punktu z regulaminu działu wojen. Na zamieszczenie RW jest 48 godzin.
-
[Minionki] Minionki 1672,35% - 0% VIPMEN [VIPMEN] ZAKOŃCZONA - WYGRANA - MINIONKI
abraaa - - Wojny Uriel
PostDrobnica, ale do przodu: abraaa [Minionki] vs. Skrzat [VIPMEN] ~ 33.5% Dnia 22-07-2017 -:-:- następujące floty spotkały się w walce: Agresor abraaa [Minionki] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.300 _________________________________________ Obrońca Skrzat [VIPMEN] ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 32 Lekki myśliwiec 376 Ciężki myśliwiec 2 Recykler 50 Sonda szpiegowska 1 Satelita słoneczny 60 Wyrzutnia rakiet 470 Le…
-
Graty wlotu. Odbudowy nie będzie bo juz mi się nie chce. Czasu też brakuje. Gwoli wyjaśnienia - tym razem czekałem na powrót floty i nie wiem jak się to stało. Wyłączyłem kompa i poszedłem w kimono. A tylko po jednym Namyslowie byłem. Jakieś chwilowe lzaćmienie umysłu. PS. poprowadzę konto GS Zapraszam na priv.
-
TOP 1 ACS ; b3joT [Elite] & 19#kochan [Elite] & zielu75 [WINTER] & Oddam Felippe [Elite] vs. n3cr0 kupie dex [NWO] & lolstorm [NWO] ~ 7507.1%
abraaa - - Starcia Libra
PostPogratulować całej ekipie. Przyjemny % już wyszedł, z niezłym zyskiem. W końcu udało się złom zabezpieczyć (nie w całości, ale zysk jest). Przy was ludzie z flotą za bardzo się nie wyśpią:) Do naSTępnego, tak żeby pięć cyferek było. Obrońcy SzO. abraaa
-
ACS : bejot [Br-n] & MASTER YODA [Br-n] & zbirek [Br-n] vs. cybul [XXX] ~ 1030.83%
abraaa - - Starcia Libra
PostGratuluje sojuszowego wlotu. Faktycznie przez to liczenie odwrotu floty, czasami nieźle się trzeba nagimnastykować. Czekam na kolejne wasze eSTeki.
-
wspomnienia UNI 49
PostMoja Fantazjo:) to może jakieś spotkanie na piwku w radomiu zrobimy? jestem co weekend...
-
wspomnienia UNI 49
PostHej, Pamiętamy to uni, i nawet mini zlocik w Sulejowie był:) Słonek do tej pory ma zapewne flagę Liverpool-u. Stare dobre czasy. Teraz to już nie to samo. abraaa/rafuls