Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Gru, graciochy kolejnego starcia. Jeden duży minus - kolejnego gracza przemalowałeś na niebiesko. Mieć kolonie obok Ciebie - przekichane. Sam sobie współczuje.
Jak napisałem - na poprzednim koncie. Teraz nie byliśmy w buddy. Stoper działa:) PS poniżej: Nigdy nie nabijam darmowych postów, bo mi ich nie potrzeba. Sprawdź zarejestrowanie konta i ilość postów - tam gdzie mnie coś interesuje wpisuję się. PS poniżej do B1TTOR: dobry żart tymfa wart - uśmiałem się. Pozdrawiam.
Witam, Pozdrowienia dla najlepszego sojuszu Minionki - dzięki, że dawno temu na początku uni zostałem przyjęty. Dodatkowe pozdro: Guras, Ferdas i JoVi i Bossika. Zdanie z historii: Nie mam w zwyczaju zamieszczania ST, ale sytuacja dla mnie niespotykana. Tomee na poprzednim koncie miał mnie w buddy, może i dużo nie współpracowaliśmy, ale jakaś pomoc była. Nowe konto nowe ambicje...reszta poniżej. Szo nie ma co życzyć, bo strata żadna. Dnia 26-08-2017 16:04:27 następujące floty spotkały się w walc…
Dzięki za towarzystwo do lotu, bo samemu takiego bunkra to bym chyba nigdy nie ruszył. Obrońcy SzO. PS. Wstał i skanuje. PS2. Prawie pogratulował: Cejn 19.08.2017 09:29:50 Kolezko te 200kk oddasz z nawiązką . Sam byłeś za cienki na atak to wyblagales kolesia z top 20 żałoba .