Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 375.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam, Wklejam za sojusznika. Znów wyskanowane, urlop zdjęty i złom. Ktoś stracił chyba gs-ówkę. Graty Osama, kolejnego upolowanego. Czekamy na następne. Dnia 00-00-2017 00:00:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Osama [Minionki] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.028 Pancernik 17.388 _________________________________________ Obrońca erni ________________________________________________ Mały transporter 1.417 Duży transporter 1.845 Lekki myśliwiec 1.43…
-
Witam, Flota wyskanowana, urlop zdjęty i złom. Graty Osama wlotu. Miło się ogląda Twoją rywalizację z trampkiem. Dnia 0-0-2017 00:00:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Osama [Minionki] ________________________________________________ Krążownik 30.000 Okręt wojenny 5.777 Pancernik 16.502 _________________________________________ Obrońca Bluszcz [W K] ________________________________________________ Mały transporter 10.250 Duży transporter 1.909 Lekki myśliwiec 3.537 Ciężki myśliwi…
-
Gratulacje ustrzelenia tego gościa. Tyle skanów, co od niego w jeden dzień, nie dostawałem od innych osób przez cały tydzień. Do tego Top1. Zysk również top1. Jak zobaczyłem ponad 1kkk to z krzesła prawie spadłem. Tak trzymaj. PS. Dzień bez ST to dla Ciebie dzień stracony. Gratulacje dobrej obserwacji.
-
Cytat od valadin: „Czlowieku kto sie spina jak masz idiotycznie pisac to wogole sie nie wypowiadaj bo to tylko swiadczy o Twoim pojeciu na temat gry... ” Chłopie, luzuj majty. Dokładnie do Ciebie odnosi się również to co napisałeś. Graty Het pomysłu...dobra robota. Atakier leciał na pewniaka, a tu dostał niespodziewajke. Przetapiaj i do kolejnych steków.
-
tom [Minionki] vs. bodzio49 - 1657.42% + trampek [Minionki] vs. bodzio49 - 819.35%
abraaa - - Starcia Uriel
PostPogratulować chłopaki. Pojechany po całości. Do następnego.
-
BROWAR TO MISTRZ [Minionki] vs. Krucjo [Minionki] & gladi86 [Minionki] & trampek [Minionki] & tom [Minionki] & harry_1802051 [Minionki] - 14427.36%
abraaa - - Starcia Uriel
PostDzięki browar za grę. Do zobaczenia na innym uni. Powodzenia w realu, nowej pracy i na studiach.