Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Gratulacje stejka. Flota Ci rośnie szybko. Czas trampkowi przypomnieć, żeby miał Cię w pamięci Odnośnie broszek - to za dużo ich. Czasami trzeba użyć synonimów - biżuteria, ozdoba, zapina...szydło. Pozdro, abraaa
Pięknie trampek. To się nazywa wlot i zysk. Na czysto połowa moich wszystkich punktów. Akcja wywołała zdrowe poruszenie w sojuszu. Aż miło było w tym uczestniczyć. Jedziesz dalej. Pozdro, abraaa
Gratulacje starcia. Jelegancki wlocik, zysk miodzio. Obrońcy Szo, bo na razie smerfowy kolor przybrał. Topcie na nowe latajki i lecimy dalej. Pozdrawiam, abraaa
Przyzwoita akcja Krucjo. Poruszenie w sojuszu było spore, chęć pomocy jeszcze większa. Zdecydowanie taki wlot i % Ci się należał. Za zaangażowanie, poświęcony czas. Tak trzymaj i do następnego. Przyjemnie było ściągnąć urlop po kilku miesiącach, żeby znowu w takim sojuszu pograć. Dzięki. Pozdrawiam, abraaa
Gratulacje tom. Woził chłopak tej surki sporawo. Zaobserwowany - egzekucja. Działasz lepiej i sprawniej niż niemiecka (hitlerowska) machina wojenna. Przetapiaj i jedziesz dalej.
Graty krucjo pięknej akcji oraz cudnego opisu. Przetapiaj i złomuj dalej. Życzę kolejnych punktów wykreślonych z listy na Nowy Rok. PS. "Widzę, że mareczek chciał pokazać różki, a on się obsrał jak w tetris pieluszki". Mareczkiem się nie przejmuj, jeszcze go dziubek nie podtarł.
Gratulacje po raz kolejny Osama. Kosisz równo z glebą. Papa Dens jak zawsze musi coś mądrego napisać, taka jego uroda jak widać. PS Kolejnym razem jak kogoś będziesz miał złomnąć, poproś wcześniej żeby się przy starciu wpisał. Co to starcie ma z pieniążkami wspólnego? Myślisz, że Osama hurtowo konta skupuje? Proponuje założyć temat w handlu, nie skup deuteru tylko skup kont.
Graty chłopaki wlotu. A ja myślałem, że on floty nie ma i nawet go nie skanowałem. Osama jednak nie śpi, On czuwa w tym Islamabadzie. Graty i łap tych co kozy lubią.
Graty Krucjo/Osama wlotu. Współpraca się rozwija. Wiciu x2 złapany. Prztopu, bo ostatnio słabo wam idzie i jakiś hełmofon w statach militarnych was wyprzedził. A wszystko przez to, że kunt nakupował, bo lakiernie zrobił - kto bogatemu zabroni.