Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 375.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Graty orok. Jak widzę stawianie kopalni służy Ci bardzo. Aż strach pomyśleć jakbyś flotą grał. Przetopu.

• Jelegancko trampek, nasz miszczu Trampek 3, Cejn 0 Obrońcy odbudowy i rozsądku, żeby floty w układzie z trampkiem nie trzymać. Tak mała mądrość życiowa. SzO.

• Graty buleon. Miód malina z boczkiem. Lataj dalej i rośnij we flocie.

• Dobra akcja. Już myślałem, że spaliłeś temat, a tu po chwili niespodziewajka. Dobrze pomyślane, trochę niefarta po środku, a zakończone ładnym procentem. Top na statki i jedziesz dalej. Obrońcy odpoczynku i powroty z niebieskiego koloru.

• Pożegnanie

abraaa - - DiD Uriel

Tom sojuszniku, Podziękowania za wspólnie spędzony/poświęcony czas. Grałeś taj jak uważałeś - na maxa. Niestety, Twoje podejście do gry nie pozwala na grę na 10,20 czy nawet 90%. Jak zauważyłem, gdy coś robisz poświęcasz temu maksimum uwagi. Dlatego sądzę, że decyzja jak najbardziej słuszna. Czas zająć się życiem i mieć trochę czasu dla Siebie, bez myślenia o cyferkach. Pewnikiem kiedyś się spotkamy jeszcze/mam nadzieję, ale na piwku lub pączusiu Nie zapomnij odwiedzać Nas na discordzie. Bardzo …

• Graty drugiego debiutu. Z czego by nie było, czy twojej floty czy obrońcy, zysk jest i będzie co przetapiać Lecisz dalej.

• Graty ładnego % i zysku. Sojusz zgrany: jeden wystawia cel, inny leci, kolejny złom zbiera. Pavciosz - od dziś masz ksywe J23 on znów nadaje.

• No nieźle, nieźle. Nokaut w jeden wieczór. Wiecie jak korzystać ze stateczków. Pawcio - graty obserwacji. Obrońcy SzO.

• Ładnie pykło tom. Należało się jak psu buda. Statków naklepałeś już sporawo. Procent przyzwoity nawet. Więc gratulacje. Top dalej we flotę i walnij w końcu "tego o którym nie mówimy".

• Propozycja zmiany parametrów uni

abraaa - - DiD Uriel

Ale GS-y wolno latają, spokojnie można sie obronić. Dlatego speed x1.

abraaa - - DiD Uriel

Ale co zmieni pz z obrony? Jak cię ktoś zaatakuje, dalej taki sam procent szans na odbudowę obrony będzie.

abraaa - - DiD Uriel

Pisanie, że dla ekonoma jest to ważne bo amortyzacja/przyrost nie jest zasadne. Co będzie za kolejne kilka miesięcy, jak zwiększy się eko do x7 (bez innej opcji)?. Ekonom postawi kolejne 2 poziomy kopalń i dojdzie do podobnej sytuacji jaką mamy teraz. Wtedy będzie kolejna petycja o zwiększenie ekonomi do x10, bo długo się buduje/amortyzacja. Tą drogą dojdziemy do eko x100 i dalej można tak samo argumentować. Czy x7 da większą przewagę ekonomą? Tak, da. Czy zmieni to konfigurację uniwersum? Tak z…

abraaa - - DiD Uriel

Fakt, zmiana prędkości trochę utrudni. Może warto to odpuścić. Sam chciałbym się wysypiać. Ale jak @buleon piszesz jeśli x7 nic nie zmieni poza "liczbą cyferek", to po co to ruszać. Nie widzę sensu w tym. A jeśli mamy cokolwiek zmieniać, to rekompensata dla flociarzy powinna być (i tu zasadny jest debris z obrony).

abraaa - - DiD Uriel

O jakich nowych kontach piszesz? Jak powstanie 10 w miesiącu to max i to przeważnie zapychacze do ula. Myślę, że x7 spowoduje większe różnice punktowe niż jest to obecnie. Topka eko, może w szybszym tempie uciec wszystkim. Gdyby nie "grający uczciwie", to przepaść do kont ekowych byłaby ogromna.

• Szybka reakcja po zdjęciu blokady. Refleks - perfekt, wykonanie - perfekt. Top na co chcesz. PS. Jak nie można było skanować ładnie było widać, kto jest a kogo nie ma. Obrońcy SzO.

abraaa - - DiD Uriel

Proponuję dodać następujące opcje do ankiety 1. Prędkość floty x2 2. Debris z obrony 10% (może być wyżej) 3. Eko x 10 (po co mamy równać do innych, niech inni równają do nas). 4. Zwiększenie debrisu z floty na 80% PS. W grze jest coś takiego jak laboratorium badawcze i msbn,. Jak się je ma wysoko, to czas badania się skraca. Nie trzeba tego przyspieszeniem ekonomi nadrabiać.

abraaa - - DiD Uriel

a dlaczego x7? Zróbmy od razu x20!!!! Jeśli x7, astro 21 będzie badała się około 20% szybciej. Co za różnica czy 7 czy 6 tygodni? Dla mnie żadna. Moim zdaniem da to lepszy przyrost puszerom i za dużą korzyść ekonomom. Myślę, że może prędkość floty inni będą chcieli w ankiecie. Proponuję tę opcję również dodać. Jak szaleć to szaleć. Większość uni się wypowie. Edit: Proponuję również do ankiety dodać 10% df z obrony, jeśli eko zmieni sie na x7. Coś dla ekowców, coś w zamian dla flociarzy. Pozdrawi…

• Gratulacje tom. Twe sokole oko i siódmy zmysł, sprawdzają się doskonale. Tak trzymaj i lecimy dalej.

• Graty za wlocik. Nawet nie wiedziałem, że tak latać umisz:) 5 życzeń dla Ciebie.

• Piękna akcja tom. Zysk cieszy oko, będziesz miał co topić i sruuuu na grube fisze. Ogólnie - brawo obserwacji dla wszystkich, a tobie tom kolejnej wyliczanki.