Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 375.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pożegnanie
PostTom sojuszniku, Podziękowania za wspólnie spędzony/poświęcony czas. Grałeś taj jak uważałeś - na maxa. Niestety, Twoje podejście do gry nie pozwala na grę na 10,20 czy nawet 90%. Jak zauważyłem, gdy coś robisz poświęcasz temu maksimum uwagi. Dlatego sądzę, że decyzja jak najbardziej słuszna. Czas zająć się życiem i mieć trochę czasu dla Siebie, bez myślenia o cyferkach. Pewnikiem kiedyś się spotkamy jeszcze/mam nadzieję, ale na piwku lub pączusiu Nie zapomnij odwiedzać Nas na discordzie. Bardzo …
-
pavciosz [Minionki] & tom [Minionki] vs. Pasibrzuch [LNG] ~ 68957.33% TOP 2 ACS
abraaa - - Starcia Uriel
PostNo nieźle, nieźle. Nokaut w jeden wieczór. Wiecie jak korzystać ze stateczków. Pawcio - graty obserwacji. Obrońcy SzO.
-
Pisanie, że dla ekonoma jest to ważne bo amortyzacja/przyrost nie jest zasadne. Co będzie za kolejne kilka miesięcy, jak zwiększy się eko do x7 (bez innej opcji)?. Ekonom postawi kolejne 2 poziomy kopalń i dojdzie do podobnej sytuacji jaką mamy teraz. Wtedy będzie kolejna petycja o zwiększenie ekonomi do x10, bo długo się buduje/amortyzacja. Tą drogą dojdziemy do eko x100 i dalej można tak samo argumentować. Czy x7 da większą przewagę ekonomą? Tak, da. Czy zmieni to konfigurację uniwersum? Tak z…
-
Fakt, zmiana prędkości trochę utrudni. Może warto to odpuścić. Sam chciałbym się wysypiać. Ale jak @buleon piszesz jeśli x7 nic nie zmieni poza "liczbą cyferek", to po co to ruszać. Nie widzę sensu w tym. A jeśli mamy cokolwiek zmieniać, to rekompensata dla flociarzy powinna być (i tu zasadny jest debris z obrony).
-
Proponuję dodać następujące opcje do ankiety 1. Prędkość floty x2 2. Debris z obrony 10% (może być wyżej) 3. Eko x 10 (po co mamy równać do innych, niech inni równają do nas). 4. Zwiększenie debrisu z floty na 80% PS. W grze jest coś takiego jak laboratorium badawcze i msbn,. Jak się je ma wysoko, to czas badania się skraca. Nie trzeba tego przyspieszeniem ekonomi nadrabiać.
-
a dlaczego x7? Zróbmy od razu x20!!!! Jeśli x7, astro 21 będzie badała się około 20% szybciej. Co za różnica czy 7 czy 6 tygodni? Dla mnie żadna. Moim zdaniem da to lepszy przyrost puszerom i za dużą korzyść ekonomom. Myślę, że może prędkość floty inni będą chcieli w ankiecie. Proponuję tę opcję również dodać. Jak szaleć to szaleć. Większość uni się wypowie. Edit: Proponuję również do ankiety dodać 10% df z obrony, jeśli eko zmieni sie na x7. Coś dla ekowców, coś w zamian dla flociarzy. Pozdrawi…