Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 375.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od khz: „Dlaczego mnie nie dziwi, że to akurat na Urielu są takie cyrki z nagłymi przekierowaniami głosów, zakładaniem multi itd.? Oczywiście, wg @PlayHardGoPro wszystkie założone dzisiaj konta należą do mnie ” Khz - Ciebie bym nigdy nie podejrzewał o takie "dziadostwo". Ile było między Naszymi sojuszami to było, walczymy dalej. Wybory pokazały jakim graczem jest piwek/koparka, bo do tego że to piwek mam nadzieję, nikt nie ma zastrzeżeń.
-
Cytat od ^KaMiKaZe18^: „Cytat od Mari: „Głosuje na Trampka, słyszałem o nim same dobre opinie. Pozdrawiam ” Same dobre opinie. Jedna z nich to że wiecznie siedzi na urlopie, a dlaczego to już niech sam każdy się domyśli, niestety nie moge nikogo obrazac bo zaraz zostanie to usuniete .... Tyle w temacie Najlepszy gracz ” Co tu pisać o tym człowieczku? Dostał po łapach na innym uni i wrócił z podkulonym ogonem . Kolejną rzeczą jest, iż autorka tematu/ankiety, najszlachetniejsza ze szlachetnych mod…
-
abraaa [Minionki] & trampek [Minionki] & zielu75 [Heheheee] vs. Ryzykant_Drake [N-D] ~ 113681.31%
PostNo i ruszyła maszyna... Pierwsze Minionkowe ST na nowym serwerze z przytupem weszło. Obrońcy SzO, bo do dzisiaj passe maił dobrą.
-
Szanuję Twoje zdanie, takie masz. Ja mam inne i moim zdaniem trampek jak najbardziej zasługuje na miano najlepszego złomiarza. Przemawia za nim ilość ST oraz kilka akcji, które przeprowadził. Jeszcze w barwach RB jak grał, kontra na recki gracza milano. Trafione w punkt, tylko że b1tor podobno bał się podstawki i do końca nie polecieli. A że obecnie życie daje mniej czasu na grę, tak to teraz wygląda. Odnośnie khz - myślę, że gracz dobry z dużymi umiejętnościami. Wpadł x2 i zawsze ty byłeś w rol…
-
Witam, Ja zgłaszam kandydaturę gracza Magiczna Koparka. Jak widzę jak on gra, to mi kopara opada. Powód - a niech ma i panpiwek1234 niech się cieszy. Za niesamowite akcje, liczenia z pz, kontry, wloty i ataki na zaprzyjaźnione konta, czyli za to z czego Pan powyżej był/jest* znany. * Niepotrzebne skreślić Cytat od panpiwek1234: „@Makrela Temat służy zgłaszaniu kandydatur ... ” Sam napisałeś co powyżej, a później ciągniesz historie dziwnej treści. Przetłumaczę Ci na koparkowe - temat służy zgłasz…
-
TOP 2 ACS khz [ZSDW] & Wiosna [ZSDW] & Koparka_Oddam [ZBOCZKI] & Reaver [ZSDW] & franc_oddam [ZBOCZKI] vs. Katakuri [Minionki] & abraaa [Minionki] 107510.48%
abraaa - - Starcia Uriel
PostCytat od ^KaMiKaZe18^: „Gratuluje chłopaki udanej akcji cieszę się że chociaż w taki sposob mogłem Wam pomóc przetapiajcie i jedziemy [ciach], ja włączę urlop bo spokojnie w nocy spać nie będę umiał Pozdrawiam ” [ciach] Nie gratuluje, bo dla mnie zawsze będziecie oszuści. Do tego dobraliście kolejnego wartego Was. Super Moderator Ruda:tą obrazę to może ja powycinam, mniam