Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 355.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Podglad galaktyki
PostPo wyłączeniu AGR wszystko w gali wyświetla się poprawnie natomiast z włączonym AGR wygląda to tak jakby grafik wyglądał następująco -
-
W dniu dzisiejszym z tego co widzę wszystko u mnie działa poprawnie na polskich jak i angielskich uniwersach na różnych przeglądarkach z włączonymi i wyłączonymi dodatkami więc najprawdopodobniej miało miejsce dziś czy to wczoraj usunięcie tego błędu więc jeżeli u innych wszystko działa poprawnie temat można zamknąć.
-
push czy nie push
PostWklejałem w głównym wątku ale nie każdy tam zagląda więc trzymaj, takie jest stanowisko GA 63e13fba7c49b.png
-
Cytat od spirycik: „Cytat od Crion: „Cytat od spirycik: „Cytat od Dobrygracz: „Zadałem sobie ten "trud" i napisałem prosty ticket z zapytaniem odnośnie przeliczników panujących na rynku. Mam nadzieję, że ta odpowiedź wszystko i wam rozjaśni (spodziewałem się jej) i przestaniecie się wykłócać o to kto ma rację Jakiś czas temu podjąłem decyzję o zakończeniu przygody z Ogame i jak widać był to strzał w 10 63e13fba7c49b.png Pozdrawiam was cieplutko a puszerom życzę wytrwałości w klikaniu ” Ciap też …
-
Zadałem sobie ten "trud" i napisałem prosty ticket z zapytaniem odnośnie przeliczników panujących na rynku. Mam nadzieję, że ta odpowiedź wszystko i wam rozjaśni (spodziewałem się jej) i przestaniecie się wykłócać o to kto ma rację Jakiś czas temu podjąłem decyzję o zakończeniu przygody z Ogame i jak widać był to strzał w 10 63e13fba7c49b.png Pozdrawiam was cieplutko a puszerom życzę wytrwałości w klikaniu
-
Rynek - przeliczniki
PostFajne te przeliczniki, takie nie za małe f19c88d524565.png
-
Cytat od Muniek: „Cytat od dexPL: „Co do rynku - mały kroczek w dobrą stronę. A teraz niech ktoś się zastanowi jaka powinna być prawidłowa cena gsa bo skoro nie można pushować zasobów - to będzie pushowanie sie bezpośrednio flotą (kupioną poniżej kosztów produkcji). I nie zdziwi mnie to nawet, że top flociarzy będzie początkowo grał jako zbieracze - dla samych niższych opłat na rynku ” No tak nie do końca bo nadal mozesz mi sprzedac 1 kkk dexu za 2,5 kkk mety na rynku a ja Ci zaraz odsprzedam po…
-
Cytat od Apofis: „Generał ma najwięcej bonusów. - 100% szybsze statki wojenne - 100% szybsze recyklery - 25% mniejsze zużycie deuteru na wszystkie statki - 25% mniejsze zużycie deuteru przez recyklery - Manewr Hamilla: niewielka szansa na natychmiastowe zniszczenie gwiazdy śmierci przy wykorzystaniu lekkiego myśliwca - technologie bojowe +2 - floty +2 - Pole wrakowe przy atakowaniu - Możliwość budowy nowego statku: Rozrpuwacz - Możliwość zwiększenia wydobycia za pomocą pełzaczy. ODKRYWCA tylko 2…
-
@Neferet Mam takie małe spostrzeżenie. Przeglądając raporty z obecnego S&D natrafiłem na niszczenia wykonywane przez jednego z uczestników a dokładnie krysteketsyrk. Dla mnie sytuacja jest bardzo dziwna, wkleja on raporty w których to nie zniszczył moona i przypisuje sobie % tak jakby jednak niszczenie doszło do skutku. Od razu zaznaczę iż kilka godzin temu jeden ze znajomych sprawdził wyrywkowo 3 pozycje i moony jak najbardziej stały, nie wiem jak jest z resztą, solidne sprawdzanie nie leży po …
-
Cytat od ViZZioN: „@souris Marku zadna era komarów poprostu dex wrocil do gry pod innym nickiem ” [url]https://www.youtube.com/watch?v=jXqNDbPRTic[/url] Jeżeli to prawda to dejta jakieś konto, @Krystian sypnij jakimś kodem przekazania na priv tobie i tak niektóre konta zalegają a ja chętnie wrócę do gry Cytat od Wojak: „Cytat od souris: „scenariusz jest prosty, skoro udało sie i zezłomowac i uciec, to złomujący zachowują złom, a uciekający flotę... wystarczy odpisać mu statki z doku... juz taką …
-
Cytat od souris: „a moze abs mi podał czas powrotu? a moze przelew poszedl ? a moze... ? ” Następstwem tego drugiego jest to pierwsze Fajnie że nie tylko krystian płaci PLN za surowce z ogame xDD Cytat od czubulus.: „Dobrze bardzo dobrze jeszcze więcej sury na moje nowe stateczki. Za tydzień zrobimy tak samo. ” Nie zapominaj o ODDANENAPRZETOP tam też jest dużo surowca na twoje stateczki Co do samego starcia... Widzę że od kiedy zakończyłem przygodę z łogame najwięcej się dzieje Gratki jednej str…
-
(ciach!) atakierom gratki jest się czym dzielić a obrońcy SzO SzO SzO, dobrze wiemy że i tak to nie ty farmiłeś na tę flotę tylko bocik za którego odpoczywałeś więc takie gadanie że ci sie juz nie chce jest troche śmieszne xDD p.s. fajna sygnaturka majer, oj safaritto xDD czyli jednak banik był słuszny (ciach!) Moderator mntek:flame usunięto
-
Chorągiewa w reckach a to ciekawe... Spokojnie safaritto większego syfu niż ty na discordzie robisz nie będzie. W ogóle mnie to nie dziwi ze odbudowa pójdzie pełną parą jak w ruch idzie DARKI i cała reszta xDDDDDD ale atakierowi to na rękę, pewnie chętnie wpadnie ponownie nie tylko po dok mimo wszystko szkoda że starcie po odsyłce ale i tak jest co przetapiać Rozmawialiśmy przez fona ale jeszcze raz wielkie gratki, nie zwalniaj bo zostało na uni jeszcze paru klientów, zazdroszczę weny do grania …
-
dex to dex, sam puszuje sie z zielonego konta na które słabsze od niego wysyłają surowiec - to jest wszystko cacy, nie rozumie logicznej decyzji teamu - kolesiostwo, gońcie sie wszyscy Będę za tym tęsknił, bo lepszej komedii jak na forum Wezn to nigdzie nie spotkałem Także trzymajcie sie cieplutko i czasem ruszcie główką bo jak to mówią ruch to zdrowie czy coś takiego Baj baj.
-
Cytat od ViZZioN: „@Zagubiony Czekaj,czekaj my jestesmy nadzywczajni?? a jak lecielismy w ACSie i nagle Marek po 2 godzinach od złamania regulaminu dostaje bana za "bash" kazdy normalny czlowiek musi czekac na rozpatrzenie plus minus 5dni WY SWIETE ANIOLKI macie takie cos w 2h i Ty piszesz o kolesiostwie? ogarnij sie czlowieku troche ” Jufcia tickety rozpatrywała zawsze po 2-5 dniach a tutaj południe, niedziela, 2h po napisaniu ticektu odpoczynek. TU jest wszystko OK. Was słusznie odbanowali po …
-
Cytat od Zagubiony: „@ViZZioN tak to jest jak koledzy piszą ticketa [ciach] (pomimo że takiego obowiązku nie mają. Potem koledzy kolegów ....... na końcu robi się "syf" Na końcu ja otrzymuję coś takiego [ciach] . Twoi koledzy którzy najwięcej mieli do powiedzenia na temat pushu, łącznie z tym "Najszybszym" siedzą i ...... Bo @Art to załatwił. ” Ty, sam złom zbierałem więc po jakiego grzyba mamy pisać 2 tickety skoro można załatwić wszystko w jednym? Jak zgłaszacie pożyczkę recków to też każdy os…
-
Cytat od TheSnacker12: „Cytat od ciap: „Cytat od TheSnacker12: „Czyli mogę bezproblemowo puścić atak na jakiegoś gracza z topki i się rozbić, a potem powołując się na ''Sytuację nadzwyczajną(np: urodziny kota)'' ubiegać się o zwrot pz'ta? ” Jeżeli Twój sojusznik zbierze złom to wystarczy że napisze normalną pożyczkę recków i nie ma tutaj nic nadzwyczajnego.Powtórzę że jeżeli jest jak piszecie i doszło do oddania PZ to... Władza jedynie połączyła fakt posiadania floty przez gracza X i odesłania s…
-
Widać jego flotę pochłonęła głęboka przestrzeń na którą się ostatnio poderwał xDDD tym razem tez bedzie szo jak ostatnio na oldboyu? lepiej zbieraj na odsyłke bo ptaszki ćwierkają że może pojawi sie nowy GO na Wezn atakierowi gratki ostatniego stejka, ciekawe czy nowy właściciel mojego konta zabłyśnie po odpowiedniej stronie