Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 355.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Właściciel chyba zapomniał porobić porządki przed albo po fuzji cóż, jego strata a wasz zysk. Gratki i czekamy na następne
-
Cytat od R32: „Mam wrażenie że wiele osób wie więcej ode mnie i niech tak zostanie. Mareczku, Dwulicowy? Chyba coś ci się w główce poprzewracało. Śmiem twierdzić że ta gra to całe wasze życie, jesteście jak stare Baby w Sklepie Poobserwuje wasze UFSki po fuzji twardziele Bawcie się dobrze i nie zapominajcie o tym że to tylko zwykła gra przeglądarkowa (Rozrywka) ” Gość co wywalił na kupno kont w ogame więcej szekli niż PKB Niue będzie nam pisał że ogame to dla nas całe życie. Kupowałeś konta od s…
-
Cytat od Sierstek: „Cytat od Dobrygracz: „Takiej hipokryzji to dawno nie spotkałem miałeś tyle kont i nic nie znaczyłeś to teraz po zakupie topki z Oberonu w końcu jesteś w stanie coś zdziałać, "GRATY STków" już teraz ” Coś więcej? ” A co tu więcej dodawać? Sam nas poinformował że 2 topowe konta z Oberonu zostały sprzedane i tyle w tym temacie.
-
Cytat od R32: „Bo Trunks to frajer Dopuki ratuje mu się dupsko to wszystko jest Okejos a jak już nie ma go kto bronić to leci z Bekiem do Mareczka obsrany po pomoc, oto cała Historia Trunksa po moim i prowokatora odejściu Trunks szybciutko poleciał do Mareczka żeby mógł grać spokojnie Trunks nawet swoich sojuszników wystawi jak będzie miał okazję, frajerstwa ciąg dalszy już się nie mogę doczekać nowego top 1 Solo po fuzji OLD vs Trunks top 1 Solo ” Kupiłeś 5 kont na WEZN, poleciałeś zmiękczyć Tr…
-
Patrząc na to co się dzieje od paru tygodni na naszym uni to się zastanawiam po co ja skanuje skoro mogę wziąć przykład z naszego top1 kupić pare kont, zezłomować je o siebie albo wrzucić zabawki do handlarza śmieciami i tylko przelecieć się po surkę po puszczeniu floty jeszcze klikne sobie U żeby mi nikt nie przeszkodził bo po co się denerwować? z regulaminu już dawno powinien zniknąć zapis o obowiązku zgłaszania pożyczki recyklerów skoro pusze do lepszego gracza jak widać na przykładzie naszeg…
-
Oj tam to że aktywność 24/7 to od razu ma bota... słońce też się pali 24/7 i nikt nie narzeka zazdrościcie mu po prostu smykałki do gry i wytrwałości tak samo jak ten japończyk co nie śpi od 15 lat bo nie może tak samo chudomecina/mlody g czy jak sie to konto zwało ma podobnie i wykorzystuje to klikając w ogame
-
Jeżeli o mnie chodzi to chyba popełniłem większość możliwych błędów na moonie 1kk paliwa, transport 1h, rece porozrzucane po moonach ale cóż mieszkanie sprzątałem, paliwo wysłałem żeby na przyszłość było, do kupy przy okazji latajki zebrałem a jak nie było aktywności tak nie było no i jakoś się udało flota stała prawie 3 godziny a skan przypadkowy bo pupil stanął mi pare razy na klawie i akurat przerzuciło do układu kurosaki patrze a tu cyferki-54 to przeskanować nie zaszkodzi no i nie powiem zd…
-
Cytat od souris: „zysk akurat drugorzędną sprawą, ale jesli takie starcia nazywasz smieciami, to nie szanujesz przeciwnika... a szkoda.... pokazujesz sporo, jednak odrobiny dystansu i pokory miłego przetopu, ekonomom Szo , głowy do góry, idzie x7 eko, bedzie ok ” Szanuję każdego przeciwnika, no dobra nie licząc piwko, ganimeda i paru innych za transporty do siebie od słabszych kont a w przypadku ganimeda z 5 Nie mogę nazwać tych starć wybitnymi zwłaszcza jak coś stoi pare dni tak jak to było u N…
-
Każdemu kliknięciu fali towarzyszył lekki uśmiech na twarzy ALE dwa dni temu zrobił takiego fsa że floty nigdzie nie było widać, aż się zaniepokoiłem Fsy na atakuj przecież są najlepsze zawsze troche surki wpadnie... Nikt nawet nie liczy który to już złom i dalej żadnego poradnika nie przeczytał Uparciuch. Tyle dni nie latałeś to dobrze że chociaż na "gotowe" się porwałeś a obrońcy SzO.
-
Przyjdzie UF to się zacznie UFS trzeba wycisnąć z tego uni ile się da
-
"Wrzuć coś bo będzie że nie latamy" no to wrzucam dzisiejsze śmieci Pozdro dla sojka Dnia 29-09-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lares20 [8WSNR8] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca EXECUTOR [WHITE] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Duży transporter 10.000 Krążownik 38 Okręt wojenny 5 Recykler 325 Sonda szpiegowska 25 _________________________________________ …
-
Pozdro dla sojka dzieki Trunks za towarzystwo Dnia 24-09-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lares20 [8WSNR8] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 108 _________________________________________ Agresor Trunks [8WSNR8] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 666 _________________________________________ Obrońca Monsun ________________________________________________ Mały transporter 11.000 Lekki myśliwiec 7.867 Ciężki myśliwiec …