Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 301-320 z 355.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dobry wszystkim ! Wielkie podziękowania za lot i towarzystwo dla Monte, Vizza, Marka i naszego amuleciku Maszki Straty spore ale 1,8k gęsi ubite, zysk jest więc każdy zadowolony a to najważniejsze ! Ode mnie tylko tyle, że moje mtki bardzo szybko do mnie wróciły a brakowało mi ostatnio surowca Pozdro dla KNR! obrońcy SzO Cytat od Montezuma: „Nie ma maszyn w tym zawodzie, każdy ma słabe punkty a my - KNR jesteśmy od tego by je znaleźć. Plan rozbrajania "iranu" w toku xD, dexiczkowi szo, bo każdeg…

• Odbudowę czas powoli zacząć Pozdro dla sojka! Dnia 08-02-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lares20 [KNR] ________________________________________________ Krążownik 30.000 _________________________________________ Obrońca Fenrir [OLD] ________________________________________________ Duży transporter 15.500 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Satelita słoneczny 1.769 Wyrzutnia rakiet 3.950 Lekkie działo laserowe 33.000 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 ______________…

• No i surka wróciła do soja Kanari opłacało się nie wyłazić z wyra Pozdro dla KNR! i pukielka, tym razem nie zasnąłeś youtube.com/watch?v=dHMeq6u8bAA Dnia 31-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lares20 [KNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 40.000 Pancernik 35.590 _________________________________________ Obrońca Ender1 [OLD] ________________________________________________ Mały transporter 15.000 Duży transporter 5.304 Lekki myśliwiec 11…

• Cytat od Safar: „Zapytam bo nie wiem czy aby na pewno dobrze rozumiem. Lares - Ty handlujesz z obrońcą i go złomujesz ? ” Skoro wiem że śpi i nie zrobił fsa to mam go komuś innemu zostawić?? ja to chociaż surke oddam, nie wiedziałem że oldy po starciu też złom odsyłają do obrońcy, trzeba było tak od razu.

• Sorka nie chce mi się czytać tych wypocin trochę tego jak na dzisiaj za dużo a te faramingi no to tego... hehehehehehehehehehehehehehehehe Kanari już nam pisał, miał do wyboru zostawić panne w potrzebie albo wyłazić z wyra żeby odebrać fsa, mądrze chłopak wybrał niektórzy to by jednak z tego wyra wyleźli ale palcem nie będę pokazywał Jak sie panna nie będzie mieszać to pewnie SzO będzie

• Wczorajszej nocy elegancko pusze powchodziły bo nie miał kto przeszkadzać nawet sojusznicy podejrzewają że pukiel to moje multi także chyba coś w tym musi być a GO niech dalej myśli że mam tak dużą rodzinę Pozdro dla sojka! Dnia 28-01-2019 00:03:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lares20 [KNR] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Skocz mi na pukel ________________________________________________ Duży tr…

• Stało i nie stoi Dzięki Monte za towarzystwo Pozdro dla sojka! Dnia 28-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lares20 [KNR] ________________________________________________ Pancernik 34.676 _________________________________________ Obrońca lukpol18 [STS] ________________________________________________ Mały transporter 2.054 Duży transporter 24.633 Lekki myśliwiec 1.775 Ciężki myśliwiec 930 Krążownik 329 Okręt wojenny 162 Sonda szpiegowska 11.144 Bombowiec 124 Niszczyci…

• Cytat od dycha solo: „Gratulacje akcji Btw Trochę dziwne to konto Robina, aktywne cały czas a przyrostu ZERO #pdk ” według teorii dexa wszystkie "konta widmo" należą do KNR nawet idlaki, dlatego na wszelki wypadek sam napisałem ostatnio ticketa żeby to konto sprawdzili a co najlepsze dex też na nie leciał ale to KNR puszery

• Co by tu dużo pisać, sam ostatnio poharatałem trochę robina i byłem zdziwiony prośbą o podstawkę ale chyba tylko ja byłem dość blisko no to cóż... wróg mego wroga czy jakoś tak i wyszło jak wyszło ufsa ciężko trafić to nie mogłem się nie zgodzić i trochę się zrekompensowałem, bedziesz miał na te swoje kopalnie . Wymieniłem też dzisiaj parę zdań pół żartem pół serio z Halszką która wjechała mi na ambicje ( po drugiej stronie i tak jest pewnie Andrzej lat 60 ) to żeby nie było że tylko po satelita…

• Rzeczywiście ładnie wyszło, super akcja, zysk mega nic tylko przetapiać, oby tak dalej, pozazdrościć bo jest sie czym chwalić

• Dzięki Vizz za cynk, standardowo pozdro dla sojka Cytat od Marek Dziś o 19:11: „ale nutka, chodzi za mna od mieciaca, w st wstawcie ” Takie remixy to nie moje klimaty ale pare godzin temu Marek przewidział że jakiś STek wpadnie więc wedle życzenia youtube.com/watch?v=WNeLUngb-Xg Dnia 19-01-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lares20 [KNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000 Pancernik 35.105 Sonda szpiegowska 1 ___________________________________…

• Cytat od Druyan: „No cóż,mimo,że atakującego nie cierpię za jego naloty,to tradycyjnie,przez grzeczność ” Ukarało go szybciej niż byśmy tego chcieli Obrońcom serdeczne gratki, ma ktoś jakiś kontakt z galo? Chłopak wie że wykręcił taki procent? Atakierowi SzO i oby więcej takich akcji !

• Cytat od Wojak: „Cytat od Farnah: „Gratulacje obrony na swoim sojuszniku ech 2 do 0 dla was widac jedno oldy maja floty w top 5 ale co to znaczy jak sie nie umie latac.... Tatko ustawil wam panowie 2 piloty ja dalem 3 pilota i co tak to spier..... Jak dzieci... Zal mi dla was knr wielki szacunek za akcje wyszlo wam ladnie obroncy szo i szybkiej odbudowy a co do old daliscie dupy.... ” Tak to jest jak się grało z ludźmi, którzy bugów nie wykorzystywali co za tym idzie nie znali ich. Pozdro i do k…

• Transport sobie ktoś wysłał ale o fsie zapomniał Pozdro dla sojka Dnia 28-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lares20 [KNR] ________________________________________________ Pancernik 10.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Nameron [OLD] ________________________________________________ Duży transporter 37.400 Gwiazda Śmierci 6 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Lares20 [KNR] _____________________________…

• Cytat od souris: „ja nie pouczam, ja mówie co robisz źle... pluj świni w twarz, to pomyśli, że deszcz pada... a z tych, których pouczałem, jestem dumny że ci recki skontrowali ” Nie kłam Marku! Przecież to Trunks drugi raz go sprzedał

• Dobry, taki % już można wstawić Gucio oddał konto jakiś czas temu, z nami nie grał od dawna więc jak dostaliśmy tę informację no to cóż "pilnujemy" Nowy właściciel dobrze ogarniał temat jednakże chyba mu się przysnęło i tak też nam napisał. Jak dla mnie coś pomylił z czasami bo główna flota wróciła chyba około godziny przed dexówkami (uroki długich weekendów ) na które później też polecieliśmy i wyszłoby dodatkowe 1kkk jednakże obrońca zalogował i ku naszemu zdziwieniu zrobił się na niebiesko za…

• Flota na żyletki poszła a czy surka zostanie u właścicieli to zobaczymy po pkt. Dzięki pany za lot i wszystkiego dobrego

• Marek jak już zacznie latać to 4 dziennie minimum wrzuci aby patrzeć jak kolejny stek wpadnie

• Uciekł z 5 gali i nie przewidział że wpadł z deszczu pod rynnę Gratki i oby więcej takich

• Dzięki Monte za towarzystwo Pozdro dla WSNR i wszystkich starych Weznowiczów Dnia 27-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lares20 [8WSNR8] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 726.518 Krążownik 30.122 Okręt wojenny 24.535 Pancernik 24.998 Sonda szpiegowska 5 _________________________________________ Agresor Montezuma [8WSNR8] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obroń…