Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 241-260 z 355.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ogólnie dziękujemy serdecznie za olanie naszego uni. Na Yildun taki sam temat powstał 1 dzień wcześniej a 20 maja ludzie poznali wyniki ankiety. Nie rozumiem co stało na przeszkodzie aby w tym samym czasie zrobić ankietę również na Wezn? Wasza polityka rozwala na łopatki

• Farmisz moje tereny, wiesz gdzie słać 90% to że mnie nie ma nie oznacza że to na mnie nie czeka

• Fajnie się na discu razem siedziało i kibicowało, cieszę się że wszystko ładnie weszło i obeszło się bez mojej pomoc zresztą ciężko na urlopie flotę wysłać real się ogarnie to i aktywna gra wróci Podziękowania charisteczkowi się należą, dał Tobie cynk a sojusznikom nie? Też bym chciał mieć takich informatorów Jeszcze raz gratki, pamiętam jak na początku fuzji była dyskusja "łooo panie co byśmy zrobili z taką ilością deuteru, w co to w ogóle zapakować" marzenia się spełniają

• Musicie zysk zaktualizować ja tych 9kkk mety nie zamierzam oddawać jak to mówią surka jest niczyja tylko zmienia właściciela Pogratulować trzeba, cieszę się że nie spoczywacie na laurach. Co do obrońcy, kto by pomyślał że skończy w tak banalny sposób jak dex. No ale jak ktoś z oldów pisał, knry tylko na bfsa potrafią latać Obrońcy SzO jak to mówią oldy Cytat: „Będziesz sławny na Boardzie. Nie przejmuj się wtedy tylko pomyśl że zawsze mogło być gorzej. Wstań i pokaż że jesteś twardy. ”

• Cytat od Guderian: „To się nazywa blitzkrieg ” Inaczej się tego nie da nazwać No to teraz czas na kolejną

• Marek jak to Marek, swoje odbierze z nawiązką a dokładniej to już odebrał szczęście nie trwało długo Tak czy siak graty atakierowi jak widać w tym zawodzie większość przysypia

• Gratki starcia, obrońca długo nie pograł xD nic tylko SzO żeby agresor mógł jeszcze nie raz wpaść po surke Cytat od Farnah: „hmm zaczynam zastanawiac sie czy wy knr wtykow nie macie u goo komu i kiedy floty laduja... ” Ciepło, ciepło...

• Kanari szybko wrócił do sojuszu Podziwiam cię Marku za zapał do grania że też jeszcze ci się chce Gratki a obrońcy SzO czy czego tam sobie życzy

• Cytat od Art: „Eco x7 jest maksimum. DF przy zmianie konfiguracji w Waszym przypadku to maks 70-80%, ładowność sond odpada na starych Universach. Przy obecnej konfiguracji Universum, szanse na ankietę są mizerne. ” Na dorado ten sam temat został poruszony miesiąc przed nami i z tego co widzę gracze przegłosowali zmiany eko jak i % złomu. W takim razie mamy nadzieję że nikt o nas nie zapomni bo wysłanie ankiety nie jest chyba jakimś wielkim problemem i niebawem również na Wezn gracze będą mogli d…

• Cytat od Cztery: „@Safar oczywiście wypowiedziałeś ale cz mógłbyś chociaż rozwinąć swoje wypowiedzi W żadnym poście nie podałeś argumentów na temat przepaści która mogła by wyniknąć z wprowadzenia zmian. Na xanthus MadMax(aktualnie top5) chciał zniesienia ładowności sond bo zauważył jakie korzyści przynosi graczą którzy z niej korzystają a są sporo niżej od niego ” Problem jest taki że najwięcej do powiedzenia miały osoby które skończyły grę bo dostały złoma albo się boją grać dalej ALE że ciągl…

• Ostatnio mówiłeś że po 60kk zysku nie opłaca ci się stateczków podrywać a tu proszę Nawet na chwile się nie zatrzymujesz

• Wielkie podziekowania dla chariseczka bo gdyby nie on to pewnie flota stałaby sobie i stała albo ktoś inny by ją dopadł Pozdro KNR Dnia 27-04-2019 20:00:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dobrygracz [KNR] ________________________________________________ Pancernik 20.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Anubis [KOP] ________________________________________________ Mały transporter 2.602 Duży transporter 35.000 Lekki myśliwiec 2.279 Ciężki myśli…

• Cytat od Fenrir: „Podeślij mi swoje zdjęcie, bo zawsze chciałem wiedzieć, jak wygląda wieśniak, który wespół z kolegami się przypierdala albo do zainteresowań dyskutanta, albo do jego rodziny (czyli coś, co czubek uwielbia). Podpowiem ci, że ja dzięki tym smokom mam całkiem fajną kasę (pośrednio), a ty co najwyżej kasę ładujesz w swoje konto tutaj. ” A co ty taki ciepły na mnie aż mi się poślady same spięły Jak chcesz zobaczyć wieśniaka to idź spójrz w lustro Nie wiem czy ogarnąłeś ale napisałeś…

• Cytat od Fenrir: „Albo masz pusty łeb, albo paranoję na punkcie dexa i silvera. W obu przypadkach powinieneś odstawić OGame i udać się do specjalisty, bo normalny człowiek nie wspomina o jednej/dwóch osobach w praktycznie każdej wypowiedzi. ” ojojojojojoj mówi to gość co widzi smoki i pisze o nich opowiadania chcesz może jakiegoś lekarza polecić? Chociaż patrząc na ciebie to trafiasz na samych konowałów ty tak masz od zawsze czy trafiasz na dobry towar? Też zawsze chciałem spotkać na żywo smoka …

• OO a nie mówiłem że bez dexa silver jest bezużyteczny, teraz banksterzy przybili ostatni gwóźdź do jego trumny w sumie silver dla dexa zrobił tyle że raz dwa w ramach podziękowania powinien go postawić na nogi Atakierom gratki jak widać nie liczy się pędzel tylko malarz a obrońcy udanego urlopu

• Hahahaha to się wojak nawojował @figiel82 jednak ptaszki źle ćwierkały, kolejny był smerf Dziwne że sie sojusz jeszcze nie rozleciał przyjemny widok dla oka ale to dobry znak, bo już się baliśmy z monte że jak dex stwierdził że kończy z grą to automatycznie dopływ surowca został odcięty a tu taki psikus [ciach] Mam nadzieję Marku że to nie jest twoje ostatnie słowo i nie bedziesz jak oldy wiecznie nad jednym top świętował zostało jeszcze pare bezużytecznych flot które z pewnością wiesz jak wykor…

• Cytat od .xXx.: „A co ma do tego mechanik. Bo nie rozumiem tego.I skąd mam wiedzieć, czy dany gracz ma coś takiego włączone, lub nie. Mam mu się włamać na konto ? ” Wiesz jak działa debris z obrony? Nieodbudowana obrona idzie na PZ. Prosty przykład posiadasz 1k wyrzutni rakiet bez mechanika, ktoś ci wlatuje i idealnie odbudowuje ci się 70% obrony (700 wyrzutni) a więc 30% z 300 wyrzutni idzie na PZ bo tyle się nieodbudowało. Jeżeli masz mechanika, straty są o połowę mniejsze czyli odbudowuje ci …

• Pożegnanie z ogame

Dobrygracz - - DiD Wezn

Bądźmy szczerzy zgubiła cię twoja pewność siebie jak i zerowy poziom oberonu gdzie nikt ci nie mógł "podskoczyć" Wszyscy mieli cie za "boga" bo lampa 24/7 do tego niańczony wiecznie przez kolegów którzy sprawdzali czy czegoś nie zostawiłeś, wydzwaniali albo robili ci akty. W końcu trochę odżyjesz a twój organizm ci podziękuje bo nie wiem jak bardzo trzeba być wycieńczonym żeby kilkanaście budzików/telefonów nie było nas w stanie obudzić. Kluczowe było pierwsze RW na tobie a później poszło z górk…

• Nikogo to już chyba nie dziwi złomek ledwo wrócił z urlopu i takie przywitanie, miejmy nadzieję że nie skończy jak lucky... Jak juz niejednokrotnie pisałem SzO obrońcy a atakierowi miłego przetopu, widzę że zamierza odebrać dziesięciokrotność straconych DT

• A kto tu się podnieca? Ja tam wole kobiety nie wiem jak wy halszka sama pisała żeby się wiecej uśmiechać, szkoda że to nie działa wtedy gdy ktoś z was delikatnie zażartuje Do naSTępnego!