Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 355.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Widzę kara za wloty po 2kk szybko go dopadła teraz przez ciebie dostanie sie sojusznikom xDD gratki uszczypnięcia

• @Ruda proszę o zamknięcie tematu. Od ekipy złomującej: pozdro KNR Dnia 08-07-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dobrygracz [KNR] ________________________________________________ Pancernik 44.536 _________________________________________ Agresor ViZZioN [KNR] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Krystian [SMERFY] ________________________________________________ Mały transporter 19.797 Duży transporter…

• Pozdro KNR Dnia 07-07-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dobrygracz [KNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 40.000 _________________________________________ Obrońca Ozzy [BANKSTER] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 27.500 Gwiazda Śmierci 75 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Dobrygracz [KNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 36.067 ( -3.933 ) __________________…

• Chciałem troszeczkę się wczoraj rozpisać ale jak to mówią po alkoholu za kierownice i do internetów nie siadamy Pan wyżej bardzo ładnie wszystko wyjaśnił, cieszy mnie niezmiernie fakt że są ludzie którzy swoją drogę do mądrości przebyli a nie wegetują na starcie jak co niektórzy Większość została ładnie wytłumaczona ja dodam tylko od siebie jeszcze raz scenariusz: 1. Chari stwierdza, że zezłomuje sobie Absynta w lamerski sposób, 2. Wpada jednak na pomysł, że najpierw wykorzysta Absynta żeby lame…

• Cóż chari... ciągnąłeś dwie sroki za ogon jak widać do czasu. Dwulicowość popłaca tylko u smerfów/oldów Poszedłeś z "genialnym pomysłem" do "odpowiedniej" osoby za co zapłaciłeś Ciekawe czy teraz tobie krystian pośle coś ze swoich puszówek na odbudowe Gratki Absynt za postawę szczerze to nikt nie spodziewał się takiego finału, w sumie nie ma się czego czepiać, sam chari napisał że to gra strategiczna i wszystkie chwyty dozwolone Oj chari chari, sam na siebie bata ukręciłeś. Cytat od halszka: „ja…

• Cytat od Farnah: „Hmm czlowiek wykozystal bledy w grze lorens fakt polecialem i wykorzystalem bledy w grze i co z zwiazku z tym.... Mialem farta ze trafilem w luke przed blokada i szybka reakcje i ryzyko ze zawruci mi flote ale doleciala ale ciebie dupa scicska ze mi sie udalo a nie tobie.... Fakt wtedy padly 3 floty ale ich wogole nie pokazalo i piszcie ile wlezie tickow jak tylko tak potraficie grac.... Kiedy wchodzisz na swoje pusz konta?? Widzisz jak by nie tradzik bys nic nie ugral a teraz …

• Widzę wy jednak to tak na serio bierzecie Jak to jest że dawkowiec, ściąga urlop, rozbija się o wuja I TU JEST WSZYSTKO OK, jeszcze mnie skanowaliście z tego konta w czas powrotu mojej floty jak leciałem na któregoś z was ( zapewne sprawdzić czy poleciałem na 100% czy nie, mądre w chusteczkę) wujo ucieka na urlop a dawkowiec już drugi tydzień po moim tickecie odpoczywa przekreślony? XDD wielcy detektywi od siedmiu boleści. To co chari odwalił na wopiscie to nie będę nawet komentował, niemiecki s…

• Cytat od Loyko: „Czołem, wojnę uważam za dość ciekawą, ” Nie loyko, wojna była mega nudna, jak nie u nas połowa na urlopie to pod koniec u was praktycznie każdy. Do tego te zabawne wloty byle na siłę % zrobić. Proponuję następnym razem minimum 1200% tyle ile jest w ST bo możemy sobie latać po planetach tylko mi powiedzcie czy o to w tym chodzi? Gratulacje wygranej stronie.

• No właśnie czubulus, konto było tyle na urlopie, schodzi z u i nagle ty je trafiasz, może byś to jakoś wytłumaczył hę? Celi ci brakuje że musisz konta skupować jak chari albo krystian? Dzwon i od razu urlop, no nie spodziewałem się tego po tobie, masz natychmiast zaprzestać tego procederu bo inaczej zostaniesz wykluczony z naszego ogejmowego społeczeństwa!!! Trzeci pusz się dzisiaj nie udał co? zapomniało się floty podnieść, oj zawiodłem się zawiodłem...

• Dex jesteś Wielki

Dobrygracz - - DiD Wezn

Zagubiony, jeżeli twoja wiedza opiera się na pierwszym lepszym wyniku z google to ci serdecznie współczuje. Gdybyś się trochę bardziej wysilił to przeczytałbyś całość oraz otworzył resztę stron z google gdzie w każdej następnej znawcy zaznaczają, że cyfra to nie liczba. Ile ty masz lat? Jeżeli studiowałeś i w taki sposób pisałeś swoją pracę dyplomową to n/c. Zawsze trzeba sprawdzić daną informację u różnych źródeł. Czasem nawet w książkach są błędy a ty jako potwierdzenie dajesz randomowy link..…

• Dex jesteś Wielki

Dobrygracz - - DiD Wezn

Nie czaje ogólnie sensu tego tematu. "dex był wielki na oberonie" ludzie tu jest WEZN, dziesiąta liga awansowała do 5 i już nie jest tak kolorowo. Jeszcze gdybyście mieli mniejsze floty od nas to idzie jakoś zrozumieć "porażkę" ale ponad 2x większa przewaga i zostać tak wypunktowanym??! Na oberonie dex był "wielkim graczem" ale co z tego? Trafił topór na kamień Cytat od Safar: „Czy umiał mało ? Nie wydaje mi sie... umiał więcej niż większość klikaczy (kolejkowanie też znał, na oberonie kolejkowa…

• A co nie wiedzieliście że nie można czyichś dostawców ruszać? Byście sie wstydzili!! Dostawca kolegi to jak kobieta, rzecz święta i ruszać nie wolno... Co niektórzy widać że w kolejce po mądrość nie stali najlepiej nie latajmy na nikogo bo ten zna tego a ten tamtego. Gratki starcia

• Dex jesteś Wielki

Dobrygracz - - DiD Wezn

Jak chcesz to ci mogę wkleić całą rozmowę z tamtego dnia ale pewnie będzie zaraz że od początku tego tematu siedziałem i bawiłem się paintem żeby to ładnie wyglądało. W skrócie, chari poleciał bo marek miał minuty(tak mi się wydaje albo liczył że są sztuczne akty) ale odświeżył w robocie i jakoś dał sobie rade. Stwierdził że idzie na urlop bo nie ma czasu na tak częste odświeżanie. Ot cała filozofia no ale jak chcecie... to wam powklejam a dlaczego wtedy ja odpisałem? Marek na fonie, czubek w ro…

• Kompletnie o tym zapomniałem ale jak widać prorocza wiadomość 7de5d695ced53.png Puszcze dzisiaj totka jak nie wrócę do gry to będziecie znali odpowiedź Jeszcze raz gratki!

• Graty obrony, odpisz mi na PW w grze, będę wdzięczny

• Najbardziej w tym wszystkim już nawet nie bawi mnie fakt że krystian dał za konto browara około 1k PLN trunksowi po wyjściu z soja też proponował lekką reką 500 na dzień dobry ale to że sam chciał dexa zezłomować i go wyzywał za to co odwalał ze swoim spaniem oraz zostawianiem floty a teraz dex dostaje konto i tak jak kiedyś farmi dniami i nocami surowce z szaraków dla krystiana na odbudowe XDDDDDDD krystyna zamiast już nawet siąść na starym koncie puszkina gdzie było 40kkk floty I POKAZAĆ SKILL…

• Minute przed cynkiem włączyłem u dobrze że Maszek był pod ręką bo by się jeszcze zmarnowało Swoją drogą wreszcie normalne RW do wojny Gratki a obrońcy SzO żeby atakier miał po co skanować Kolorowych!

• Cytat od unkas: „Biorąc pod uwagę jaką Prezes flota dysponuje porobił was jak dzieci i ośmieszył po całości. Tyle floty podrywanej zawracanej, czyszczących ataków oraz GS jakie spadły to nigdy złom z mojej skromenj floty nie wróci paliwa jakie było na to wydane plus te wszystkie straty. Prezes chylę czoła przed tą całą akcją co z nimi zrobiłeś:):) ” Tak porobieni to możemy być cały czas mi to odpowiada XDD po podliczeniu wyszedł przyzwoity zysk ale pewnie mamy inny kalkulator matmę zostaw tym co…

• Cytat od Farnah: „Hmm zycie ale to nie marek siedzial tylko czubus wiec jemu gratulacje sie naleza tak knr gra jeden w dzien siedzi 2 w nocy ale masz racje mamo zlamilem ale to tylko cyferki i tak rozawam juz konczyc gre na tym serwerze.... Pozdr i powodzenia w wojnie zycze nam i wam ” Masz dzbanie ale ty i tak swoje wiesz lepiej, taaaa co godzine sie zmienia warta pilnujemy kont czubka i marka jak oka w głowie i wlasnie dlatego marek nie raz na forum wylądował XDDDDD 8b6f91e48445d.png

• Podobnie było w przypadku banksterów, teraz prezes bedzie musiał pomóc w odbudowie koledze długo na odwet nie trzeba było czekać Dzięki za zapke i graty Marku akcji Pozdro KNR! i dla krzykaczy bez których fora byłby nudne