Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 355.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od dexPL: „Największy błąd popełnili tutaj sojusznicy czubka - a nie atakujący. Poszły lotki w układ (podobno) - ale flota się nie ruszyła. I to okazało się błędem - bo dali się wyprzedzić Smerfom - a kto pierwszy ten więcej zyska. Gdyby flotę zezłomowały knury to straty by były niewielkie - max 40kkk. A tak - mimo podebranego złomu, wynik to -180kkk. A więc zysk z tej akcji (w ujęciu sojuszowym) jest wielokrotnie większy niż wskazuje na to ogotcha. I wielkie gratulacje za podjęcie ryzyka.…
-
Rok grania na uni Wezn topowych flot i jedyny duży ACS na głębokiej przestrzeni xD(ciach!) wiedzieliście że ta flota nie może uciec a i tak daliście sobie ukraść 47kkk złomu, jestem pod wrażeniem Moderator mntek:Upominam za flood
-
Leon czy nie czas na zmiane nicku? Chyba że zawodowiec ma się odnosić do stopnia lamienia... Co do agresora z jednej strony gratki a z drugiej to takie smutne że po tylu latach grania nie masz jednego normalnego znajomego który by ci wytłumaczył jak się wstawia RW. Nie wszyscy wszystko muszą ogarniać i ja to czaje ale żeby do tej pory żaden ze znajomych ci nie pomógł?
-
Cytat od cichah2o: „Rynek będzie niedostępny dla koordynatów będących celem ataku na 10 minut przed dolotem na speed 1 może i ma to sens, ale na wyższym już nie, lot na quantum trwa ok 6 minut, w us jeszcze mniej, po zmianach będzie to ok 4 minut, a to zdecydowanie mniej niż te 10 minut - powinno być, że na mniej niż 1/3 czasu lotu nie można skorzystać z rynku. np: magazynuję surkę w badaniu i budynkach do tego robię zwózkę z wydobycia - uzbierałem sumę taką, że brakuje mi ładowności - chcę coś …
-
Cytat od Razer: „Aczkolwiek jestem dumny z tego ile wytrzymałem i ile łącznie razem deuteru przepaliliście W pewnej chwili nawet starało się trafić te DT i inne mięsko z 7 osób, z prawa do lewa, od KNR po OLD przez Banksterów ” Taaaa... całe uni polowało na taką flotę, bo jest czym się dzielić... nie przesadzajmy... pamietam jak specjalnie pod skany flote teleportowałeś widać raz dwa cie ktoś ustawił atakierowi gratki, a obrońcy no cóż... niech poświęci się supportowi, zobaczymy jaki z niego ope…
-
Pewnie, że konto nasze, jak poszedłem na urlop to założyłem takich 20 żeby móc was w taki sposób łapać nie oszukujmy się, połowa kont z Wezn należy do KNR, kolejne 40% do krystiana a 10% do banksterów obrońcy jak to pisał klasyk "nie umisz to nie lataj" a agresorowi dzięki za zapke do zabawy, jestem do dyspozycji i lepszego kalkulatora abyśmy następnym razem wszystko trafili tak jak trzeba
-
To w końcu dex skończył grę czy nie, bo jak nie to wracam do gry Gratki vizz, jak już mówiłeś top1 w straconych militarnych będzie ciężkie do pobicia Obrońcy SzO SzO SzO i jeszcze raz dobranoc !! Oby tak dalej! dex, skasował ci sie oldboy, założysz nowe konto pod pusze? obiecujemy że nie zgłosimy, tylko graj tak jak kiedyś
-
Starcie w 100% Vizziona nie poleciał bo spalił TP a nigdy nie wiadomo ile nieodebrany fs postoi obrońcy serdeczne SzO, nic do niego nie mamy, wypadło coś w realu a trzeba mieć priorytety Pozdro KNR Dnia 29-08-2019 17:28:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dobrygracz [KNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 300.000 Pancernik 120.000 _________________________________________ Obrońca Anubis [KOP] ________________________________________________ Mały transp…
-
Hmmmm teraz sam nie wiem czy dex gra na tym koncie czy konto poszło do soja żeby pchać innych i ktoś się po prostu zapomniał. Teraz pewnie wróci do wcześniejszej strategii czyli zwózki z planet od razu do sojuszników przynajmniej fsów nie będzie trzeba pilnować Czubek jak tak dalej pójdzie niebawem będziesz naszym nowym top1 , mam nadzieje że nie skończysz jak poprzednik Gratki ty już wiesz na co przetapiać
-
Cytat od Safar: „czekam na te zmiany, faktycznie spekulacje były że statki itp byłem zadowolony, teraz już sam nie wiem ;/ ” Również mam mieszane uczucia ale moje wątpliwości zostaną rozwiane jak otrzymamy więcej info. Ostatni statek będzie zwiększał szybkość floty tylko o ILE bo jeżeli o kilka procent (delikatnie odczuwalne, akceptowalne, kosmetyka) czy kilkanaście-kilkadziesiąt i lot w układzie na speedzie x6 będzie żartem? Jak na tyle lat pracy no to ekhm... każdy po swojemu oceni. Nie prości…
-
Cytat od ciap: „Tam był jakiś link, wrzuciłam to w translatora ” Cytat od Elkanen: „Skoro na UK potrafia zapisac dwa proste zdania w regulamine i stosowac te zapisy w praktyce to jaki problem maja w tej samej kwestii Polacy? ” Może nie znają angielskiego i nie wiedzą jak ten rozszerzony zapis przetłumaczyć
-
@gardze wami Banalna sytuacja: dwóch agresorów skanuje kogoś co sekundę bo nie wiedzą czyja flota stoi na moonie i szykują się na wyliczanie zatrzymaj. Rzadko kiedy ale zdarzy się że flota zostanie zablokowana i nigdzie nie może się ruszyć. W naszym przypadku stoi flota obrońcy a on z puszczeniem fsa trochę czeka bo wie, że jak napisze supportowi iż był bug i nie był w stanie podnieś floty to agresorzy mogą zostać ukarani. W jaki sposób sprawdzisz czy obrońca mógł poderwać flotę skoro GO nie ma …
-
Art pisał, że czeka na pomysły, nie było nigdzie informacji (a może przeoczyłem?), że nie mogą być to zmiany techniczne. Zmiana regulaminu nic nie da, przerwy między skanami - traci agresor, brak zmiany - nic nie jest jasne, tylko obrońca wie jaka jest prawda i czy rzeczywiście był zablokowany a GO co ma zrobić? jeszcze trochę to strach będzie kogokolwiek skanować bo zaraz pokrzyczy "bugusing" nie mogłem podnieść floty przez 5 sekund a powinienem móc zawsze! zbanować ich! Mówisz że grasz w ogame…
-
Cytat od Yossar: „2. Nie można zrobic tak, zeby nie było rw po wykryciu sond szpiegowskich bo raz ze czasem sie specjalnie tak leci flotą bojową, dwa pz powstaje tylko jak jest rw. 3. Szczegółowy regulamin jaknajbardziej rozjaśni sprawę na mniej niz 6 sek do ataku. Zostaje problem lagowania wczesniej, ale to tez w rwgulamininie z . org jest wyjasnione: sondy sluza do pozyskiwania info. Czyli walenie skanow z czestotliwoscia uniemozliwiajaca ich przeanalizowanie powinno byc traktowane jak lagowan…
-
Nie zawsze dochodzi do przechwycenia sond, wszystko zostaje po staremu, sondami farmisz wysyłając je na "atakuj" a nie "szpieguj" i w tym wypadku normalnie powstaje RW. Więc jeżeli kilka osób po zmianie mechaniki (jeżeli takowa będzie) wyśle sondy szpiegowskie z misją "atakuj" a nie szpieguj to wtedy wiadomo, że chcą doprowadzić do blokady floty i w tym wypadku nikt nie musi główkować "a o co chodziło atakującym". Mowa tutaj tylko i wyłącznie o zmianie mechaniki przechwytywania sond.
-
Cytat od nowynick: „Słuchajcie, zapominacie że Nadchodzi nowe... Może nasz problem zostanie niedługo automatycznie rozwiązany ” Historia pokazuje, że jak "nadchodzi nowe" to nadchodzą blokady ataków na kilka dni Założyłem konto na podróbie Ogame no i się niesamowicie zdziwiłem, skanuje gracza bez obrony jak i floty a tu ku mojemu zdziwieniu pokazuje się informacja : 8063baff2d83b.png więc jak widać można... pz powstaje normalnie, ja nie otrzymuję rw. Boje się, że pod tym względem podróbka jest l…