Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 54.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam, kolega obrońca 4 dni temu połaszczył się na 780k surki, która stalą sobie na moonie bo nie miałem już jak zwieźć, a nie chciałem zęby magazyny na planecie się przepełniły, sądziłem, że nikt tego nie weźmie ale jak widać sępy przyleciały, postanowiłem sobie, że odbiorę co moje z nawiązka, plan uważam za delikatnie wykonany. Pozdrawiam Zmory i wszystkich z którymi nawijam na priv Złom zebrany bez 5kk. Dnia 21-03-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor vengje [Zmory] __…
-
Witam, locik troche z falstartem, najpierw puscilem, potem sie zorientowalem, ze kolega wciaz aktywny na jednej z kolonii, Redi z aktywka kilka ukladow od celu dodatkowo dodawal niepewnosci co do powodzenia misji ale siadlo pozdro Dnia 01-03-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor vengje [Zmory] ________________________________________________ Okręt wojenny 11.000 Pancernik 10.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Consul Navi [GTS] _______________…
-
Witam. Przypadkowy skan a la Arkturus, już powieki do połowy opadały, szczerze mówiąc nawet nie sadziłem ze coś znajdę.. a tu proszę jaki kąsek Pozdrawiam sojusz, buddy oraz wytrwałych. Obrońcy SzO pomimo zapodanego urlopiku, trzymaj się stary! Dnia 13-12-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor vengje [Zmory] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.000 Pancernik 4.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Star Lord [D…
-
Dnia 01-12-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor vengje [DELETE] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Krążownik 10.000 Sonda szpiegowska 4 _________________________________________ Obrońca Hawajski Rekin [SSGUN] ________________________________________________ Mały transporter 540 Duży transporter 1.547 Lekki myśliwiec 3.743 Krążownik 473 Okręt wojenny 354 Recykler 515 Sonda szpiegowska 60 Niszczyciel 256 Pancernik 524 Wyrzutnia rakiet …
-
lifer [MNS] vs. ksiegowy ~ 669.57% && lifer [MNS] vs. ksiegowy ~ 684.05%
vengje - - Starcia Cosmos
PostGraj dla zabawy nie dla wynikow i zobaczysz ile frajdy moze Ci to przyniesc, glowa do gory ksiegowy!