Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 930.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Malutki kraj, którego godło przedstawia wojownika z kłem dzika i liśćmi sagowca:>
-
Dżibuti?
-
rosja?
-
Ale żeście sobie uzbdurali zrobić ze mnie faceta Niestety niektórzy nie powinni mieć dostepu do tej gry - byłoby mniej płaczu i lamentu... Zoonk- zgadzam sie w 100% Cezar - taa bo na normalnych uniach nim ktoś sie zorientuje ze komuś coś stoi na bfsie i nim doleci z atakiem to obrońca sie już 10 razy zaloguje
-
Obrońca powinien paść już dawno temu, ale szczęście mu sprzyjało (albo coś?) i loty kończyły się logowaniem obrońcy Co się w nocy stało, tego nie wiem - może usnął. może zabalował, a może się po prostu poddał. Ja przynajmniej się najadłam Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych oraz buziak dla ukochanego Obrońcy życzę Dnia 04-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [MAFIA] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.561 Pancernik 19.605 Le…
-
event którego nie ma
Postnie wiem czy każdy dostał wiadomość nt eventu o licytatorze otwartym caly dzień:> screenshot.sh/oAiN9k1ACW7AU ale go nie było ani 3.12 ani dzisiaj 4,12
-
Tak
-
niee
-
Harry Potter
PostSyriusz Black?
-
Kraj który mimo tego iż nie był zwycięzcą pewnego muzycznego konkursu, a w którym to zwycięzca jest organizatorem kolejnej edycji, był jego organizatorem czterokrotnie
-
to pochwal się jakąż to masz tą flotę Twoją hm? 30K DT? może z 50 a może i 100k ale te DT nie spalą nawet na 100% przez 4 gale tyle dexu co spora flota na 10% i to w układzie... i druga sprawa nie mówiłam, że ktoś nie ma deuteru na FS ale jest mu go SZKODA na ciągłe fsy jesli na skany ma pare godzin dziennie i jeszcze w ciągu których nie znajdzie nic by zarobić na flotę
-
Hiszpania!
-
Najczęsciej najwięcej do powiedzienia mają ci, którzy z danego tematu są zieloni jak trawa na wiosnę
-
Cytat od john malkowitz007: „1. Przez 24h po zejściu z urlopu, teleportery i falangi są nieaktywne. Bardzo dobra propozycja ” Ktoś tu chyba gra wyłącznie eko i w dodatku wsio surkę ładuje w obronę Cytat od john malkowitz007: „czytaj ze zrozumieniem zastanow sie i potem pisz ,a po napisaniu przeczytaj nim wyslesz ” TAK! Dokładnie to samo powinieneś zrobić pisząc tego posta, a dodatkowo puknąć się w łeb i jeszcze raz przemyśleć to co napisałeś A może po prostu w pewnym momencie FSy są na tyle drog…
-
Harry Potter
Postdokładnie