Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 601-620 z 930.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Finezja, zgadł już Vincent Valentine, ale jeśli masz chęć to proszę zadawaj zagadkę
-
Cytat od Zoonk: „Zmiana ilości wysyłanych sond powoduje odwrócenie sortowania planet. Tak samo zmiana nicku i zmiana hasła. Nie wiem czy zmiana innych opcji w 'ustawieniach' też to powoduje. ” Zgłaszałam to już 25 października Cytat od Avinashi: „Mając ustawione sortowanie planet wg współrzędnych [w górę], w momencie wejścia w ustawieniach i kliknięcia UŻYJ USTAWIEŃ, automatycznie zmienia kierunek sortowania planet w dół. Dzieje się tak, ponieważ w momencie przeładowania strony poprzez zapisanie…
-
Długi, bo to nie moje ST? Ja jak zwykle mam wszędzie daleko więc recami mogę tylko wspomóc piękniego starcia! %% i zysk robi wrażenie, ale może w końcu i ja się załapię na jakiś lot?
-
Harry Potter
Postsowa Rona Świstoświnka?
-
Winter is Coming [WINTER] 23 267,39% vs. 50 015,32% Mafia Sycylijska [MAFIA] Zakończona
Avinashi - - Wojny Libra
PostAvinashi [MAFIA] vs. Malack [WINTER] ~ 741.22% Dnia 24-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 3.333 _________________________________________ Obrońca Malack [WINTER] ________________________________________________ Mały transporter 854 Krążownik 999 Recykler 300 Pancernik 1.000 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Avinashi [MAFIA] _______________________________________…
-
Maroko;)
-
Górzysty kraj w północno-zachodniej Afryce. Latem temperatura sięga nawet 50 stopni C
-
Naddniestrze
-
Kambodża:>
-
Tajlandia?
-
Witamy! Mam zaszczyt przedstawić TOP1 ACS w wykonaniu RMN i MAFII Generalnie to Starrk powinien spaść już dawno temu, ponieważ czuł się tak pewny siebie, że latał z planety Niestety zawsze było za mało mocy tam gdzie latał, a i sojuszników miał sporo wkoło siebie lub też latał na odludziu. Dzisiaj poleciał akurat tam gdzie było sporo zainteresowanych jego gąskami, a sojuszników mało. Starrkowi i Kefiemu życzymy Cytat od Technik: „Dzięki za wspólny lot i zaufanie ” Cytat od Blokers: „podziekowani…
-
Taki handelek to ja rozumiem Obrońca zebrał 20kk z pz - niech ma na odbudowę Z pozdrowieniami dla sojuszników i znajomych, a z osobna dla Patryka, Daniela i Misia PS. Bez wykłócania mi się tutaj proszę... Dnia 15-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [MAFIA] ________________________________________________ Mały transporter 25.000 Lekki myśliwiec 222.222 Krążownik 55 _________________________________________ Obrońca kristof _____________________________________…
-
taaaa
-
Kraj, którego armia składa się z kilkunastu ochotników, a pozostali mężczyźni traktowani są jako rezerwiści. Zaś obrona tego państwa należy do dwóch innych
-
Nikt nie zgaduje? Bośnia i Hercegowina
-
Arabia Saudyjska
-
Nooo w końcu Ja to już może nie zadaje pytań