Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Magiczne mnożenie surowców się ukróciło. A co do pushu, to nie jest to kwestia techniczna, tylko kwestia Zasad Gry, względnie ich interpretacji. Nie ukrywam, że chciałbym, żeby Team dokładnie opisał, co można, czego nie można. Przykładowe pytania: 1. Czy wobec aktualnych zasad rynkowych sieci kont (wspomagających konto główne poprzez sprzedawanie tanich surowców) nadal są legalne? 2. Czy mogę kupować deuter taniej niż za 1:1,5:2,5 od kont słabszych punktowo? 3. Czy mogę handlować przez rynek na …
-
Też pisałem o tym błędzie, reakcji generalnie nie było. Temat został zgłoszony wyżej wczoraj. Aduch i justvroum zgłaszali błąd i zdecydowali się na pokazanie skali możliwości, czego ja z powodu braku floty zrobić nie mogłem (nie wpadłem też na to, że błąd zakresu tolerancji dotyczy też statków). Mimo wszystko znaleziony błąd też wykorzystałem, choć z ticketem (na który zresztą nie dostałem odpowiedzi) i na znacznie większą skalę. Proszę o równe traktowanie graczy - skoro oni, pomimo zgłoszenia b…
-
Cytat od pl1: „widzisz jak gralem wystawielm autozapytanie o kupno po 1.5; 1 kris dex za 100 dexu a raczerj 90 dexu zaplacilem 181 krisu . tolerancja w przedziale 25 . nie narzekam tylko informuje sprobojemy nastepnym razem tolerancje w przedziale 1 % w tedy powinno byc si w mojej opini ” To jest dziwne. Wystawiałem autozapytania kilkakrotnie i zawsze zabierało mi tyle, ile chciałem zapłacić. Kurs przystosowywał się do mnie, nie do sprzedającego. Po odpowiedziach kontrahenta widzę, że kurs przys…
-
Cytat od buleon: „Ściągnęło mi z planet 54, 51, 30 i 150 kk kryształu, czyli tyle, ile chciałem zapłacić. ” Poprosiłem kontrahenta o informację, ile doleciało. Handel został ukończony. Sprzedano: 100.000.000 Deuter Na planecie 14-5 [3:14:5] otrzymano 167.400.000 Kryształ. Opłata rynkowa: 12.600.000 Kryształ Handel został ukończony. Sprzedano: 20.000.000 Deuter Na planecie 14-5 [3:14:5] otrzymano 33.480.000 Kryształ. Opłata rynkowa: 2.520.000 Kryształ Handel został ukończony. Sprzedano: 34.000.00…
-
Chciałem kupić na rynku trochę deuteru po nowym minimalu, czyli 1:1,5 za kryształ. Stworzyłem autozapytanie. Tolerancja 25 %, ilości odpowiednio 36, 34, 20 i 100 kk deuteru. Ściągnęło mi z planet 54, 51, 30 i 150 kk kryształu, czyli tyle, ile chciałem zapłacić. Flota handlowa leci od gracza, który wystawił ofertę na deuter w cenie 1:1,8. Skoro ktoś wystawił ofertę sztywną (tak myślę, bo auto-ofert nie widać chyba z poziomu rynku, chyba że coś się zmieniło w tej kwestii), to dostosować się powinn…
-
Rynek - bug czy nie?
PostMuniek ma rację, choć chodzi tu raczej o autozapytania.
-
Wiedźmiński
PostPoprawnie. Zejdź z bana i zadaj
-
Cytat od @Piciu: „Większosc graczy woli zeby konta rozwijano w sposób wynikający z tradycyjnej mechaniki gry: wydobycie własne, złomowanie, farmienie, handel (ten tradycyjny sprzed wprowadzenia handlarza). Opor budzą możliwości "handlowego" rozwiniecia konta, przerzucania flot miedzy kontami bez walki itd. ” Jest to nieźle związane z premium. Gracze wyśmiewają tych, którzy ładują sporo antymaterii na starcie, hejtują handel z wykorzystaniem najpierw antyhandlarza, teraz rynku, antyobrona i antyr…
-
Wiedźmiński
PostCahira aż tak poważnie?
-
Wiedźmiński
PostKogo poważnie zranił Geralt podczas przewrotu na Thanedd?
-
Wiedźmiński
PostVilgefortz z Roggeveen.
-
Gra o Tron
PostŻona piekarza zdaje się.
-
Cytat od FlyMeToTheMoon: „Ale wy jesteście łomni... Gracze zawsze sie pushowali. Farmili swoje konta lub złomowali floty. Teraz jedynie mają wygodniej i boli was to, że rzuca się to w oczy. Tak jakbyście nie wiedzieli, że zawsze był push. A to czy robią to przy pomocy rynku czy złomu kupionych kont, jaka to róznica? Czego oczy nie widzą, tego nie żal, a was ściska żal, bo oczy widzą ” To nie jest ta kwestia, że oczy widzą. Tutaj wszyscy wiedzą, że Team nie ma narzędzi do wykrycia choćby ustawki.…
-
Cytat od Avinashi: „@buleon ale mnie chodzi o fakt, ze teraz gdy podniesiony został przelicznik mówisz, że (dopiero) teraz handel ma jakieś ograniczone widełki (co jest bez sensu, bo handel zawsze - poza jakimś dzikim okresem przez widełek handlu- miał widełki). O fakt, że teraz nagle wg Ciebie 1j D warta jest od do - i sprzedający deuter po minimalu nic nie traci. Przecież wtedy też sprzedjący po minimalu nic nie tracił czyż nie? Przecież nie oddawał tego dexu za darmo. Sprzedawał za COŚ co tam…
-
Cytat od Avinashi: „Serio? Teraz to handel jest ograniczony widełkami bo przeliczniki są od 2,5-1,5-1 do 3-2-1???? Serio?? Teraz nikt nie traci bo jest podniesiony minimal?? Przecież wcześniej też był handel ograniczony przelicznikami. było od 2-1-1 do 3-2-1. To nie jest ograniczenie?? Wcześniej też nikt nie mógł tracić idąc tymże teraźniejszym tokiem rozumowania. Gdy twardo walczyłeś o podniesienie minimalnych przeliczników handlu, prowadząc typowe deuterówki i sprzedając dex po minimalym, to j…
-
Cytat od exRising: „Regulamin tworzy Team danego projektu, i jak widzisz regulamin dotyczy wymiany bezposredniej miedzy kontami, a nie rynku. Potwierdza to CoMa, potwierdza to GA, kto jeszcze ma to samo napisac zebys przestal tworzyc swoje herezje i przyjal to do wiadomosci? ” Generalnie się z Tobą zgadzam, Rising, ale przed handlową niedzielą było podobnie. Wtedy legalne było złomowanie flot na deuter sprzedawany po 1:1 itd. Art powyżej też pisał, że jest świadom nadużyć. Nadużyć, podkreślę. I …
-
To nie jest teoria spiskowa. Po prostu edgar oddał konto, które pewnie miało wrócić kiedyś (razem z edgarem) do Sprite. W momencie starcia konto w Sprite od długiego czasu nie było, a Scofield widząc zysk doraźny przedłożył go nad zysk niepewny i odległy w czasie A że zawieranie jakichkolwiek umów z ciap koczy się draką, to wie chyba całe OGame.pl, więc nic dziwnego się tutaj nie wydarzyło.