Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 95.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dnia 29-01-2019 14:48:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marshal [LUMP] ________________________________________________ Krążownik 6.430 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca DBZ [ZBOK_MNS] ________________________________________________ Mały transporter 27 Duży transporter 39 Lekki myśliwiec 395 Recykler 9 Satelita słoneczny 220 Lekkie działo laserowe 255 Wyrzutnia plazmy 5 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bit…
-
Nie był to żaden push Wysłałem fsa w południe, nie pamietam i już pewnie się nie dowiem, czy puściłem na nieodpowiednią godzinę i go nie odebrałem, czy może odebrałem i próbowałem wysłać ale coś nie wyszło. W każdym razie jak widać, każdego można trafić, jeden błąd, a raczej kieliszek za dużo i nie wiem co się stało Cóż, pierwszy złom od czasów Mizar. Co do atakujących: showtime - można gratulować, ale pewnie niedługo i tak wyczyści czyjeś rekiny od wewnątrz jak to zwykle bywa tabletka aka largo…
-
Cytat od wakat: „Udało mi się zdobyć dane jeszcze dnia dzisiejszego, zanim wszyscy na dobre zajeli się przygotowani do Wigilii. Logi z gry potwierdzają przedstawioną przez Was wersję wydarzeń - pierwszy do pz powstałych z prób niszczeń oraz z rw dotarł gracz Yodeu, następnie resztę wyzbierał gracz unavitoddam. W związku z powyższym przed rw na orbicie leżało 80 093 600 surowców. Gracz Yodeu zebrał zatem 80 093 600 złomu powstałego wskutek prób niszczeń oraz 239 906 400 złomu powstałego w wyniku …
-
Cytat od Sierota: „A może pomyślmy z jakim zamiarem yodeu posłał recki ? Czy jego pierwotnym zamyslem byla flota która unavit zostawił czy może liczył że ktoś będzie podstawial się pod Gs i trafi podstawkę i pozbiera złom z GS. Z drugiej strony mógł cofnąć pozostałe Gs .... OGame to gra błędów. Dziś o jeden za dużo było po stronie agresora. Choć zrobił top 1 solo. ST a wojny liczą się inaczej i to wiemy. Tyle, gratuluję yodeu top 1 a unavitowi wykorzystania sytuacji. Ps. Chciałbym takie nadużyci…
-
Cytat od wakat: „Udało mi się zdobyć dane jeszcze dnia dzisiejszego, zanim wszyscy na dobre zajeli się przygotowani do Wigilii. Logi z gry potwierdzają przedstawioną przez Was wersję wydarzeń - pierwszy do pz powstałych z prób niszczeń oraz z rw dotarł gracz Yodeu, następnie resztę wyzbierał gracz unavitoddam. W związku z powyższym przed rw na orbicie leżało 80 093 600 surowców. Gracz Yodeu zebrał zatem 80 093 600 złomu powstałego wskutek prób niszczeń oraz 239 906 400 złomu powstałego w wyniku …
-
Cytat od mismalinowy: „Nic wam nie musi wyjasniac wszystko macie w regulaminie nauczcie sie tylko czytac ze zrozumieniem. ” przytocz więc punkt/punkty mówiące o szczątkach, które leżą przed głównym starciem i powstały w wyniku starć nie liczących się do wojny. Czekam.
-
Cytat od unavit: „Cytat od Marshal C: „Cytat od Gethauz: „Może niech Yodeau wejdzie i napisze, że on zbierał pz ze starcia a z gs zostawił unavitowi To co kolega z soja rozbije się sekundę przed i powie unavit, rw moje bo tamtem złom to z innego nobka Graty dla obu stron za fajną wojnę ” no no tak też można pokombinować a tak na poważnie to odwracamy sytuację -> unavit leci zezlomować kogoś -> przed wlotem rozbijamy o obrońcę 100kk sond -> unavit wlatuje, zlomuję obrońcę -> wg jego rozumowania z…
-
Cytat od Gethauz: „Może niech Yodeau wejdzie i napisze, że on zbierał pz ze starcia a z gs zostawił unavitowi To co kolega z soja rozbije się sekundę przed i powie unavit, rw moje bo tamtem złom to z innego nobka Graty dla obu stron za fajną wojnę ” no no tak też można pokombinować a tak na poważnie to odwracamy sytuację -> unavit leci zezlomować kogoś -> przed wlotem rozbijamy o obrońcę 100kk sond -> unavit wlatuje, zlomuję obrońcę -> wg jego rozumowania zbiera złom z sond -> reszta trafia do o…
-
Cytat od unavit: „Cytat od Marshal C: „Cytat od wishmaster: „Heheh ładnie, ladnie. Hehe @unavit ma racje moim zdaniem. Niszczenie to osobne starcia. Wiec rw z niszczenia jest dla agresora. Dla niego na plus jest również zebrany z gsow złom. Reszta dla MNS. Bawcie się dalej ” gsy nie łapią progu do wojny więc o czym Ty mówisz? ” Dokładnie tak samo jak gsy nie licza sie w tym starciu tak samo zlom z nich nie bierzemy pod uwage, no logiczne chyba?Dlatego od tego co Yodeu zebral trzeba odjąć 72kk su…
-
Cytat od wishmaster: „Heheh ładnie, ladnie. Hehe @unavit ma racje moim zdaniem. Niszczenie to osobne starcia. Wiec rw z niszczenia jest dla agresora. Dla niego na plus jest również zebrany z gsow złom. Reszta dla MNS. Bawcie się dalej ” gsy nie łapią progu do wojny więc o czym Ty mówisz?
-
Cytat od Riverine: „Cóż, już widzę te wiadomości w MNS "haha, wygramy wojne bo jego recki będą zbierać złom z gsów a nie mojej floty". Nie zapomnijcie włączyć urlopów jak się pojawi kolejny temat w tym dziale Niech @wakat decyduje, wszystko zostało powiedziane:) Jak wygracie to graty, tylko w sumie nie wiem czego Latania po transportach do ekowców czy mistrzowskiego skilla interpretacji regulaminu?:) ” to nie ma co intepretować bo nie ma o tym wzmianki w tej sytuacji bym powiedział raczej dodani…
-
Cytat od unavit: „Moja pierwsza zbiorka gdzie juz brakuje zlomu Raport zbioru z PZ na [3:168:5]. 23.12.2018 08:29:05 Od: Flota (10000) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 200.000.000. Na polu zniszczeń [3:168:5] znajduje się 560.377.600 jednostek metalu i 199.297.600 jednostek kryształu. Flota odzyskała 100.000.000 jednostek metalu i 100.000.000 jednostek kryształu Wiec logiczne ze Yodeu zebral zlom z gsow, ktore nie licza sie w tej bitwie. Wiec jeśli odejmie od bilansu 72kk albo doda do str…
-
Cytat od wierzba37: „Cytat od Marshal C: „idąc twoim tokiem rozumowania można również założyć, że ty wywiosłowałeś zlom z GS, a nie jodla ” No i tak mogło być dlatego wszystkie API ze zbiórek będą potrzebne zeby to opanować @wakat spokojnych świąt ” takie rozumowanie jest bez sensu. A co w sytuacji jakby od wczoraj lezalo tam 100kk zlomu? To co wtedy? Wg was jodla zebrałby ten leżący złom czy ze starcia?
-
Cytat od wierzba37: „No panowie chyba nie do końca ” a niby dlaczego ?
-
Vibovit koczkodan zrobiony jak mały kazio główny szczekacz sam przegrał wojnę
-
Cytat od Hefi: „Gratuluje obroncy,. Nie interesujcie sie zbytnio co robie z kontami i dlaczego. Gram jak umiem i tyle ile moge. widzicie tylko oddam. nigdy nie widzicie zniszczonych pkt militarnych i mojej pozycji w grze. Za to starcie odpowiadam ja. Nie pyklo. Chyba sie jeszcze nie otrząsnalem po zlomie. Moja wina i moje konsekwence. Jestem noobem ok. ale to ja gram po zlomie i mam 38 miejsce bez anty. Sprubujcie sobie tak pograc. ” no z tym anty to troche przesadzileś
-
Cytat od riidic: „Cytat od Marshal C: „Cytat od riidic: „nie gz, daj cala rozmowe a nie tylko to co sobie wyciales a czy bede gral tydzien/dwa czy dzien to nie wasz interes ” czytaj ze zrozumieniem. Ja tylko to wstawiłem więc sam daj bo ja jej nie mam ” to popros kolege - albo sie daje cala rozmowe albo nic ” Proszę bardzo. i co tu jest nie tak? - Director Explorer 18.12.2018 15:44:02 amatorzy - RidicPrime 18.12.2018 15:46:44 Racja. Postawienie anty obrony to jest prawdziwy ogar - Director Explo…