Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 274.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Witam Dałem ciała na całego ,zły jestem na siebie bo wiedziałem ,że zbliża się akcja . Wczoraj miałem przesłać flotki do innej gali ,ale stwierdziłem ,że zrobię to jutro Cóż już nie muszę:) graty dla agresorów sobie tradycyjne SZO Pozdrawiam ja:)

• Pole zniszczeń > 40 %

Mirmir - - DiD U68

Cytat od edes: „Dokładnie powtórzyć głosowanie tylko z dwiema opcjami 40 i 60% ” Tak jest powtórzyć głosowanie , aż wynik będzie satysfakcjonujący Najlepiej dać opcję 60% i nic więcej W ostatnim głosowaniu brało udział 1200 osób 40%- 700 osób 60%-300 osób 70%-200 osób Dostaniecie takie cóś i co Wam to da ,choć faktycznie nie wiem co to za tajemnica ,jedyne co mi przychodzi do głowy że pewnie summa summarum głosy oddało ze 200 osób a reszta miała to w czterech literach. Pozdrawiam ja:)

• Pole zniszczeń > 40 %

Mirmir - - DiD U68

Cytat od GiErOj: „kazdy od Nas i nasze multi glosowaly na 70% , wiec widac ktos ma wiecej kont ” Widać się nie dogadaliście wy głosowaliście na 70% cały inny sojusz głosował na 60% a górnicy głosowali na 40%

• Pole zniszczeń > 40 %

Mirmir - - DiD U68

Cytat od Bunny: „pewnie Ciapek ze swoimi multi będzie mieć 80% głosów na zostawienie pz 30% powodzenia ” też za tym trzymam kciuki:) nie dość ,że nie zwiększą to jeszcze zmniejszą HURRA:) ale jak większość wybierze 60% to cóż trudno ,pogodzimy się z tym Pozdrawiam ja:)

• Cytat od Devastator: „Kto powiedział że klasy muszą być równe, nikt tego nie gwarantował, jak jakaś klasa nam nie odpowiada bo jest za słaba to gramy to lepszą nikt nikomu nie zabrania być flociarzem i expedytorem jednocześnie do ch.. Karmazyna. Boli co niektórych że floty rosną ze zwykłego siedzenia na stołku i pierdzenia, teraz gra ufs wiąże się tylko z odstawaniem od czołówki kolejna bolączka i zał dvpy, nie liczyłbym na wyrównanie klas trzeba przyjąć co jest i tyle. ” Fajnie jakby klasy choc…

• Pole zniszczeń > 40 %

Mirmir - - DiD U68

Cytat od edes: „Jak będzie 30% głosów na 60%pz i 30% na 70%pz to 40% pz wygra? ” Tak:)

• Pole zniszczeń > 40 %

Mirmir - - DiD U68

Cytat od Selene: „A skąd ta pewność? ” Sobie zadajesz to pytanie,to Ty pisałaś ,że wcześniej czy później czeka nas fuzja a przy niej podniesienie pz-ta. Całkiem możliwe ,że nas to czeka ale tak jak sama pytałaś -skąd ta pewność.

• Pole zniszczeń > 40 %

Mirmir - - DiD U68

Cytat od aduch: „Tak btw odnośnie tego, że ekonomowie nic nie zyskują tylko będą tracić po podniesieniu % złomu to trzeba zauważyć że w ciągu trzech lat to uni przeszło z wydobycia x1 na x7 a PZt zmienił się z 30% na 40% więc przestańcie pierdzielić, że nic nie dostajecie skoro Wasze zyski wzrosły siedmiokrotnie a flociarzy o 33%. ” Po pierwsze ile osób tu narzeka ,że górnicy nic nie dostali Tu raczej toczy się dyskusja ,czy podniesienie pz-ta coś zmieni Moim zdaniem nie ,unii 68 jest wyjątkowym…

• Pole zniszczeń > 40 %

Mirmir - - DiD U68

Cytat od Antharas: „dzięki flociarzą ta gra ma jakiś sens ” Guzik prawda,tylko dzięki górnikom ta gra ma jakiś sens ,no chyba że ktoś lubi rosnące cyferki złomu.

• Pole zniszczeń > 40 %

Mirmir - - DiD U68

Cytat od Guderian es numero uno: „Bo zostały tylko dwa liczące się sojusze i żaden z nich widocznie nie jest gotów podjąć ryzyka jakie by się wiązało z grubsza akcja i jego konsekwencjami ” Ja bym bardziej obstawał za tym,że zysk z ekspedycji jest dużo większy i po co sobie zawracać gitarę drobnostkami. Odkrywca wykończy tą grę ,kompletnie ją zdestabilizował.

• Pole zniszczeń > 40 %

Mirmir - - DiD U68

Właśnie zapytałem i nie tylko Generałów ,ale wszystkich graczy unii 68. Czy Incoming zna odpowiedz ,dlaczego np na Librze gdzie jest dużo większy procent złomu i tak cała czołówka to odkrywcy i mało kto złomuję.

• Pole zniszczeń > 40 %

Mirmir - - DiD U68

Jestem za ,a nawet przeciw Libra ma 70 % złomu ,a i tak wszyscy latają na piratów. Może na tym unii nie ma tak jak na innych uniach , że dominuje jeden sojusz ,tylko dlatego ,że mamy małe PZ i speed floty x 1. Czy warto to zmieniać? Moim zdaniem nie A czy generałowie faktycznie będą mieli dużo większe zyski ,zwiększy się % złomu ofiary ,a zmniejszy odzysk straconej floty z doku Teraz jednym z plusów dodatnich generał jest dodatkowy zysk z doku , po podniesieniu złomu będzie to śmiechu warte,nie …

• Rework klas

Mirmir - - Gra

Gram na dwóch starych uniach i raczej myślę o kasacji jednego konta niż zaczynaniu od nowa.Poza tym ,przy obecnych założeniach Odkrywcy choćbyś się zesrał nie podskoczysz mu. Pozdrawiam ja

• Rework klas

Mirmir - - Gra

W zasadzie to się zgadzam z wypowiedzią założyciela tematu ,ale mam inne zdanie. Jedyna rzecz ,która na obecny stan jest niezbędna to ograniczenie złomu z ekspedycji .Wielkość złomu powinna być uzależniona od średniej wielkości kont np. top 20. Reszta pomysłów jest zbędna Generał ma wielki plus za złom z własnej floty w doku,zbieracz ma zwiększone wydobycie ,a odkrywca jak wszystkim wiadomo to przegięcie pały przy złomie z ekspedycji. Co by nie kombinować nic nie pokona Odkrywcy w obecnym stanie…

• Powinien powstać nowy dział ST przechodzi do lamusa ,będziemy mieć nowy dział Starcia Ekspedycji.

• Cytat od wSCIEKŁY: „U mnie ten czas się już skończył i konto zostało oddane i gra zakończona, miałem nadzieję, że może coś z tym złomem z piratów zrobią i ograniczą go do jakiś sensownych ilości, ale nie doczekałem się tego. Z konta top4 na u68 zrobiło się konto top12 z przewidzianym dalszym spadkiem w dół. Tak więc po 10 latach gry na różnych uniach i 6 latach na ostatnim koncie, które wystartowało wraz z otwarciem Deimosa czas się pożegnać z Ogame na wieki. ” Wysłałem do suportu oficjalne zapy…

• Cytat od cokolwiek: „O limicie wielkości złomów z piratów (który notabene był na serwerach testowch - Bermuda) - ludzie pisali już kilka miesięcy temu. ” Między innymi i ja o tym pisałem,nie jest to dla mnie żadna nowość. Cytat od cokolwiek: „PS. Brak handlarza w zasadzie i tak jest dobrym ograniczeniem wielkości flot ” wielkość flot to raczej ograniczyłby brak rynku,ale co ludziska robiliby z nadmiarem floty zdobytej na ekspedycjach i jak np odkrywca zdobywałby pełzacze nie jedynym sensownym ro…

• Cytat od Muniek: „tak i bedziesz miał miliardy surki za kilka klikniec a gupki beda dalej budować kopalnie i zbierac tygodniami, gupki. ” Taaa tylko ,że mnie gupkowi w tej gierce własnie to się podobało . Mozolne ,wytrwałe zbieranie na kolejne kopalnie i nie dać się złapać wszelkim bandyckim piratom polującym na moja surkę. Teraz co kwestia czasu i kończę z gierką ,nie ma dla mnie sensu taka gra. Ciekawe kiedy goście typu ART zorientują się ,że coś jest nie tak i zaczną alarmować centralę.Tylko …

• Cytat od White Wolf: „Przeskoczyłem sobie ze zbieracza na odkrywcę jakieś półtora tygodnia temu. Przyrost i korzyści wręcz miażdżą. Naszła mnie następująca refleksja: Najlepszym osłabieniem byłby powrót do 10 ekspów w układzie. ” Bo ja wiem. Mam 14 planet ,każda w innym układzie ,140 ekspedycji dziennie nie dam rady wysłać ,więc dla mnie to żadne osłabienie.Poza tym nie widzę sensu w ogólnym osłabieniu odkrywcy ,wystarczy limit wysyłania flot na złomowanie ,to co teraz się wyprawia to jest nonse…

• Cytat od Pan S: „Ale czy ktos tobie zabrania grac 24/7 puszcajac exp? nie? tak wlasnie tak czas zabrania a innym ten czas tego nie zabrania trzeba sie z tym liczyc kazdy gra ile moze. ” To wszyscy muszą teraz grać tylko jako odkrywcy? To po co są inne opcje? Grając Generałem ,czy Zbieraczem nawet 48 h na dobę ,nie masz szans na osiągnięcia takie jak u odkrywcy Czy to jest normalne Mniej ogarniętym podpowiem -NIE Pozdrawiam ja:)