Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 561-576 z 576.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam dawno mnie nie było lecz czasu mało , całe to starcie można przypisać zyguni rozleniwiony po pracy zerkałem na ogame bez większej chęci szukania patrze dostaje udostępniony skan i Wiadomości ze gościa niema wiec startuje rezultaty poniżej pozdrawiam Dobrego duszka , Zygunie i ekipę DoF Obrońcy SZ/O Po starciu pogratulował sytuacja losował zdrówka Dnia 03-07-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lesnydzban [DoF] ________________________________________________ Krążownik 50.00…
-
Witam tego pana obserwowalem odkąd wyskanowalem to w niedalekiej odległości ode mnie mial Ul chyba czół sie bezkarnie dzisiaj flote wyskanowalem koło godziny 14 widzialem na fali lecace transporty wszystkie ustawione w podobny czasie wiec mysle sobie bd czekał na te transporty i tak tez sie stało latal na ponad godzinnego PZ wiec zacząłem klikać i efekty widać poniżej po całym starciu obrońca pogratulował ubolewał ze astro nie bd uszy do góry eko masz dobre pozbierasz raz dwa i proponuje mniej c…
-
Witam wszystkich nie zagłębiałem się dokładnie w wasza dyskusje lecz na to o czym pisze @ZDOBYWCA1 jest proste rozwiązanie z podobnej gry mianowicie DesertOperations Gracze nowi do top 1000 maja ochronę słabego gracza i top 100/200 ich atakować nie może chyba ze taki gracz dokona pierwszy ataku na gracza z topki to wtedy wygasa jest to fajne rozwiązanie bo sporo kont zanim osiągnie top 1000 może rozwijać się na swoim poziomie latając na podobne floty A latanie na 1.5kk zysku jest o tyle śmieszne…
-
Wisior [P N] & Andre [DoF] & rollo [COMA] & ReTsaB [KOMORNIC] vs. aleeff ~ 14359.09%
KKS - - Starcia U68
PostPiękny ACS na zakończenie S&D ktoś jeszcze coś do puli dorzuci ?
-
WItam cel wyskanowalem 2 dni temu lecz aktywnie sie pilnował dzisiaj obrońca zapomniał o flocie i ułatwiło mi tą spraw z braku odpowiedniej ilości transporterów spora ilosc dexu pozostała u obrońcy ale nie mam na co marudzić, o akcji skan lot i efekt poniżej lecz nie bylo tak kolorowo troszkę napięcia było 5min przed dolotem zrobiło się ciepło pojawiła się aktywność na Matce i już myślałem ze nic z tego nie bd lecz moon dalej nie ruszony Kr wpadły i po chwili widzę obrońca wywozi Gsa i wiosłuje …
-
Starcie szału nie robi ale ST jest Proponuje administracji gry podnieść próg słabego gracza do top 1000 nowi gracze bd mieli okazje się rozwinąć a nie jak poniżej baty od samego początku ale to tylko moje gdybanie pozdrawiam Dnia 16-06-2018 15:29:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pener [DoF] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Lord Magnetar [IMP] ________________________________________________ Mały …
-
Witam ponownie dzisiaj los się do mnie uśmiechną po raz drugi nie zabrakło tez błędów z mojej strony zamiast 2b zysku pozostaje mi się nacieszyć tym co mam ale jak się dofarmów nie wysyła to tak jest pozdrawiam Selene za cenne info i sojuszników Obrońcy SZ/O po starciu zalogował pogratulował następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pener [DoF] ________________________________________________ Mały transporter 150.000 Lekki myśliwiec 2.000.000 Okręt wojenny 96.500 Pancernik 103.966 ________…
-
Witam jako nowa krew na Uni , starcie szału nie robi przeciętny BFS ,miałem nie wstawiać jak kilku innych lecz naciski z góry skłoniły mnie do założenia konta na forum i wpisaniu sie do tego działu mam nadzieje ze jako nowy gracz często bd tutaj widniał po odpowiedniej stronie . Z góry chce podziękować Ekipie DoF i PN za szanse i wsparcie którego mi udzielono na poznanie uni mam nadzieje ze bd nam się dobrze współpracowało pozdrawiam jakbym coś namieszał poprawcie bo to mój dziewiczy wpis następ…