Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-560 z 576.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
NoSkill [KOMORNIC] & Pener [KOMORNIC] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 5523.97%
KKS - - Starcia U68
PostGRATY obronce często widuje na fali jak lata po noob kontach ale widzę zadeklarował pakować poziomka wiec chyba zmieni styl i zacznie latać na cos większego niż top.1500 retsab graty wyczucia a obrońcy pokory bo nic nie znaczysz a kozaczysz i na forum i na pw
-
Pener z ToyToya [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. SLY OO2 [Piwko] ~ 3213.56%
KKS - - Starcia U68
PostJakis czas temu wyskanowalem w ukladzie obrońcy dwie fajne floty lecz los chciał tak ze jedna sprzątną YesMan a drugą na otarcie łez pocieszyłem się ja o starciu niewiele obrońca popełnił błąd ja go wykorzystałem mogę lecieć dalej. Skład floty taki a nie inny bo skan się usuną i nie wiedziałem dokładnie na co lece nie ukrywam liczylem na duzo więcej ale obrońca kilka dni temu postawił astro Pozdrawiam Sojuszników PS Poziomka nie spij w nocy bo cie okradli Dnia 02-08-2018 następujące floty spotka…
-
ACS: Pysiek (vel Zmieniony Nick) & Pener z ToyToya [KOMORNIC] vs. zolander [U.A.] ~ 3240.14%
KKS - - Starcia U68
PostMój wkład w to starcie byl mizerny wręcz szkodliwy recki spoko ale przypadkowe opóźnienie dolotu o 10 min szczęście ze weszło biggrin.png tak to jest z telefonu poszczać atak biggrin.png Gratulacje i witam w naszych szeregach
-
TOP 2 ACS zygunia [KOMORNIC] & Andre [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Pener [KOMORNIC] - Caterpillar - 113047.92%
KKS - - Starcia U68
PostCytat od Caterpillar: „Cześć. Na początek chciałem pogratulować Atakującym bo naprawdę fajnie Wam wyszło. Moja przygoda z grą dobiegła końca dlatego z tego miejsca chciałem przeprosić wszystkich, którym wyrządziłem przykrość swoimi wpisami tutaj na forum oraz w grze. Szczere PRZEPRASZAM. Fakt jest taki, że za dużo czasu poświęcałem na forum, a za mało w grze. Niestety takie są koleje losu, Atakujący już bodajże 3 raz mnie trafili i już 4 razu nie będzie bo to KONIEC mojej przygody z tą grą. Pami…
-
Pozdrawiam Sojuszników Dnia 10-07-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pener [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 15.000 _________________________________________ Obrońca Iruni [UNITED] ________________________________________________ Mały transporter 52 Duży transporter 30.602 Lekki myśliwiec 520 Ciężki myśliwiec 470 Krążownik 101 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 102 Sonda szpiegowska 3.913 Gwiazda Śmierci 1 _______________________________________…
-
Witam Klasyczny BFS podczas lotu po dolatywało trochę Dt wiec zysk się powiększył chciałbym tym starciem przywitać się z nowymi Sojusznikami dziękuje za zaproszenie i myślę że bd nam się dobrze współpracowało Pozdrawiam KOMORNIC i Wuja za tanie paliwo Dnia 07-07-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pener [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 196.003 _________________________________________ Obrońca Bladeripper ______________________________________…